Eniyisi tatlim.insallah guzel haberler verirsin bize Rabbim buyukBıraz bekleyip duruma göre hareket etcem artık olmazsada tedavi içinde doktorumı degistirmeyi düşünüyorum
Anladim canim femarada klomen turu bir ilac oluyo sanirim insallah o care olur yine yumurtan oluyomus o yonde fayda saglamis hic olmayani duymustum.Yumurtalık larim iyi durumda klomen oluşturuyordu ama gebelik olmadi beni hep kandırdi günlerim duzenlidir ama klomen günümu gecirtip gebelik belirtileri tavan yaptirip ertesinde adet başlangıçi hooopppa başa sariyoduk şimdi femera var aklımda 5. Gün başlıycam 13.14. Gün doktora gitcem bakalim burda bir köydeyiz gorev gereği 1 yil kaldi hastane secenegim 1tane onada hep gidemiyorum uzak ulaşım sıkıntılı
Bana menopur veya femera dedi dr hangisini secsem bilemedim bugun adetin 3, günü 5,karar verip 5. Başlamalıyım hangisini yapsak ki varmi önerisi olan aşılama enson kademe bence çünkü direk ona gidersem ve olmazsa tüp bebek ama geri bu tedavilere dönülmez ilk şans lari atmamak lazim ve cok ilaç yuklencez biz bebegimizide biz buyutelim biz iyi olmazsak onlara kim bakcak
Bende femera yı duydum ama tabi doktorlar daha iyi bilir.Allah yardımcın olsunBana menopur veya femera dedi dr hangisini secsem bilemedim bugun adetin 3, günü 5,karar verip 5. Başlamalıyım hangisini yapsak ki varmi önerisi olan aşılama enson kademe bence çünkü direk ona gidersem ve olmazsa tüp bebek ama geri bu tedavilere dönülmez ilk şans lari atmamak lazim ve cok ilaç yuklencez biz bebegimizide biz buyutelim biz iyi olmazsak onlara kim bakcak
Dokuzuncu gün 16 mm ise ya 10.gün yada11.gün catladı.siz 10.günü degerlendirdiginize göre olma ihtimali var hem millet kazaya bir kerede hamile kaliyor inşallah tutmuşturmerhaba arkadaşlar. bu ay bende klomen kullandım. daha önce 2 gebelik geçirdim, pko luyum. ilk bebeğimi kaybettim erken doğumla. bir çocugum var şu an. ikinci için tedavi görüyorum.
klomene adetin 3. günü başladım. bittikten sonra 1 gün ara verdim.adetin 9. günü kontrole gittim.2 yumurtam vardı. birisi 16,5 mm olmuştu. doktor çatlatma iğnesi vermedi bu ay bakalım kendiliğinden çatlar belki dedi. adet olsanda olmazsanda yine gel dedi. olursam 3. gün. olmazsam günüm geçtikten 1 hafta sonra gideceğim. 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi ama sadece 10. gün olabildi, kayınvalidemin hastalığı dolayısıyla oraya gidip gelmek zorunda kaldık. şu an 13. gün. sizce geç mi kaldım. adetin 9. günü 16 mm olan yumurta çatlamışmıdır ki? yoksa çalışmalara hız mı vermeliyim ? hala bir şansım var mıdır acabafırsatı kaçırdım mı yoksa? ne dersiniz ?
Femera klomenden dahamı etkili banada bu ay olmazsa klomenı 5 degil 7 gun kullan dediBnde buay klomen kullandm bnimde 16mm yumurtam olustu ama rahim duvarimi inceltmis 3mm olms adetim 5i yada 6si olmasi lazim sizce olma ihtimali varmidir bu rahim duvariyla??eger olmazsa banada femera dedi
Femera klomenden dahamı etkili banada bu ay olmazsa klomenı 5 degil 7 gun kullan dedi
sende suan kullanıyomusun? cok merak ediyorum ilk seferde olur mu acaba? rabbim hayırlısını versinEvet klomen den bu etkiler gününü de geçirtir akinti göğüs ler buyur kaşınir bunlar etki ettigindn derler ateş te basar gebelik belirtileride veriyor sabir bekle hayırlısı tan tahlilin den baskasina güvenme sabir sabır hayırlısı rabbimden