Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

haki

katen raslantı :) hangi bankadasın. ben çok bunaldım özel sektörden. kendime çok az zamanım kalıyordu. şimdi rahatım şükür..
Yapikredi canım benimki sen önceden hangi bankada çalışıyordün , ben şubeci değilim bu arada genel mudurlukteydim IT departmanındayim

Valla canım pko hastasıyım. Doktor hormonlarında birşey yok dedi. Normal dedi. Sadece insilünüm yuksek. Oda Temmuz ayında 54 idi. Ağustos da 23. Şimdi birkaç gün snra doktora gidicem ozaman bakılacak. Bir de yumurtaların biraz yavas calısıyo dedi doktor. Bu şekilde yani. Bana verirler mi sizce hamile kalabilir miyim bu yöntemle gercekten

her ay insan heyecanlanıyor ama bir şey yok çok kötü oluyor Allah'ım hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.

cnm cevabın için teşekkurler. bende klomen ile ilgili arada kaldım tam karar veremedim! önümüzdeki günlerde dokruma gideyim bari durumu anlatayım bakim nediycek

mrh tatlım. gerçekten senin için çok erken. bugünlerin kıymetini bil tadını çıkar bence
2 ay erken gibi geliyor fakat evleneli 3 yıl oldu kısmet olursa çocuk yapalım dedik 2 ay olmayınca insan kötü oluyor. 3 yıl korunuyorduk korunmayı bırakınca sanki hemen çocuk sahibi olacakmışız gibi düşünüp 2 aydırda olmayınca fazla vakit kaybetmek istemediğim için biraz panik yaptım malesef

Sen korunun zaten 6 aydan önce pek panikledim ek bi durum yok ki bir yıldan önce kimse dert etmesin diyor doktorlar. ☺☺

slm kızlar kimler var burada ben geçen ay klomen çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı bu ay dr kontrol yaptı ara vermemize gerek yok herşey yolunda dedi bugün yine klomen başlıyorum bakalım hayırlısı inşallah bu ay olur

Ben adetin 5. Günü klomen +femera kullandim dün bitti bugün dr gittim sağ taraf umutsuz sol tarafta 2 tane 16 mm pazartesiye görüşüp duruma gore catlatma iğnesi vercek varmi önerisi olan iyimidir varmi benzeri durumda olan

Kızlar merhaba size bir sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim ağızda ve boğazda kuruluk hamilelik belirtisi olabilir mi
Hayır eger bir ilac kullaniyorsan onun yan etkisi veya ilk enfeksiyon belirtileri bendede benzeri var ilac kullandim dün dr idim 2tane 16.mm yumurtam var hersey yolunda giderse pazartesi catlatma ignesi yapilcak değil dedim ama günün yakin ve ya gectiyse boyle bir beklenti icindeysen olabilir malum grip gibi ama degil halsiz solgun olursun ilkzamanlar gebelikte

Canım hadi insallah rabbim gönlüne göre versin.adetime 1 hafta var belki de stres yapıyorum o yüzden oluyor böyle
şeyler.duphaston kullanıyorum belkide onun yan etkisidir

cvpladıgın için cok sağol canm. klomen kullandıktan sonra kisti oluşanları okudum korktum. inşallah bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
bnm arkadasmdada var oda klomenden snra kıstı olustu sogan kürü uyguladı gitti kistler

ne dicem kızlar gecen ay bende klomen kullandım yumurtlama olmustu ama gebelık olmadı bu ay yıne klomenı bıtırdım ama aynı dozda arttrmadı neden acaba

Kizlar aranızda klomenden sonra iğnesiz yumurtası çatlayan var mı? Kaçıncı günde catladilar ??

aynennn bnmkıde oyle oldu şans ınsaallh bu ay ıyı olur gebelık olur tekrar klomen kullandm vve yumurta takıbı yaptırıorm
Hayırlısı cuma 10. Gunumdu 16.mm 2tane kaliteli yumurtam vardi bi aksilik olmazsa pazartesiye catlatma yapilacak hep kendi haline birakiyor yada catlatcaz deniyor ertesi gun hoppa yumurta yok catlamis gitmis oluyodu bakalim bu ay femera +klomen kullandım olursa tavsiye ederim klomene gore femera daha pahali bir ilaç 147tl 3aylik ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…