- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
Canim senin şimdi ilacın bittiğinde adetinin 10.günü olacak sen 11.günden itibaren doktora gidene kadar gun asiri iliski yasa.ozamana kadar yumurtan catlamis olabilir cunku 17.gun cagirmis kontrole eger buyumus ve catlamamissa ona gore iliski onerir tekrarSelam kizlar ben gecen ay yumurta takibi yaptirdim. Pkom da var. Yunurtam büyüdu ve kenden catladi. Ama gebelik olusmadi. Simdi regl im 3 günü. Dr gittim klomen yazdi. C.tesi yani adetimin 5. Günü günde1 defa 5 ggün kullanicam 18 kasima kadar. Ama 25 kasimda kontrole cagirdi. Normalde ilaç bitiminden sonra kacinci gün cagiriliyor?
Cok tesekkur ederim bilgiler için. Sence de ggeç cagirmadi mi Dr. Okuyorum forumlari geneldeilac bittikten 3 gün ssonra cagrilmis herkes. Beni 7 gün sonraya cagirdi anlamadim ki[/QUOTE]TE="moonlightmeto, post: 43505767, member: 712439"]Canim senin şimdi ilacın bittiğinde adetinin 10.günü olacak sen 11.günden itibaren doktora gidene kadar gun asiri iliski yasa.ozamana kadar yumurtan catlamis olabilir cunku 17.gun cagirmis kontrole eger buyumus ve catlamamissa ona gore iliski onerir tekrar
Canım ben daha bu ay başladım tedaviye geçen ay bütün tahlilleri yaptırdım sperm hormon vs. hepsi güzel çıktı ama yumurta tembelliği varmış geçen ay adresinden sonra gittim bir tane yumurtam oluşmuştu kendiliginden hayret olduk☺18cme ulaştı ve iğneyle catlatti doktorum bakalım bekliyorum bugün 14.günüm iğne yaptirali bu pazarda adet günüm bekliyorum sabırla rabbim hepimize nasip etsin hayırlı evlatlarM moonlightmeto canim benimde 30 günde bir normalde ama bu ay takipten sonra 2 gün geciktim. Benimde 18. Gun catlamisti. Bakalim klomen fayda edecek mi olmazsa ovulasyon testiyle de kontrol ederim. Sende durum nedir canim klomen kullaniyormusun?
Ya gecen ay benimde kendiliğinden oluştu kendiliğinden catladi ama tutmadiCanım ben daha bu ay başladım tedaviye geçen ay bütün tahlilleri yaptırdım sperm hormon vs. hepsi güzel çıktı ama yumurta tembelliği varmış geçen ay adresinden sonra gittim bir tane yumurtam oluşmuştu kendiliginden hayret olduk☺18cme ulaştı ve iğneyle catlatti doktorum bakalım bekliyorum bugün 14.günüm iğne yaptirali bu pazarda adet günüm bekliyorum sabırla rabbim hepimize nasip etsin hayırlı evlatlar
Ilacin bittigi ertesi gün git gelisen yumurta varmi gorur duruma göre bidaha çağırıp catlatma iğnesi verebilir ben yasadigim surecte en dogru zaman ilac bitimi idiydiSelam kizlar ben gecen ay yumurta takibi yaptirdim. Pkom da var. Yunurtam büyüdu ve kendiliğinden catladi. Ama gebelik olusmadi. Simdi regl im 3 günü. Dr gittim klomen yazdi. C.tesi yani adetimin 5. Günü günde1 defa 5 ggün kullanicam 18 kasima kadar. Ama 25 kasimda kontrole cagirdi. Normalde ilaç bitiminden sonra kacinci gün cagiriliyor?
