Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

ben ben uzun zamandir çalışıyodum bir kac ay oncesine kadar isten ayrıldım ozel sektor yiprandim dolayisiyla artik ondan para istemem gerekiyo bu benim icin zor oda zorlastiriyo tekrar tekrar hatirlattiriyo bu tedavi surecinide gereksiz buluyo bizim bir cocugumuz var yumurtan tempel olsa o olmazdi deyip duruyo yani niye boyle dar bakiyo anlamiyorum izzah edyorum sonradan olmus diye tik yok sabah para biraktinmi diyorum agzima ökünuyo sinirlendim aldim parayi yere attim simdi dusunuyorumda hersey olumlu gitse bile esimle kustuk yani o is olmaz dilayisiyla bu ayda hamilelik yatti ben ozur felan dilemem ondan hep benmi caba gostericem bu ikimizinde çocuğu

canmm ben senı anlırom bende tedavıden kısa bır sure önce işten ayrıldım fakat esımden gizli kenara para attım devamlı sımdı o versede vermesede umrumda degıl ama vermedgı zaman evde bana paara ona öyle bır kök söktürüormki kafama koyarsam donuna kadar alacagını cok iyi bilio nbir evladın varmss cnmm nasılsa acele etme bu ay olmazsa bırdahakı ay olur daha snraları daha temkınlı olursun

ben o kenara attigim paralari yedim zor gunler basladi cok zormus ama para istemek haklisin akisina birakicam

kizlar esim aradi izur dilemedi ama seni doktora ben gotureyim haber ver dedi yani bir nevi adim atti bende uzatmadim napim bu sefer inadimdan kaybetmek istemiyorum ogleden sonra doktira gidicem ins buyumustur hersey yolunda gider

Ya benimde bat 23 ama 18. 19. Gün catladilar ovulasyon testine gore. 10 ve 12 (çatlayan gunlerde gun asiri )kasımı değerlendirdik. Şimdi ister istemez meraktan çatlıyorum. Foliküller dolu mu çıktı boş mu çıktı ? Acaba geç çatladığı için gecikme olur mu adette ? Son 2 gün ama delircem. Belirti filan da yok. Benim annemde ablamda kese olusur olusmaz mide bulantisina başlarlar şimdi onu düşününce yok birşey herhalde diyorum...

adetın 18 .gününe kadar olan süre normal kabul edılıo kafana takma bnmkıde 16.gunde olmustu

kizlar doktora gittim doktor iyi büyümüş dedi bugün catlatma ignesi vuruldum 18mm dedi ben 20 22 felan dicek diye düşündüm yeterlimi dedim evet hamile kalman icin yeterli dedi bakalim insallah

kizlar doktora gittim doktor iyi büyümüş dedi bugün catlatma ignesi vuruldum 18mm dedi ben 20 22 felan dicek diye düşündüm yeterlimi dedim evet hamile kalman icin yeterli dedi bakalim insallah
oo hadı gözun aydın bakalım kocanlada aranı iyi tut bu aralar kullan azcık onu işin bitince surat asarsın ben öle yapıorm

"Sallialao: 43654632, member: 707289"]Tebrikler canım yumurtan kaçıncı gün çatlatmıştı acaba biliyor musun ? Kendime ilgili hesap yapmaya çalışıyorum [/QUOTE]
19 ekim De adet olmustum 2 kasimda catladi hamileyimmmmm allahim herkese nasip etsin insallah klomen ve progestan kullandim ilk defa tuttu cok sukur..

"Sallialao: 43654632, member: 707289"]Tebrikler canım yumurtan kaçıncı gün çatlatmıştı acaba biliyor musun ? Kendime ilgili hesap yapmaya çalışıyorum
19 ekim De adet olmustum 2 kasimda catladi hamileyimmmmm allahim herkese nasip etsin insallah klomen ve progestan kullandim ilk defa tuttu cok sukur..[/QUOTE]
15 gün sonra çıktı yanı testte. Tamam canım daha 10 gün oldu benim beklemeye devam ilk seferde mi oldu çok iyi ya tebrikler kucağına almayı nasip etsin inşaallah :) benim de ilk klomen bu ay.

Acayip adet belirtilerim var ama karnım öyle tatlı tatlı agriyor bacaklarımdan doğru. Belime de vuruyor. Arada bi üşüme geliyor. Neyse 26 sında randevu aldım yine bi gideyim. Eşim de neden gideceksin ki ne güzel düzenli oluyor işte adetin diyor ey Allahim.

"Sallialao: 43654632, member: 707289"]Tebrikler canım yumurtan kaçıncı gün çatlatmıştı acaba biliyor musun ? Kendime ilgili hesap yapmaya çalışıyorum
19 ekim De adet olmustum 2 kasimda catladi hamileyimmmmm allahim herkese nasip etsin insallah klomen ve progestan kullandim ilk defa tuttu cok sukur..[/QUOTE]
bnde klomen kullanıormm ılk defa bu ay progestan verdı doktorm bende ınsallah hamıleymdr

[QUOE="a, post: 43678118, member: 707289"]19 ekim De adet olmustum 2 kasimda catladi hamileyimmmmm allahim herkese nasip etsin insallah klomen ve progestan kullandim ilk defa tuttu cok sukur..[/QUOTE]
15 gün sonra çıktı yanı testte. Tamam canım daha 10 gün oldu benim beklemeye devam ilk seferde mi oldu çok iyi ya tebrikler kucağına almayı nasip etsin inşaallah :) benim de ilk klomen bu ay.[/QUOTE]
Saol cnm evet darisi sana ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…