- 10 Haziran 2011
- 796
- 577
- 39
ben ben uzun zamandir çalışıyodum bir kac ay oncesine kadar isten ayrıldım ozel sektor yiprandim dolayisiyla artik ondan para istemem gerekiyo bu benim icin zor oda zorlastiriyo tekrar tekrar hatirlattiriyo bu tedavi surecinide gereksiz buluyo bizim bir cocugumuz var yumurtan tempel olsa o olmazdi deyip duruyo yani niye boyle dar bakiyo anlamiyorum izzah edyorum sonradan olmus diye tik yok sabah para biraktinmi diyorum agzima ökünuyo sinirlendim aldim parayi yere attim simdi dusunuyorumda hersey olumlu gitse bile esimle kustuk yani o is olmaz dilayisiyla bu ayda hamilelik yatti ben ozur felan dilemem ondan hep benmi caba gostericem bu ikimizinde çocuğuaaayyy canım ya bak bn yıllar önce senın bu dedıgıne benzer bı laf ettım smdı acısını cekıorm bak tedavıı gororm sen doktora gttgnıde söleme ona aksam guzel yemek yap konusmasanda ona önmli oldugunu hıssettr agırına gtmesn bısey kocandr ne yaptıki bu kadar agırına gttı bu dönmle bızım hassas dönemlermz bu ay bnmde esımle kavgalarm oldu cok