ahh canımm çok teşekkür ederim. bal çörek otu tarçın hepsini de çok severim :) sen denedin mi bu kürü?cnm canını sıkma bnmde fsh degerım yuksek o yuzden yummurtam buyume en buyugu 12 mm yanı canını sıkma brdahakı ay klomenı verdgı gundn ıtıbaren bıryemek kasıgı bal bırcay kasıgı tarcın ve çögrek tunu sabah ackarnına 12 gun boyunca karıstr ye
Benimde gelismiyor foliküller diziliydi. Bu ay doktor klomen deneyeyim dedi 5. Gün başlayıp günde 1 doz içtim sadece. Yaninda da folik asite basladik. Kontrolde 11. Gün 11. Mm civari 2 gelisen vardı. Çatlama iğnesi olmadım ilk ay olduğu için. Bekledik kendi çatlatacak mi diye dün 18. Gün çatladı.Arkadaşlar, ben 29 yaşındayım. ilk reglimden beri pcoluyum malesef. ve iş artık bebek yapaya geldi. Dokotra gittim. Önce tarlusal verdi regli oldum sonra yumurta takibi yaptı. bugün 13. gün en büyük folikül 8mm ve uterus da ince kaç mm hatırlamıyorum ama ince. 4. günden beri en büyük yumurtalarımda sadece 1 mm büyüme oldu. Gelicek döngüde klomen vericekmiş. Benim merak ettiğim benim gibi yumurtaları neredeyse hiç büyümeyen ve klomenle yumurtları gelişen var mı aranızda. Varsa kaç mm oldu klomenle? Endişeden dişlerimi sıkmaya başladım sürekli
Canım çok teşekkür ederim. 11. günle 18. gün arasında dokoturn yumurtlarını takip etti mi?Benimde gelismiyor foliküller diziliydi. Bu ay doktor klomen deneyeyim dedi 5. Gün başlayıp günde 1 doz içtim sadece. Yaninda da folik asite basladik. Kontrolde 11. Gün 11. Mm civari 2 gelisen vardı. Çatlama iğnesi olmadım ilk ay olduğu için. Bekledik kendi çatlatacak mi diye dün 18. Gün çatladı.
Gitmedim takibe çağırdı ama 2. Aya bıraktım ileri tedaviyi başka sebeplerdrn dolayı.Canım çok teşekkür ederim. 11. günle 18. gün arasında dokoturn yumurtlarını takip etti mi?
Gitmedim takibe çağırdı ama 2. Aya bıraktım ileri tedaviyi başka sebeplerdrn dolayı.
bende suan klomende ıkıncı ayımdayım 16.gunum bugun 12mm dı 2 gun önce yumurtamBakalım yumurtları büyütüp çatlatabilecek miyiz
kilo alma durumu söz konusu oluyor mu bu klomenlebende suan klomende ıkıncı ayımdayım 16.gunum bugun 12mm dı 2 gun önce yumurtam
klomende ıkıncı ayım nerdeyse 3 kılo almısımdır yanı asla belımde yaglanma yoktur simit fln olustu bu ay kalınlastı kabız oldum yanı basıma gelmeyen kalmadı bırde ben yıllardır aynı kilomdaydım kılo almazdm yanıkilo alma durumu söz konusu oluyor mu bu klomenle
klomende ıkıncı ayım nerdeyse 3 kılo almısımdır yanı asla belımde yaglanma yoktur simit fln olustu bu ay kalınlastı kabız oldum yanı basıma gelmeyen kalmadı bırde ben yıllardır aynı kilomdaydım kılo almazdm yanı
Benimde gelismiyor foliküller diziliydi. Bu ay doktor klomen deneyeyim dedi 5. Gün başlayıp günde 1 doz içtim sadece. Yaninda da folik asite basladik. Kontrolde 11. Gün 11. Mm civari 2 gelisen vardı. Çatlama iğnesi olmadım ilk ay olduğu için. Bekledik kendi çatlatacak mi diye dün 18. Gün çatladı.
Ya benimcuma 10.gun de 16mm di pazartesi bakalim catlatiriz dedi benimde 16mm kalmis önceki ay bende cuma dan basliyarak havuçlu incir kürü ictim pazartesi 26mmdedi kist mi dedim yok ikitane ikiside gelişmiş dabıl yumurta olmus dedi kötü mu defim güldü iyi dedi ortivitrel ine karnimdan yapti soldaydi sol tarafım ara ara cok ağrıyor beklemedeyim hayırlısı inşallahahh canımm çok teşekkür ederim. bal çörek otu tarçın hepsini de çok severim :) sen denedin mi bu kürü?
canımı sıkmamaya çalışıyorum ama yıllardır hep içime işlemiş bu pco problemi. 1 mm nedir ya 13 günde tembeller :)
Off 14 gun sonra tabi benim gunlerim cok duzenlidir ben 28i bekliycem cunki 14.gun test gibi bir lüksum yok bura köyCanım rabbim hayırla sonuclandirsin.ne zaman belli olacak sonuç
İnşallah olmuştur bu sefer hayırlısı olsun. Ikiz olur belki deOff 14 gun sonra tabi benim gunlerim cok duzenlidir ben 28i bekliycem cunki 14.gun test gibi bir lüksum yok bura köy
Bende 29 ekimde yaptırdım igneyi bugün 13.günüm ama adet gunume kadar beklemeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsemOff 14 gun sonra tabi benim gunlerim cok duzenlidir ben 28i bekliycem cunki 14.gun test gibi bir lüksum yok bura köy
1 saat sonrasiyla ilgili bilgim yok ama 36 saat sonra etkili oluyomus yani oda adetinden itibaren 14 yada 15. güne denk geliyor sanirim buda hamile kalma ihtimalinin en yuksek oldugu gunlerCatlatma ignesi 1saat sonrasi ve 36.saat diye bu 1.saat pnce sonra ne değiştirir igne vucutta nekadar sure etkiliki bir bilgin varmi