Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

kizlar yumurta tam olarak igneden kac saat sonra catladi sizde ben cuma gunu 4 de igne vuruldum dun gece cumartesi gecesi yani ve pazar sabahi hafif hafif agrilar oldu bu agri esnasindami catliyor acaba yani oyleyse o andan itibaren 24 saat yumurta canli kaliyomus yani bu 1 gunu atlasan hamile felan kalamiyosun yani baya zormus

kızlar ben bu ay klomen kullanmaya başladım. geçen ay hsg çekilip bu ay 5. ve9. günlerim arasında klomen kullandım.
12. günümde kontrole gittim. iki adet 14 mm 1 adet 11 mm yumurtam var. iki gün sonra tekrar gel dedi doktor.
14. günümde yani yarın tekrar gidicem.
sizce tutar mı bu ay bişeler :KK43:
yoksa çok mu küçük yumurta boyutları :KK43:

kızlar ben bu ay klomen kullanmaya başladım. geçen ay hsg çekilip bu ay 5. ve9. günlerim arasında klomen kullandım.
12. günümde kontrole gittim. iki adet 14 mm 1 adet 11 mm yumurtam var. iki gün sonra tekrar gel dedi doktor.
14. günümde yani yarın tekrar gidicem.
sizce tutar mı bu ay bişeler :KK43:
yoksa çok mu küçük yumurta boyutları :KK43:
Benim 11. Günde 11mm bile değildi. Ovulasyon testi takip ettim kendim 18 ve 19. Günlerde yumurtladım. Bence normaldir. Hem şöyle bak 3 taneler daha çok ihtimal var :KK66:

Bu ilaç mucize mi? Sadece 5 gün birer tane içtim ve hamileyim!
Tebrikler :) bende hamileyim diye yazmak için kan testi yaptırmayı bekliyorum :) inşaallah bakalım cok silik çıktı bugün henüz inanamıyorum eğer doğruysa ilk aydan sadece günde 1 kere ile sonuç almış olacağım şaşkınım

Tebrikler :) bende hamileyim diye yazmak için kan testi yaptırmayı bekliyorum :) inşaallah bakalım cok silik çıktı bugün henüz inanamıyorum eğer doğruysa ilk aydan sadece günde 1 kere ile sonuç almış olacağım şaşkınım
Teşekkürler ayrıca da tebrikler :) silik çıkınca ben de inanamadım hatta bi kaç farklı markada denedim hepsi de silikti.. Kanda çıkar seninkide çok yakında :) yıllardır adet düzensizliği polikistik fsh yüksekliği ile uğraştım.. İlk defa prolaktin yüksek çıktı ve klomen verdi doktor çok umutlu değildim ama sonuç pozitif.. Hala şoktayım

OTE="alatumangelus, post: 43693056, member: 458732"]Canim ben sana dua ediyorum inşallah olur senin de bu ay :)[/QUOTE]
Cok saol cnm allah razı olsun

TE="brnh, post: 43690865, member: 711417"]aaaaaa şok şok şok valla bu ayy bolluk bereket ayı heralde tebrık ederım cnm bnm adıma banada dua edermsn allah rızası için banada bır evlat nasıp etsın allah bat a 4 gun var[/QUOTE]
Inşallah canım benim allahım bir an önce gobisini bebis le doldursun:)

AYY COK SEVİNDİM... BU AY GERCEKTEN UĞURLU BI AY SANIRIM.DARISI BASIMA.BÖYLE OLUMLU SONUCLARI GÖRDUKCE UMUTLANIYORM VALLA :) SEN KAÇ AYDIR UGRASIYODUN CNM. SORUN NEYDİ?
Inşallah canlar darısı başınıza:) biz ocaktan beri deniyoruz ama doktora bu konuyla ilgili geçen ay gittim ilk defa.. Prolaktin yüksek çıktı klomen verdi en günde bir tane beş gün boyunca.. İlk aydan yüklenmeyelim dedi.. Bi sonraki adette tekrar gel dedi ama ben adet olmadım tabi.. Doktor da itiraf etti bu kadar çabuk beklemiyordum diye çünkü polikistik de var bende.. Neyse çok konuştum işte böyle :)

X