Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Evet ilk ay da hemde çok şükür bir yıldır olmuyordu klomen ve progestan içtim Dr de çok mutlu oldu:) bugün keseyi gördük 4 hafta 4 gunlukmus darısı sizlere olsun
aayy ne guzel darısı basıma bende bu ay klomende ıkıncı ayım ek olarak progestan ıcıorm hala bat 4 gun kaldı bakalım kısmet sua et hamılesn

mrb bayanlar ben eylül ayında klomen kullandım günde birtane 5 gün yumurtam 22,5 mm oldu çatlama iynesi vuruldum ama sonuç negatif. cok üzüldüm diğer ay dokr-tora gitmedim eşimşe bu sefer kendimiz bir yöntem denedik. reglime 3 gün var bu seferde hamile değilsem tekrar yumurta takibi yaptırcam. acaba klomen kaç kere kullanılıyo belli bir dozajı varmı kaç ay kullanılır en fazla?.. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :*

Tebrikler cnm benim.bnde polikistik overim.sende mi oylesin?inci gbi her iki yumurtaligindada warlarmi kistler??adetin kendimi gelir yoksa tarlusallami?

Ayy ne guzel cnm tebrikler.senin sorun neydi pko falan mi?

6 ay klomennn kımıne göre 3 ay

Ayy ne guzel cnm tebrikler.senin sorun neydi pko falan mi?
Evet pko var inci dizisi gibi foliküller vardı . ilk tedavim günde 1 doz 5 gün klomen kullandım. Folik asit kullanımına devam ediyorum. Henüz kan tahlili yaptırmadım kontrole de gitmedim bakalım bir iki gün bekliyorum

Gebelik testimi yaptin sen cnm?ordan mi gordun?folik asiti doktormu werdi yada daha oncedenmi kullaniosum adi ne?birde adetlerin duzenlimi.kendiliginden adet olabiliyo musun?

Gebelik testimi yaptin sen cnm?ordan mi gordun?folik asiti doktormu werdi yada daha oncedenmi kullaniosum adi ne?birde adetlerin duzenlimi.kendiliginden adet olabiliyo musun?
Evet gebelik testi yaptım. Silik şuan bekliyorum biraz. Folik asiti doktor verdi. Ben zaten hapla korunuyordum o yüzden düzenliydi yanı. Hapi bırakınca normal adet günümde de oldum sonra ara kanamalar oldu hep öyle gidince öğrendim pko olduğunu. Eylülde öğrendim daha. Ekimde tedavi başladı hemen. İnşaallah da bu ay hamile olma ihtimalim var :)

Nzaman kan tahlili olcan cnm?ben olsam smdi giderdim wallayasmin mi kullaniodun sen?adetinin kendi kendine gelmesi guzel

Nzaman kan tahlili olcan cnm?ben olsam smdi giderdim wallayasmin mi kullaniodun sen?adetinin kendi kendine gelmesi guzel
Qlairista kullandım hep. Bilmiyorum ya bende bi diyorum hemen gidip yaptirayim bi diyorum daha olsa olsa en fazla 13 günlük mesele o yüzden biraz bekliyorum. Silik teste güven diyor herkes hamilesin diyor :)

kizlar cok az kahverengi akinti olmasi ne anlama geliyo bilginiz varmi 3gun once catlatma ignesi vuruldum dunde karnim agriyodu bugun boyle bisey oldu normalmi sizce

Kizlar aranizdaki pkolular yazsin lutfeeeennnn.pkoyum bende klomen kullaniorum.ilacsiz adet olamiyorum.benum gbi olup klomen ile hamile kalanlar yazsinlaŕrrrrrrrrrrrrrrrrr

Lutfeeennnnnnnnnnnnnnn

yaaa kızlar hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. inşAllah benim de bu ay olur size mutlu mutlu haberler veririm.
Bugün tekrar doktora gittim.
14 mm olanlar 16 mm
11 mm olanlar 14 mm olmuş.
3 yumurtam var. doktor adet döngüm 31-32 günde bir oluyor diye bira daha bekleyelim dedi. Çarşamba günü tekrar bakıcak bakalım. nolur hamile kalanlar benim için de dua edin

Doktor sana ne tanisi koydu ki cnm?pkosun dedimi??
Benim prolaktin yüksekti biraz ve pkos da vardı.. Klomen verdi ve bir hafta sonra ultrason için çağırdı.. Ultrasonda yine vardı inci gibi dizilmiş kistler ama gelişen yumurta da vardı bi tane.. Bu yeterli dedi doktor dediği gibi de çıktı.. Benim pkos sorunum kaç yıldır var daha şöyle bi 4-5 ay üst üste düzenli adet olduğumu hatırlamam o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…