evet canim biraz geç çağırmış 17.güne kadar yumurtan büyüyüp catlayabilir ama sen boş geçirme o günleri gün aşırı çalış adet dongun kac günde bir kendinde anlayabilirsin yumurtlama gününü.mesela benim 30 güne bir olur adetim geçen ay 18.gün çatladı yumurtam tabi yumurta takibiyle benimde sorunlu yumurtalarim[/QUOTE]Cok tesekkur ederim bilgiler için. Sence de ggeç cagirmadi mi Dr. Okuyorum forumlari geneldeilac bittikten 3 gün ssonra cagrilmis herkes. Beni 7 gün sonraya cagirdi anlamadim ki
Evet ama 2gün... bekle yanlış bişey yapma yani gebeligi etkileyecek allah tan hersey bilemezsin kanda baktır imkanin varsa yoksa adeti bekle gec döllenme diye biseyler duymuştum (ben oglumu 6.6gunlukken ogrendim ikiz oldugu halde adet sonrasi gunumde kanda baktik yok dr gel aşılama dedi aşılama oncesi 21gunluk bir ilac verdi hala adet yok tabi bu serede anbemdeyim esim yanimda değildi ve ben idrarda baktirdm hastanede param cikismamisti kan için ama negatifti 2gun sonra kanda hastane de bakildi 6.+6gunluk )ADET ONEMLI eger günlerin duzenliyse bekle adetiKızlar ben bugün test yaptım negatif malesef bu saatten sonra degisme imkanı var mi sizce ignemin 15.gunu adetime 2 gün var
ya bu ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadım o kadar umutluydum ki hatta hala kasik agrim var beklemekten baska carem yok pazar gunu adet olmam lazım normal de duzenlidir adetim.Inşallah hayırla sonuçlanır.yumurtam 18 ekimde çatladı şimdiye kadar olsaydı olurdu herhalde geç döllenme olmadı galiba.Sen kaçıncı gün idrarda ve kanda öğrendin tam anlayamadım canimEvet ama 2gün... bekle yanlış bişey yapma yani gebeligi etkileyecek allah tan hersey bilemezsin kanda baktır imkanin varsa yoksa adeti bekle gec döllenme diye biseyler duymuştum (ben oglumu 6.6gunlukken ogrendim ikiz oldugu halde adet sonrasi gunumde kanda baktik yok dr gel aşılama dedi aşılama oncesi 21gunluk bir ilac verdi hala adet yok tabi bu serede anbemdeyim esim yanimda değildi ve ben idrarda baktirdm hastanede param cikismamisti kan için ama negatifti 2gun sonra kanda hastane de bakildi 6.+6gunluk )ADET ONEMLI eger günlerin duzenliyse bekle adeti
Enson 28temmuzda adet olmuştum ve 10yada 13 eylül de öğrendim hamileliğiPardon canim 1 kasımda çatladı yumurtam 29 ekimde yaptırdım igneyi
adetin nerdeyse 15 gün gecikmiş.hayırlısı bakalım insallah bende hamilesindir ve isteyen herkesEnson 28temmuzda adet olmuştum ve 10yada 13 eylül de öğrendim hamileliği
Inşallah ben cok fenalardayim ovitral igne oldum pazartesi bütün yan etkileri yasiyorum uyku uorgunluk bulantı Karnım a taş oturmuş gibi ayakta durunca az basliyor agri idrar enfeksiyonu gibi de yapiyor sen neler yasadin kac mm de dr igne yaptiadetin nerdeyse 15 gün gecikmiş.hayırlısı bakalım insallah bende hamilesindir ve isteyen herkes
Canım ben adetimin 15.günü vuruldum iğne mi yumurtam 18.5 mm di zaten bir tane yunurtam olusmustu.iğne bende de halsizlik falan yaptı hasta gibiydim ama iki uc güne geçtiInşallah ben cok fenalardayim ovitral igne oldum pazartesi bütün yan etkileri yasiyorum uyku uorgunluk bulantı Karnım a taş oturmuş gibi ayakta durunca az basliyor agri idrar enfeksiyonu gibi de yapiyor sen neler yasadin kac mm de dr igne yapti
Klomen kullanan kişilerin çoğu pko lu canım maalesef. Hepimizde var o dert. Folikülleri geliştirmeye yarıyor. Etkili bir ilaç. Ben ilk kullandım günde 1 ile başladı doktor gelişti foliküller çatladı da kendiliğinden. Yan etki olarak çok akıntı ve göğüs sızısı yaptı bende sadece o da yumurtaları uyardığı için diyorlar.İyi akşamlar bayanlar bende yarın başlıycam klomen kullanmaya benim polikistik over rahatsızlığım var her ay oluşabiliyor biraz korkuttu beni bu ilaç. Benim gibi polikistik over rahatsızlığı olupta bu ilacı kullanan var mı aramızda?