mrb hoşgeldin aramıza. benim bir arkadasımın ilk seferde bebeği oldu ama ona iğneyi göbekten vurmuşlar bana kalçadan yaptılar 7 gün sonra acaba fark edermi bu ?.mrh.
henüz üye oldum ve tam olarak bilmiyorum forumu. ama öğrenmeye vakit var nasıl olsa :)
bu ay bende klomen kullandım üstüne de prglyn iğnesi vurundum 5000 lik. şmd beklemedeyim.
1 yıllık evliyim ama hiç korunmadım. umarım isteye herkesle birlikte benim de bebeğim olur.
ilk seferde bu sekilde bebeği olan oldu mu :)
valla onu bilmem ama kız için sebze ağırlıklı beslendinmi kız olma şansı daha yüksekmiş erkek içinde protein ağırlıklı beslenmek gerekiyomuşHanımlar size bir sorum olacaktı..
Bugün reglimin 6.
Klomenin 3. günü
Cumartesi dr. gidicem yani 10. günümde..
Kontrol edip hem çatlatma iğnesi için hem de ilişki için takvim verecek.
Sorum ise sizce çatlatma iğnesinden önceki gün ilişki olsa mı acaba? Kız için şansı biraz arttırmış olurmuyum.. ?
Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır
Ben öyle yapmistim. Yani igneden bir gün önce igneden bir gün sonra.. Spermlerin 72 saat canlı kalacaginin düsünürsek boşa giden birşey yokHanımlar size bir sorum olacaktı..
Bugün reglimin 6.
Klomenin 3. günü
Cumartesi dr. gidicem yani 10. günümde..
Kontrol edip hem çatlatma iğnesi için hem de ilişki için takvim verecek.
Sorum ise sizce çatlatma iğnesinden önceki gün ilişki olsa mı acaba? Kız için şansı biraz arttırmış olurmuyum.. ?
Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır
Aynen öyle sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli degil ha kız ha erkek yeterki bebeklerimiz gelsinahhhh ahhhhh olsunda kız erkek hıc farketmez :)
doktorum bana 2 mm kistin var ve tüplere yapşıksa direkt tüp bebek dedi canım sıkıldıhoşgeldın aramıza , benımde bu 2.denemem beklemedeyız anlıycaz :)
mrb hoşgeldin aramıza. benim bir arkadasımın ilk seferde bebeği oldu ama ona iğneyi göbekten vurmuşlar bana kalçadan yaptılar 7 gün sonra acaba fark edermi bu ?.
cvp yazdım ama göremediğini düşünerek tekrar yazayım dedim...:)mrb hoşgeldin aramıza. benim bir arkadasımın ilk seferde bebeği oldu ama ona iğneyi göbekten vurmuşlar bana kalçadan yaptılar 7 gün sonra acaba fark edermi bu ?.
sanırım seninle aynı zamanlarda iğne yaptırmışız. geçen ay 29 unda regl oldum. bu ay en geç 29 unda olmazsam heveslencem..:) bende n iğneden snr nede ilaçtan snr hiç ağrı olmadı. ama genelde bi ağrı var bayanlarda..bugün ayın 21 28 ine cok az kaldı ama benim kasıklarımda regl olacakmısım gibi agrı var 28 ini bekleyen arkadaşlar ne durumdasınız paylaşırsanız sevinirim..
bugün ayın 21 28 ine cok az kaldı ama benim kasıklarımda regl olacakmısım gibi agrı var 28 ini bekleyen arkadaşlar ne durumdasınız paylaşırsanız sevinirim..
bence sen yine adet döngüne göre takip et.. Ben öyle yapacağım :)canım benım belıme ara ara agrılar gırıryor , alt karın bolgemde ara ara agrılar oluyor , bılmıyorum ya ümitlenmek ıstemıyorum , gecen ay da böyle olmuştu regl oldum sonra . bırde bısey sorcam sıze benım regl dongum 29 gunde bır oluyorum , ama herkes ıgnenın 14.gunu adet oluyorsun eger hamıle olmazsan dıyorlar , benım igneyı vurulalı 14.gunum pazar gunum , normal adet gunumde haftaya carsamba , yanı 4 gun oynuyor aralarında , hangısı baz almalıyım sızce
bence sen yine adet döngüne göre takip et.. Ben öyle yapacağım :)
benim de ara ara alt karın bölgemde ve belimde ağrılar oluyor.. Tıpkı adet olacakmışım gibibugün ayın 21 28 ine cok az kaldı ama benim kasıklarımda regl olacakmısım gibi agrı var 28 ini bekleyen arkadaşlar ne durumdasınız paylaşırsanız sevinirim..
bende doktoruma sormuştum. Hocam çekelim mi diye? 2 aylık denemeyle film çekilmez dedi. Daha erken.. Ağrılı oluyormuş malum içeri ilaç yolluyorlar.. Ama uyuşturulur sanırım..Sabırsızlanıyorum geçse gunler , bu ayda olmazsa HSG cektırcem , cok korkuyorum ondan da , çektıren var mı
benimde iğneyi vurulalı bugün 11. günüm gecen ay 30 regl oldum ama benim aşırı akıntım ve kasık ağrım oluyo göğüslerimde cok acıyocanım benım belıme ara ara agrılar gırıryor , alt karın bolgemde ara ara agrılar oluyor , bılmıyorum ya ümitlenmek ıstemıyorum , gecen ay da böyle olmuştu regl oldum sonra . bırde bısey sorcam sıze benım regl dongum 29 gunde bır oluyorum , ama herkes ıgnenın 14.gunu adet oluyorsun eger hamıle olmazsan dıyorlar , benım igneyı vurulalı 14.gunum pazar gunum , normal adet gunumde haftaya carsamba , yanı 4 gun oynuyor aralarında , hangısı baz almalıyım sızce
ben gecen hafta cumartesi yaptırdım iğneyisanırım seninle aynı zamanlarda iğne yaptırmışız. geçen ay 29 unda regl oldum. bu ay en geç 29 unda olmazsam heveslencem..:) bende n iğneden snr nede ilaçtan snr hiç ağrı olmadı. ama genelde bi ağrı var bayanlarda..
Bende oyle yapıcam adet günümü beklicem tabi erkenden olmasambence sen yine adet döngüne göre takip et.. Ben öyle yapacağım :)