mrb bende aranıza yeni katıldım ve yorumları okudukca yalnız olmadığımı görüyorum buda beni biraz daha umutlandırıyor. ben 1 cocuk annesiyim ikinci evliliğimi yaptım ve hamile kaldım. ama 2.5 aylıkken bebeğimi alınmak zorunda kaldım. 1 yıldır korunmuyorum ama cocugum olmuyorum. bu ay klomen tedavisine başladı doktorum adetimin 5. günü başladım günde ikitane aldım.ve 5 günün sonunda ilaç bitti ve bir sürü yumurtam olustu en büyüğü 18.5 mm ama doktorum birgün daha beklememi söyledi kendiliğinden büyürmüş yumurta ve 1 gün sonra gittigimde yumurtam 22 mm olmustu doktorum cok iyi oldugunu söyledi ve yumurta catlatma iğnesi vurdu bugun tam 6 gün oldu iğneyi vurulalı acaba hamile kalmışmıyımdır. lutfen dua edin eşim cok istiyor bebek sahibi olmayı eger olmazsa cok üzülür. şimdiden dualarınız için cok tesekkür ederim rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inş...kaç gün kullandın kaç adet kullandın onu yazda ona göre yorum yapalım canım...
HAYIRLISI OLSUN...İNŞALLAH KALMIŞSINDIR CANIM...DUA ET...mrb bende aranıza yeni katıldım ve yorumları okudukca yalnız olmadığımı görüyorum buda beni biraz daha umutlandırıyor. ben 1 cocuk annesiyim ikinci evliliğimi yaptım ve hamile kaldım. ama 2.5 aylıkken bebeğimi alınmak zorunda kaldım. 1 yıldır korunmuyorum ama cocugum olmuyorum. bu ay klomen tedavisine başladı doktorum adetimin 5. günü başladım günde ikitane aldım.ve 5 günün sonunda ilaç bitti ve bir sürü yumurtam olustu en büyüğü 18.5 mm ama doktorum birgün daha beklememi söyledi kendiliğinden büyürmüş yumurta ve 1 gün sonra gittigimde yumurtam 22 mm olmustu doktorum cok iyi oldugunu söyledi ve yumurta catlatma iğnesi vurdu bugun tam 6 gün oldu iğneyi vurulalı acaba hamile kalmışmıyımdır. lutfen dua edin eşim cok istiyor bebek sahibi olmayı eger olmazsa cok üzülür. şimdiden dualarınız için cok tesekkür ederim rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inş...
bilemedim ki ama benim regli dönemim özellikle 1. gün çok ağrım olur. bu da öyleydi. Sanki adet oldumda ağrısını çektim.. Ama yumurta sağdaydı ve sağ tarafım çok ağrıdı. Yani bilemeyiz ki her bünye farklı cevap veriyor. Sonuçta yapay doğal olmayan birşey yapıyoruz vücuda.. Müdahale ediyoruz. sen kafana takma :)Canım bende 2 aydır klomen ve catlatma ıgnesı vuruluyorum evet dedıgın gıbı kasıklarda agrı oluyor ama , aman aman dayanılmaz bır agrısını gormedım ben , gelısmelerı haberdar et . sımdı benımde kafama takıldı , senınkı kadar sıddetlı agrımın olmaması kotu bırsey mı kı ?
Ben bir bel agrisi ayaga kalkamazdim ve ates basması astim nöbeti 6. Ay Olmadi suan femera 3ay deniycem kesin sonucu menepur verirmis olmadi o kismet benimde oğlum var şükür rabbim önce hiç olmayana sonra bize versin inşallahbilemedim ki ama benim regli dönemim özellikle 1. gün çok ağrım olur. bu da öyleydi. Sanki adet oldumda ağrısını çektim.. Ama yumurta sağdaydı ve sağ tarafım çok ağrıdı. Yani bilemeyiz ki her bünye farklı cevap veriyor. Sonuçta yapay doğal olmayan birşey yapıyoruz vücuda.. Müdahale ediyoruz. sen kafana takma :)
rabbim inş ikimiz içinde hayırlısını verir...Slm ,
Benımde catlatma ıgnesını vurulalı 5 gun oldu , bende senın gıbı merakla beklıyorum .
