Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

cnm canını sıkma bnmde fsh degerım yuksek o yuzden yummurtam buyume en buyugu 12 mm yanı canını sıkma brdahakı ay klomenı verdgı gundn ıtıbaren bıryemek kasıgı bal bırcay kasıgı tarcın ve çögrek tunu sabah ackarnına 12 gun boyunca karıstr ye
ahh canımm çok teşekkür ederim. bal çörek otu tarçın hepsini de çok severim :) sen denedin mi bu kürü?

canımı sıkmamaya çalışıyorum ama yıllardır hep içime işlemiş bu pco problemi. 1 mm nedir ya 13 günde tembeller :)

Arkadaşlar, ben 29 yaşındayım. ilk reglimden beri pcoluyum malesef. ve iş artık bebek yapaya geldi. Dokotra gittim. Önce tarlusal verdi regli oldum sonra yumurta takibi yaptı. bugün 13. gün en büyük folikül 8mm ve uterus da ince kaç mm hatırlamıyorum ama ince. 4. günden beri en büyük yumurtalarımda sadece 1 mm büyüme oldu. Gelicek döngüde klomen vericekmiş. Benim merak ettiğim benim gibi yumurtaları neredeyse hiç büyümeyen ve klomenle yumurtları gelişen var mı aranızda. Varsa kaç mm oldu klomenle? Endişeden dişlerimi sıkmaya başladım sürekli :KK43:
Benimde gelismiyor foliküller diziliydi. Bu ay doktor klomen deneyeyim dedi 5. Gün başlayıp günde 1 doz içtim sadece. Yaninda da folik asite basladik. Kontrolde 11. Gün 11. Mm civari 2 gelisen vardı. Çatlama iğnesi olmadım ilk ay olduğu için. Bekledik kendi çatlatacak mi diye dün 18. Gün çatladı.

Benimde gelismiyor foliküller diziliydi. Bu ay doktor klomen deneyeyim dedi 5. Gün başlayıp günde 1 doz içtim sadece. Yaninda da folik asite basladik. Kontrolde 11. Gün 11. Mm civari 2 gelisen vardı. Çatlama iğnesi olmadım ilk ay olduğu için. Bekledik kendi çatlatacak mi diye dün 18. Gün çatladı.
Canım çok teşekkür ederim. 11. günle 18. gün arasında dokoturn yumurtlarını takip etti mi?

kilo alma durumu söz konusu oluyor mu bu klomenle
klomende ıkıncı ayım nerdeyse 3 kılo almısımdır yanı asla belımde yaglanma yoktur simit fln olustu bu ay kalınlastı kabız oldum yanı basıma gelmeyen kalmadı bırde ben yıllardır aynı kilomdaydım kılo almazdm yanı

Kizlar bir sorum var şimdi doktor 2 folikül ölçmüştü kontrolde dün ovulasyon testime gire çatlama oldu ama ikisi aynı anda mi çatlar bunların yoksa araya mi test yapmaya devam etsem 2.sinde de catlarskrn çift çizgi mi olmadı lazım ?

ahh canımm çok teşekkür ederim. bal çörek otu tarçın hepsini de çok severim :) sen denedin mi bu kürü?

canımı sıkmamaya çalışıyorum ama yıllardır hep içime işlemiş bu pco problemi. 1 mm nedir ya 13 günde tembeller :)
Ya benimcuma 10.gun de 16mm di pazartesi bakalim catlatiriz dedi benimde 16mm kalmis önceki ay bende cuma dan basliyarak havuçlu incir kürü ictim pazartesi 26mmdedi kist mi dedim yok ikitane ikiside gelişmiş dabıl yumurta olmus dedi kötü mu defim güldü iyi dedi ortivitrel ine karnimdan yapti soldaydi sol tarafım ara ara cok ağrıyor beklemedeyim hayırlısı inşallah

Olabilir daha önceki gebeliklerimde ikizdi ama düştü rabbim hayırlısı ni tamamina erdirsin inşallah

Catlatma ignesi 1saat sonrasi ve 36.saat diye bu 1.saat pnce sonra ne değiştirir igne vucutta nekadar sure etkiliki bir bilgin varmi
1 saat sonrasiyla ilgili bilgim yok ama 36 saat sonra etkili oluyomus yani oda adetinden itibaren 14 yada 15. güne denk geliyor sanirim buda hamile kalma ihtimalinin en yuksek oldugu gunler

Merhaba kizlar bugun bende klomone basladim 19 da kontrole gidecegim bakalim hayirlisi

Gunaydın Kızlar ,

Dün kontrolum vardı işyerınden ızın aldım aksam uzerı doktora gıttım .
Bu ay benım 3.klomen kullanısım .
HSG fılmını cektırmıstım gecen haftasonu hatırlarsınız belkı , ve hıcbır sorun cıkmadı cok sukur .
Ama dün kontrolde doktorum bu ay klomene cevabın cok ıyı degıl dedı . Bırde 3,5 cm lık bır kist oluşmuş moralım cok bozuldu . Kistın harıcınde bıtane yumurtam varmıs cumartesı gunune kadar gun aşırı bırlıktelık önerdı . cumartesı duruma gore tedavı uyguluycam dedı .
Bu ay hsg cekılınce hamılelık oranını artıtrdıgı ıcın kendımı cok şartlıyorum :63:

X