ne güzel canım Allah sana annelligi tattırmıs, isteyen herkse nasip etsin inşallah.. ikincide inş olur hayırlısıyla. peki o kadar uzun süre klomen kullandırıyolar mı? zararlı diye duymustum. evet canm yaa diger ilaç baya pahalıymıs ama insan er seye katlanıyor. beklemek cok zor gerckten. benim cok agrılarım oldu bugün 3.gün klomene baslayalı iyiye mi işaret acaba kist falanmı olusuyo bilemedimBen ilk çocuğum da 6. Ayda hamile kaldım ikizdi eşi düştü ama oğlum 8.9 yaşlarında şuan bidaha başladık 6 ay faydasını gormedim bu ay femera başladı dr 3ay kullancam olmazsa biraz zamana birakcam çok maliyetli gelmeye başladı burda femera 147.80tl idi bugun aldım ben şuan kktc deyim burda şartlar çok zor hayırlısı ama ilk olmadı 2. Ayda olur sabır bol bol yat ilişki günlerini takip et sonra kalkma hemen yumurtlama gunlerin bittimi geniş ol olur hemde ikiz olur yani
Ben ilk çocuğuma klomenle kaldım günde 1sonra 2sonra gunde 33. Aydan sonra gunde 3 kez 6. Ayda ikiz gebeliği gördüm ikizin teki düştü ama oğlum doğdu suan 8 yaşında şükür[/QUOTE]Umut ışığı olsun bıze .
Ben ilk çocuğuma klomenle kaldım günde 1sonra 2sonra gunde 33. Aydan sonra gunde 3 kez 6. Ayda ikiz gebeliği gördüm ikizin teki düştü ama oğlum doğdu suan 8 yaşında şükür
Ben ilk çocuğuma klomenle kaldım günde 1sonra 2sonra gunde 33. Aydan sonra gunde 3 kez 6. Ayda ikiz gebeliği gördüm ikizin teki düştü ama oğlum doğdu suan 8 yaşında şükür
decanım bn
Dönüş yaptıgın ve cevap verdııgın ıcın cok tesekkur ederım . Sen de aynı durumları yasadıgın ıcın bızı en ıyı sen anlıyorsundur .
Cok sevındım ıkızının bırını kaybetsende en azından bır evladın var .
aslında sen 6 aylık bır klomen tedavısı ıle hamıle kaldın .dogrumu anlamısım .
kaç gün kullandın kaç adet kullandın onu yazda ona göre yorum yapalım canım...inş olur canm. beklemesi cok zor
bende dün klomeni bitirdim bugün kontrole gittim 1tane yumurta oda 12mm dedi doktor. sizce nasıl? bence cok iyi bi sonuc degil
canım adetin 5.günü başladım günde 2tane kullNdım 5gün boyunca. 18-20mm diye okuyorum burda gelde. benimkisi 12mm henüz acaba dahada büyür mü?kaç gün kullandın kaç adet kullandın onu yazda ona göre yorum yapalım canım...
Valla benim bu ay 2 yumoş oluşmuştu. Adetin 5. Günü başladım.5 gün kullandım.13.günde 18 mm olmuştu.senin adetinin kaçıncı günü canım.eğer daha yeniyse yumoşların büyür merak etme..canım adetin 5.günü başladım günde 2tane kullNdım 5gün boyunca. 18-20mm diye okuyorum burda gelde. benimkisi 12mm henüz acaba dahada büyür mü?
benim tam 10.günüm bugün. pazartesi tekrar bakılacak ama 12mm duyunca baya üzüldüm ama ilk oldugu içinde emin olamadım, kafam cok karısık yaaValla benim bu ay 2 yumoş oluşmuştu. Adetin 5. Günü başladım.5 gün kullandım.13.günde 18 mm olmuştu.senin adetinin kaçıncı günü canım.eğer daha yeniyse yumoşların büyür merak etme..
Evet canım 13 gün yani aynı gün çatlatma iğnesi yaptı... Yarın sabah idrar testi yapacam.İnşallah çift çizgi çıkar. Aslında 9 u nu beklemek lazım.. Şansımı deneyecem..inş seninkide büyür canım...iyi şanslar...benim tam 10.günüm bugün. pazartesi tekrar bakılacak ama 12mm duyunca baya üzüldüm ama ilk oldugu içinde emin olamadım, kafam cok karısık yaa
seninki cok iyi 18mm catlatma igneside verdi mi? inş benimkide büyürrrr Rabbim hayırlısını versin
hadi inşallah görürsün artk 2cizgiyi. bizimlede paylas olur mu?Evet canım 13 gün yani aynı gün çatlatma iğnesi yaptı... Yarın sabah idrar testi yapacam.İnşallah çift çizgi çıkar. Aslında 9 u nu beklemek lazım.. Şansımı deneyecem..inş seninkide büyür canım...iyi şanslar...
Tamam canım sağolasın.. RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah gülüm... Hepimizin gönlündeki versin yüce Allah...hadi inşallah görürsün artk 2cizgiyi. bizimlede paylas olur mu?