bende gecen hafta iğneyi vuruldum 22 mm olmustu yumurtam ğineyi vurulduktan sonra ikigün cok şiddetli agrım oldu ama suan pek ağrım yok merakla egli dönemimin gününü bekliyorum inş hayırlısı olur tüm bebek sahibi olmak istiyenlere..merhabalar,ben bir yıllık evliyim son iki ay bebek için uğraşıyoruz. olmadı.. ben çok tezcanlıyım. hemen doktora gittim. doktor hormon testi, muayene vs yaptı. her şey yolunda dedi. 2 ay için ise çok erken endişelenme dedi. Dedi de ben 32 yaşındayım doktorcum dedi. Bu kadar çok istiyorsan klomen kullanıcan sonrada takibe geliceksin dedi. malum süreçten sonra 12. gün gittim. 17 mm bi yumurta var dedi.(tabi ben neden 1 yumurtam var diye bi bozuldum ama) velhasıl çatlasın mı çatlatalım mı dedi. Çatlatalım hocam dedim. Ertesi gün iğne.. hiç bişey yok..Ama Allahım 36 saat sonra bir ağrı bir ağrı öldüm... bakalım gereğini yaptık ama bu ay olmazsa bir daha da tövbe dedim. Takmayacağım kafama , her şey yolundaysa eger kendisi olsun ne diyeyim.. Bekliyoruz bakalım.. Ama ne sancılı bir süreç. Allah herkese yardım etsin.
çok teşekkür ederim..HAYIRLISI OLSUN...İNŞALLAH KALMIŞSINDIR CANIM...DUA ET...
umarım olur ya.. 2 ayda psikolojim bozuldu. Millet kafaya takma diyor. Yahu nasıl takmayayım koca ayda hepi topu 24 saatte yakaladın yakaladın. Olmadı 1 ay daha bekle...bende gecen hafta iğneyi vuruldum 22 mm olmustu yumurtam ğineyi vurulduktan sonra ikigün cok şiddetli agrım oldu ama suan pek ağrım yok merakla egli dönemimin gününü bekliyorum inş hayırlısı olur tüm bebek sahibi olmak istiyenlere..
bende iğneyi vuruldktan sonra az akıntım olmaya başladı kuruluk bendede varbirşeyi merak ediyorum. çatlamanın bitmiş olması lazım. Ama bende hiç akıntı yok. Tedavi olmadan önce akıntım olurdu. Bilirdim ki çatlama olmuş. Bu iğnenin yan etkisi falan mı acaba? bırakın akıntıyı o kadar kuru ki birliktelikte çok sıkıntı yaşadım.
benim psikolojimde aynı olmazsa bende bırakıcam rabbim verirse olur zaten bu süreç beni cok yordu 1 yıldır her ay aynı üzüntü eşim benden daha kötü durumda.. rabbim yıllarca tedavi görenlere yardım etsin isteyen herkese evlat nasip etsin..umarım olur ya.. 2 ayda psikolojim bozuldu. Millet kafaya takma diyor. Yahu nasıl takmayayım koca ayda hepi topu 24 saatte yakaladın yakaladın. Olmadı 1 ay daha bekle...
14. Gün kan da test yapcaksiniz değilmi idrarda çift çizgi çıkar ama ilac iğne den cift cizgi çıkarmış bende olmustu silik 3 gun sonra çıkmadı ve 4.5 gun içinde regli oldumdu herkese hayirlisi ben 27.sini bekliyorum hayirli haberlere inşallahrabbim inş ikimiz içinde hayırlısını verir...
mrb benimde iğneden sonra 8. günüm arada beimde karnım ağırıyo göğüs uçlarım çok acıyo özürdiliyerek söylüyorum birazda akıntı var.. bendemi regli olucam yoksakıslaaarrrr herkeslere günaydın :) iğneden sonra 8. gün, kırmızılara kalan 8 gün... ara ara karnım ağrıyoo :) ama bu kadar erken de agrımazdı... yine mi regl olucam ya.. bu arada iğneden kaç gün sonra kan testi yapılıyor? Bir de değerin kaçın üzerinde çıkması gerekiyor?
valla ben regli dönemimi beklicem hatta bi kaç gün gecerse ozaman test yapıcam benim doktorum iğneden sonra gel falan demedi aam sanki olmadı gibi geliyo regli olacakmısım gibi kasıklarım ağırıyo gecen ay 30 unda regli oldum bu ayda ya 26 veya 28 olamm lazım14. Gün kan da test yapcaksiniz değilmi idrarda çift çizgi çıkar ama ilac iğne den cift cizgi çıkarmış bende olmustu silik 3 gun sonra çıkmadı ve 4.5 gun içinde regli oldumdu herkese hayirlisi ben 27.sini bekliyorum hayirli haberlere inşallah