Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

benimde 28 inde regl olmam gerekiyo ama şimdiden bi kasık agrım var ve bel agrm var ama

Ben 27 bekliyorum ama klomen hamilelik belirtilerinin hepsini yapiyor 6 ay hep ayni ve gunun cok duzenlidir once olur sonra olmazken klomen doz arttikca gunum daha atti oteye kasik agrisi gun gecmesi göğüs sis agri kaşıntı ilginc seyleri istiyordu canim belim ağrıyor du ve negatif herseyin hayırlı si

Arkadaşlar Günaydın gece çok iyiyim sancim felan yok yazdım saat 5.30adet sancısı ile uyandım ve adet gibi olunca pet aldim günlük 1.2saat sonra 1.2 damla kan gibi pembe leke adet başlıyor 7 gun var ama spora gittim geldim adet yok sanci yok sonra biraz akıntı yaa umutlansammi yok umutlanmasam mı

sen de
canım sen iğne kullanmış mıydın? bak benimde 7 gün var ama adet olacak gibi sancım var. Bir de beyaz ama kokusuz bi akıntı oldu bu gün. Bir kaç yerde iğne kullanımından sonra erken regl olanların yorumlarını okumuştum yani umarım olmaz ama ben ağrı çektikçe umutları önümüzdeki aya bırakıyorum...

benim kasık ağrım yok ama kokusuz akıntım var yoğun bi şekilde gögüslerimde cok ağrı var sanırım yine olmadı iğne vurulunca çok ümitlenmiştim ama sanırım regl olucam

Benim hala sancim var arada sağ tarafimda bir hava boşluğu gibi bir his ve karnim ağrıyor adet gibi ama sabah 2 damla pembe leke ve sonrasi olmadi hayırlısı az uykuda yapıyor bende uyariya uyuyorum yatıyorum

Benim hala sancim var arada sağ tarafimda bir hava boşluğu gibi bir his ve karnim ağrıyor adet gibi ama sabah 2 damla pembe leke ve sonrasi olmadi hayırlısı az uykuda yapıyor bende uyariya uyuyorum yatıyorum
inananın siteye girince karın ağrım başlıyor. Başka bişeylerle ugraşınca tık yok. Yine psikolojimin esiri olmaya başladım Ayy çok mutsuzum ben

ahhh ahhh ne olacak bızım bu halımız ....
Ewet ne olcak yaaa offf offf takmiyorum ama 1yildir bebek düşünüyorum leke derken adetim baslar ve bu pembelikte olmaz ilk gelen kan leke kötü görüntü dedir ama bu bildigin koyu şeker pembesi

Benim adet sancim var ara ara ama kanamam yok sabah 2.3 damla pembe lekem oldu ama suan yok 1hafta var normal mi
hic bi bilgim yok benim de kasık ağrım başladı sanki olacakmışım gibi cok zor donemlermis bunlar rabbim hepimize yardım etsin

Ewet ne olcak yaaa offf offf takmiyorum ama 1yildir bebek düşünüyorum leke derken adetim baslar ve bu pembelikte olmaz ilk gelen kan leke kötü görüntü dedir ama bu bildigin koyu şeker pembesi

mrh.
henüz üye oldum ve tam olarak bilmiyorum forumu. ama öğrenmeye vakit var nasıl olsa :)
bu ay bende klomen kullandım üstüne de prglyn iğnesi vurundum 5000 lik. şmd beklemedeyim.
1 yıllık evliyim ama hiç korunmadım. umarım isteye herkesle birlikte benim de bebeğim olur.
ilk seferde bu sekilde bebeği olan oldu mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…