Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

oo bayada varmıs benmkıde kendılıgınden catlayıp yok olmustu gecen ay bu ay da klomen kullandım bıtrdım persembe gttm cok az bısey yumurtam buyumus gün asırı ilşki dedi pazartesı yıne gtcemmm

inşaallah bu ay hamile kalırızda bunlara gerek kalmaz

Regli döngum 30... 14.16.günler catladi gebelik olmadi ama
Bakalım gebelik ihtimali düşük biraz benimde ama en azından kendisi çatlatacak mı onu merak ediyorum. Benim geçen ay siklüs 1 hafta önce olmuştu bu ay ne olur bilmiyorum.. 10. gün 11 mm idi küçük çok da gelişmemişti. 14.gündü bugün silik çıktı ovulasyon önceki gün de yapamadım maalesef..

Süt hormonu ağustosta çok yüksekti eylülde kendiliğinden düştü ama dikkat ediyorum ona da ne olur ne olmaz.
bnm prolaktınde sınırda sütyen takmamaya çalışıorm evde hiç takmıorum hatta dısarı cıktıgm zaman sadece yedıgıme içtiğime dıkkat edıorm fln

bnm prolaktınde sınırda sütyen takmamaya çalışıorm evde hiç takmıorum hatta dısarı cıktıgm zaman sadece yedıgıme içtiğime dıkkat edıorm fln
Benimki 70ten kendi kendine 15 e düştü artiknne yediysem o ara. Evet baynen bende eve gelince ilk onu çıkarırım

aynenn aslında ben yıllardır evde takmam neden yukseldı anlamadım 23,17 bnmkıde
Yazın karpuz vs çok tüketiliyor bi de ben o sıra tatil dönüşündeydim otelde biraz abartmiış olabilirim. Bir diğer etken de doğum kontrol hapı birakali 2 ay filan olmuştu daha o zaman. Onlar da yukseltebiliyor.

bennn de hormon testımı yenı yaptrdım karpuzu yemeyelıde baya oldu dogum kontrol hapı hiç kullanmadım

kizlar bende 1 kere klomen kullandim catlatma ignesi yaptirdim ama sonuc olumsuz bu ay igne yapalim dedi ben bir kere daha ilac denesek dedim olur dedi yarin ikinci kez klomene baslicam bendede polikistik over var ilk hamileligimde boyle bir rahatsizligim yoktu 4 yil korundum ins cok uzun surmez yumurtalarin tembel dedi doktor

Bendede k
Kist oldu ama femera +klomen etki etti kist olmadi bende beklemedeyim

Catlatma ignesi 1saat sonrasi ve 36.saat diye bu 1.saat pnce sonra ne değiştirir igne vucutta nekadar sure etkiliki bir bilgin varmi

Arkadaşlar, ben 29 yaşındayım. ilk reglimden beri pcoluyum malesef. ve iş artık bebek yapaya geldi. Dokotra gittim. Önce tarlusal verdi regli oldum sonra yumurta takibi yaptı. bugün 13. gün en büyük folikül 8mm ve uterus da ince kaç mm hatırlamıyorum ama ince. 4. günden beri en büyük yumurtalarımda sadece 1 mm büyüme oldu. Gelicek döngüde klomen vericekmiş. Benim merak ettiğim benim gibi yumurtaları neredeyse hiç büyümeyen ve klomenle yumurtları gelişen var mı aranızda. Varsa kaç mm oldu klomenle? Endişeden dişlerimi sıkmaya başladım sürekli

cnm canını sıkma bnmde fsh degerım yuksek o yuzden yummurtam buyume en buyugu 12 mm yanı canını sıkma brdahakı ay klomenı verdgı gundn ıtıbaren bıryemek kasıgı bal bırcay kasıgı tarcın ve çögrek tunu sabah ackarnına 12 gun boyunca karıstr ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…