benimde 28 inde regl olmam gerekiyo ama şimdiden bi kasık agrım var ve bel agrm var amaSelam kızlar aynı durumu yasıyoruz , benımde ıgne yapılalı 8.günüm , 28 ınde regl olmam gerekıyor , bakalım hayırlısı .benımde karnımda kasıklarımda agrılar oluyor , goguslerımde hıc bır degısıklık yok , bılemedım
bencede umarım sonuçlarımız pozitif olur bütün kızlar burdan gelişmelei yazarsa en azından hepimiz için moral olur :)evet kızlar grup kuralım 28 ler :)
sen deArkadaşlar Günaydın gece çok iyiyim sancim felan yok yazdım saat 5.30adet sancısı ile uyandım ve adet gibi olunca pet aldim günlük 1.2saat sonra 1.2 damla kan gibi pembe leke adet başlıyor 7 gun var ama spora gittim geldim adet yok sanci yok sonra biraz akıntı yaa umutlansammi yok umutlanmasam mı
canım sen iğne kullanmış mıydın? bak benimde 7 gün var ama adet olacak gibi sancım var. Bir de beyaz ama kokusuz bi akıntı oldu bu gün. Bir kaç yerde iğne kullanımından sonra erken regl olanların yorumlarını okumuştumArkadaşlar Günaydın gece çok iyiyim sancim felan yok yazdım saat 5.30adet sancısı ile uyandım ve adet gibi olunca pet aldim günlük 1.2saat sonra 1.2 damla kan gibi pembe leke adet başlıyor 7 gun var ama spora gittim geldim adet yok sanci yok sonra biraz akıntı yaa umutlansammi yok umutlanmasam mı
benim kasık ağrım yok ama kokusuz akıntım var yoğun bi şekilde gögüslerimde cok ağrı var sanırım yine olmadı iğne vurulunca çok ümitlenmiştim ama sanırım regl olucamsen de
canım sen iğne kullanmış mıydın? bak benimde 7 gün var ama adet olacak gibi sancım var. Bir de beyaz ama kokusuz bi akıntı oldu bu gün. Bir kaç yerde iğne kullanımından sonra erken regl olanların yorumlarını okumuştumyani umarım olmaz ama ben ağrı çektikçe umutları önümüzdeki aya bırakıyorum...
inananın siteye girince karın ağrım başlıyor. Başka bişeylerle ugraşınca tık yok. Yine psikolojimin esiri olmaya başladımBenim hala sancim var arada sağ tarafimda bir hava boşluğu gibi bir his ve karnim ağrıyor adet gibi ama sabah 2 damla pembe leke ve sonrasi olmadi hayırlısı az uykuda yapıyor bende uyariya uyuyorum yatıyorum
Benim adet sancim var ara ara ama kanamam yok sabah 2.3 damla pembe lekem oldu ama suan yok 1hafta var normal mibenimde 28 inde regl olmam gerekiyo ama şimdiden bi kasık agrım var ve bel agrm var ama
Ewet ne olcak yaaa offf offf takmiyorum ama 1yildir bebek düşünüyorum leke derken adetim baslar ve bu pembelikte olmaz ilk gelen kan leke kötü görüntü dedir ama bu bildigin koyu şeker pembesiahhh ahhh ne olacak bızım bu halımız ....
Arkadaşlar Günaydın gece çok iyiyim sancim felan yok yazdım saat 5.30adet sancısı ile uyandım ve adet gibi olunca pet aldim günlük 1.2saat sonra 1.2 damla kan gibi pembe leke adet başlıyor 7 gun var ama spora gittim geldim adet yok sanci yok sonra biraz akıntı yaa umutlansammi yok umutlanmasam mı
hic bi bilgim yok benim de kasık ağrım başladı sanki olacakmışım gibi cok zor donemlermis bunlar rabbim hepimize yardım etsinBenim adet sancim var ara ara ama kanamam yok sabah 2.3 damla pembe lekem oldu ama suan yok 1hafta var normal mi
Umarım hamilesindir cnm dua etEwet ne olcak yaaa offf offf takmiyorum ama 1yildir bebek düşünüyorum leke derken adetim baslar ve bu pembelikte olmaz ilk gelen kan leke kötü görüntü dedir ama bu bildigin koyu şeker pembesi
Acaba yerleşme kanaması olabilir miEwet ne olcak yaaa offf offf takmiyorum ama 1yildir bebek düşünüyorum leke derken adetim baslar ve bu pembelikte olmaz ilk gelen kan leke kötü görüntü dedir ama bu bildigin koyu şeker pembesi
Ewet ne olcak yaaa offf offf takmiyorum ama 1yildir bebek düşünüyorum leke derken adetim baslar ve bu pembelikte olmaz ilk gelen kan leke kötü görüntü dedir ama bu bildigin koyu şeker pembesi
olabilir bence canım kimi zaman hamile iken bile regl görelebilir...Acaba yerleşme kanaması olabilir mi
benimde regl ime 1 hafta var agrılarım var göğsümde ve belimde kasığımda ama lekelenme yok akıntım oluyoBenim adet sancim var ara ara ama kanamam yok sabah 2.3 damla pembe lekem oldu ama suan yok 1hafta var normal mi