Benim 11. Günde 11mm bile değildi. Ovulasyon testi takip ettim kendim 18 ve 19. Günlerde yumurtladım. Bence normaldir. Hem şöyle bak 3 taneler daha çok ihtimal varkızlar ben bu ay klomen kullanmaya başladım. geçen ay hsg çekilip bu ay 5. ve9. günlerim arasında klomen kullandım.
12. günümde kontrole gittim. iki adet 14 mm 1 adet 11 mm yumurtam var. iki gün sonra tekrar gel dedi doktor.
14. günümde yani yarın tekrar gidicem.
sizce tutar mı bu ay bişeler
yoksa çok mu küçük yumurta boyutları
ya inşAllah olumlu sonuç alabilirimBenim 11. Günde 11mm bile değildi. Ovulasyon testi takip ettim kendim 18 ve 19. Günlerde yumurtladım. Bence normaldir. Hem şöyle bak 3 taneler daha çok ihtimal var
Tebrikler :) bende hamileyim diye yazmak için kan testi yaptırmayı bekliyorum :) inşaallah bakalım cok silik çıktı bugün henüz inanamıyorum eğer doğruysa ilk aydan sadece günde 1 kere ile sonuç almış olacağım şaşkınımBu ilaç mucize mi? Sadece 5 gün birer tane içtim ve hamileyim!
Teşekkürler ayrıca da tebrikler :) silik çıkınca ben de inanamadım hatta bi kaç farklı markada denedim hepsi de silikti.. Kanda çıkar seninkide çok yakında :) yıllardır adet düzensizliği polikistik fsh yüksekliği ile uğraştım.. İlk defa prolaktin yüksek çıktı ve klomen verdi doktor çok umutlu değildim ama sonuç pozitif.. Hala şoktayımTebrikler :) bende hamileyim diye yazmak için kan testi yaptırmayı bekliyorum :) inşaallah bakalım cok silik çıktı bugün henüz inanamıyorum eğer doğruysa ilk aydan sadece günde 1 kere ile sonuç almış olacağım şaşkınım
aayy bu ayy hamıle cok daırısı basıma klomende ıkıncı ayım ıkı yumurtam vardı kendılıgınden catladı progestan kullanıorm sımdı hayrlısıı dua et cnm hamişsin senBu ilaç mucize mi? Sadece 5 gün birer tane içtim ve hamileyim!
Hadi hayırlısı :) Allah yardımcınız olsunaayy bu ayy hamıle cok daırısı basıma klomende ıkıncı ayım ıkı yumurtam vardı kendılıgınden catladı progestan kullanıorm sımdı hayrlısıı dua et cnm hamişsin sen
aaammınnn inşşş bu ayy hamılee cok bugun en az uc tane hamıle haberı alldm ınss bende haber verrm bat 4 gun kaldıHadi hayırlısı :) Allah yardımcınız olsun
bnm fsh de 9,75 prolaktınde 21,17Hadi hayırlısı :) Allah yardımcınız olsun
Bendeeee:)Bu ilaç mucize mi? Sadece 5 gün birer tane içtim ve hamileyim!
aaaaaa şok şok şok valla bu ayy bolluk bereket ayı heralde tebrık ederım cnm bnm adıma banada dua edermsn allah rızası için banada bır evlat nasıp etsın allah bat a 4 gun varBendeeee:)
aaaaaa şok şok şok valla bu ayy bolluk bereket ayı heralde tebrık ederım cnm bnm adıma banada dua edermsn allah rızası için banada bır evlat nasıp etsın allah bat a 4 gun var
AYY COK SEVİNDİM... BU AY GERCEKTEN UĞURLU BI AY SANIRIM.DARISI BASIMA.BÖYLE OLUMLU SONUCLARI GÖRDUKCE UMUTLANIYORM VALLA :) SEN KAÇ AYDIR UGRASIYODUN CNM. SORUN NEYDİ?Bu ilaç mucize mi? Sadece 5 gün birer tane içtim ve hamileyim!
Inşallah canlar darısı başınıza:) biz ocaktan beri deniyoruz ama doktora bu konuyla ilgili geçen ay gittim ilk defa.. Prolaktin yüksek çıktı klomen verdi en günde bir tane beş gün boyunca.. İlk aydan yüklenmeyelim dedi.. Bi sonraki adette tekrar gel dedi ama ben adet olmadım tabi.. Doktor da itiraf etti bu kadar çabuk beklemiyordum diye çünkü polikistik de var bende.. Neyse çok konuştum işte böyle :)AYY COK SEVİNDİM... BU AY GERCEKTEN UĞURLU BI AY SANIRIM.DARISI BASIMA.BÖYLE OLUMLU SONUCLARI GÖRDUKCE UMUTLANIYORM VALLA :) SEN KAÇ AYDIR UGRASIYODUN CNM. SORUN NEYDİ?
Klomen sayesinde mi senin deBendeeee:)
Evet ilk ay da hemde çok şükür bir yıldır olmuyordu klomen ve progestan içtim Dr de çok mutlu oldu:) bugün keseyi gördük 4 hafta 4 gunlukmus darısı sizlere olsunKlomen sayesinde mi senin de