- 24 Ekim 2015
- 177
- 31
- 36
Hayırlısı olsun canım. Ben olur olmax doktorumu aradım. Salı gel hsg cekcez dedi. Önümüzdeki ay insallah. Üzülme vardır bir hayır her isteÇok uzuldum yıkıldım hatta toparlamak zorundayız ne yapalım .
Canım sanırım yumurtalıklara bağlı eğer oluşmadiysa dozunu arttırarak veriyor üç defa kullanılıyor sanırım ben ramazan ayında bir kutu günde iki defa olarak bes gün kullanmıştim bir yumurta oluştu ama olmadi bu ay ikinci tedavi olarak iki kutu yani günde dört tane yuttum bu olmazsa belki yine dozunu arttırarak verebilir. Ben böyle biliyorumMerhaba kızlar bende ilk defa bu ay klomen kullandım bu ara yumurtlama günlerim inş tutar bu ay ....en fazla kaç ay kullanılır bu ilaç bilgisi olan var mi
Dur bakalım olcsk bu iş Allahın izniyle.Çok uzuldum yıkıldım hatta toparlamak zorundayız ne yapalım .
Dur bakalım olcsk bu iş Allahın izniyle.
sen hsg cektirmisiydin. Doktorum salı gel cekelim bu bakalım dedi. Sen ne yapmayı dusunuyorsun
Slm canım , ben butun tahlıllerı yaptırmıstım sadece HSG cektırmemıstım . Bende cektırıcem ama haftaya cumartesı sanırım , işler yogun hafta ıcı izin alıp doktora gıtmem zor gıbı gorunuyor .Sen cekıl ve dusuncelerını bana soyle bakalım .[/QUOT
canım mrh.. ben yarın gitcem. seninle regl günlerimiz cok yakın, tabiki sen bilirsin ama bence cmrt bekleme. yumurta gelişimi fln zaman önemli. yada en doğrusu doktorunu ara sor cmrt geç olur mu diye...
Selam cnm,dr.reçete etmeden ilaç kullanmak çok tehlikeli.kesinlikle tavsiye etmiyorum!arkadaşlar ben 2 aydır hamile kalmak için deniyorum fakat hüsrana uğradımhamile kalmadan 3 ay önce kontrollere gitmiştim çok şükür bir sıkıntım yoktu. şimdi tekrar doktora gitsem yanıma 1 yıl denemeden gelme diyecek. Allah nasip ederse hemen çocuğum olsun istediğim için bende klomen kullanmak istiyorum. şimdi aklıma takılan şey klomen kullansam bir sıkıntı olur mu? klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi olmak zorunlu mu? ben klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmasam acaba faydası olur mu yoksa zararı mı olur? okuduğum kadarıyla klomen kullananlarda kist olabiliyormuş çocuk sahibi olmak isterken kist sahibi olmayayım.
evet canım. maliye bakanlığındayım.bılgısayar muhendısı ; bankacılık sektorundeyım , sen calısıyormusun .
mrh tatlım. gerçekten senin için çok erken. bugünlerin kıymetini bil tadını çıkar bencearkadaşlar ben 2 aydır hamile kalmak için deniyorum fakat hüsrana uğradımhamile kalmadan 3 ay önce kontrollere gitmiştim çok şükür bir sıkıntım yoktu. şimdi tekrar doktora gitsem yanıma 1 yıl denemeden gelme diyecek. Allah nasip ederse hemen çocuğum olsun istediğim için bende klomen kullanmak istiyorum. şimdi aklıma takılan şey klomen kullansam bir sıkıntı olur mu? klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi olmak zorunlu mu? ben klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmasam acaba faydası olur mu yoksa zararı mı olur? okuduğum kadarıyla klomen kullananlarda kist olabiliyormuş çocuk sahibi olmak isterken kist sahibi olmayayım.
evet canım. maliye bakanlığındayım.
bankadadan geçtim ben de. bilirim bankada izin almak zordur. ama gerekçen oldukça sağlam. bence doktorunu arayıp karar ver..
mrh cnm.. kan testi yaptıktan sonra verdi ve ardından çatlatma iğnesi oldum. hoş bende işe yaramadı. :)Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Klomen adlı ilacı tedavinin hangi aşamasında kullanıyorsunuz. Yani kullanım uygunlukları ne bilgilendirir misiniz beni. Hangi aşamadan sonra kullanıyorsunuz???
katen raslantı :) hangi bankadasın. ben çok bunaldım özel sektörden. kendime çok az zamanım kalıyordu. şimdi rahatım şükür..Ne rastlantı bende Maliyeden bankaya gectım :)
Hmmm. Peki bu ilacı kullanmak için uygun sartlar nelerdirmr
mrh cnm.. kan testi yaptıktan sonra verdi ve ardından çatlatma iğnesi oldum. hoş bende işe yaramadı. :)
valla yumurtaları geliştirsın catlatsın işi brz hızlandırsın diye veriyorlar. başlangıç için uygulanan basit bir yöntem.. çok belirgin ciddi bir rahatsızlığın yoksa verir doktorun. adetinin 3. günü fln git doktora. 5. gün başlamam için vermişti bana.Hmmm. Peki bu ilacı kullanmak için uygun sartlar nelerdir