Klomen kullanan kişilerin çoğu pko lu canım maalesef. Hepimizde var o dert. Folikülleri geliştirmeye yarıyor. Etkili bir ilaç. Ben ilk kullandım günde 1 ile başladı doktor gelişti foliküller çatladı da kendiliğinden. Yan etki olarak çok akıntı ve göğüs sızısı yaptı bende sadece o da yumurtaları uyardığı için diyorlar.
adetini bekle tatlım olmazsan günün geçerse yaparsınMerhaba kızlar En son 19 ekimde adet oldum klomen kullandım bu ay ilk kez 2 Kasım gibi yumurtlama oldu sonra progestan içtim dün bitti ne zaman gebe olduğum belli olur kanda sizce idrar testlerine guvenmiyorum pek...
progestan 200mg kapsülmü ?Kizlar klomen kullanan herkese progesteron veriyor mu doktorlar ? Onu neye gore veriyorlar ? Kendi alıp kullanan var mı ?
Bilmiyorum dozlarini bana verilmedi genel olarak forumda çok görüyorum o yüzden sordumprogestan 200mg kapsülmü ?
banada bu ay verdı doktor rahmi kolaylastırıp gebeliğe hazırlıomus bırde eger tutarsa düüşüğü engelliomus yanı tam olarak bende anlamadm ama okudugum kadaryla bu sekılde kullanılıo ama tabı bunu kullanıp gebe kalmayanda cokBilmiyorum dozlarini bana verilmedi genel olarak forumda çok görüyorum o yüzden sordum
Bat 16 mi 19 kasimmi oluyoradetini bekle tatlım olmazsan günün geçerse yaparsın
En iyisi dr gitmek aslında bnm uzunca birsure adetim gecikmisti meğerse o ay yumurtlama olmamış 30 temmuzdan sonra 19 ekimde olabildimKızlar adet günümü 2 gün geçtim hala tık yok cuma gunu test yapmistim negatif çıkmıştı şimdi yapmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım bekliyim mi biraz daha
aaaaayyy harıkaaa evet hamılesssıııınnnnn tebrıkler darısı basıma inşaallah dua et duan kabul olur senınKızlar bata iki gün kala idrar testi yaptım pozitif çıktı inş guvenilirdir
hemen sabah kos kanda baktırKızlar bata iki gün kala idrar testi yaptım pozitif çıktı inş guvenilirdir
oohhooo cnmm bnm bnm yumurtam 12 mm ken ıkı gun snra kendılıgnden catladı bu işler hıc bellı olmaz takma kafana yanı ac karnına sabah bal tarcın çögrek otu karstr yekizlar size bir sorum olacak ben 12. gununde gittim yeterince buyumemis klomeni 3 gun gunde 3 kez al gel dedi yani 14. gune bugune cagirdi simdiye kadar buyumemis 3 gunde buyurmu sizce hic icimden gitmek gelmiyo esimlede limoniyiz bana biri akil versin lutfen
tsk ederim tavsiyen icin canim bugun ogleden sonra cagirdi doktor kararsimoohhooo cnmm bnm bnm yumurtam 12 mm ken ıkı gun snra kendılıgnden catladı bu işler hıc bellı olmaz takma kafana yanı ac karnına sabah bal tarcın çögrek otu karstr ye
git bnmde ıkıncı ayım gecen ay bnmde buyumedı bu ay da daha farklı oldu belkı bebeıs mızmızlanırsa önmzdeki ay daha farklı olur tamamen sana kalmıs bu stres denen sey cok kötü o tetıklıo butun hormonlarıı sinsi bir düşman anlayacagınntsk ederim tavsiyen icin canim bugun ogleden sonra cagirdi doktor kararsim
aaayyy canım ya bak bn yıllar önce senın bu dedıgıne benzer bı laf ettım smdı acısını cekıorm bak tedavıı gororm sen doktora gttgnıde söleme ona aksam guzel yemek yap konusmasanda ona önmli oldugunu hıssettr agırına gtmesn bısey kocandr ne yaptıki bu kadar agırına gttı bu dönmle bızım hassas dönemlermz bu ay bnmde esımle kavgalarm oldu cokyani aslinda kararsiz olmamin sebebi sabah esimle tartistim bugub doktora gitmicem ins yumurtada kist olur olurum sende kurtulutsun gibi cikislarda bulundum paranida istemiyorum dedim yani buyuk konustum o parayi kullanmak agrima gidiyo simdi tabi birde olumsuz sonuc alma husranida var gitmesem oyle kalsa olurmu
Tebrikler canım yumurtan kaçıncı gün çatlatmıştı acaba biliyor musun ? Kendime ilgili hesap yapmaya çalışıyorumKızlar bata iki gün kala idrar testi yaptım pozitif çıktı inş guvenilirdir