Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Ben ilk çocuğum da 6. Ayda hamile kaldım ikizdi eşi düştü ama oğlum 8.9 yaşlarında şuan bidaha başladık 6 ay faydasını gormedim bu ay femera başladı dr 3ay kullancam olmazsa biraz zamana birakcam çok maliyetli gelmeye başladı burda femera 147.80tl idi bugun aldım ben şuan kktc deyim burda şartlar çok zor hayırlısı ama ilk olmadı 2. Ayda olur sabır bol bol yat ilişki günlerini takip et sonra kalkma hemen yumurtlama gunlerin bittimi geniş ol olur hemde ikiz olur yani
ne güzel canım Allah sana annelligi tattırmıs, isteyen herkse nasip etsin inşallah.. ikincide inş olur hayırlısıyla. peki o kadar uzun süre klomen kullandırıyolar mı? zararlı diye duymustum. evet canm yaa diger ilaç baya pahalıymıs ama insan er seye katlanıyor. beklemek cok zor gerckten. benim cok agrılarım oldu bugün 3.gün klomene baslayalı iyiye mi işaret acaba kist falanmı olusuyo bilemedim :KK43: cuma günü ü sabırsızlıkla beklıyorm bakalım doktor ne diyecek

Merhabalar Herkese ,

Benımde adetımın yarın 3.günü ve ilk defa bu ay Klomen kullanmaya başlıycam .
Aceba aramızda klomen kullanıp sonuc alan var mı .
Umut ışığı olsun bıze .

Umut ışığı olsun bıze .[/QUOTE]
Ben ilk çocuğuma klomenle kaldım günde 1sonra 2sonra gunde 33. Aydan sonra gunde 3 kez 6. Ayda ikiz gebeliği gördüm ikizin teki düştü ama oğlum doğdu suan 8 yaşında şükür

Günde 3tane 3. Aydan sonra yanlış yazmisim son 3ay 3tane 5. Baslayip 5 gün kullanican adetin 11 le gun asiri ilişki 21 gun son 5 gun dikkat et ilişkiye olur neden olmasin ben son 6. Ayda yattim dikkat edebilmistim oldu

Umut ışığı olsun bıze .
Ben ilk çocuğuma klomenle kaldım günde 1sonra 2sonra gunde 33. Aydan sonra gunde 3 kez 6. Ayda ikiz gebeliği gördüm ikizin teki düştü ama oğlum doğdu suan 8 yaşında şükür[/QUOTE]

Dönüş yaptıgın ve cevap verdııgın ıcın cok tesekkur ederım . Sen de aynı durumları yasadıgın ıcın bızı en ıyı sen anlıyorsundur .
Cok sevındım ıkızının bırını kaybetsende en azından bır evladın var .

aslında sen 6 aylık bır klomen tedavısı ıle hamıle kaldın .dogrumu anlamısım .

canım bn
Ben ilk çocuğuma klomenle kaldım günde 1sonra 2sonra gunde 33. Aydan sonra gunde 3 kez 6. Ayda ikiz gebeliği gördüm ikizin teki düştü ama oğlum doğdu suan 8 yaşında şükür

Dönüş yaptıgın ve cevap verdııgın ıcın cok tesekkur ederım . Sen de aynı durumları yasadıgın ıcın bızı en ıyı sen anlıyorsundur .

aslında sen 6 aylık bır klomen tedavısı ıle hamıle kaldın .dogrumu anlamısım .[/QUOTE]
de

canım bende bu ay ilk defa kullandım klomeni, bugün 4.günüm günde 2tane aldm yarın kontrolum var bakalım yumurtalar ne durumda :) inşallah oluşmuştur diye ümit ediyorm bende. baya agrı yaptı kasıklarımda hatta dün gece uyutmadı bilmem iyiye mi işaret yoksa acaba kıst falan mı olustu? hepimiz aynı durumu yasıyoruz Rabbim hepimize hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inş. sen kaç senedir istiyosun bebek?

canım bn

aslında sen 6 aylık bır klomen tedavısı ıle hamıle kaldın .dogrumu anlamısım .
de

canım bende bu ay ilk defa kullandım klomeni, bugün 4.günüm günde 2tane aldm yarın kontrolum var bakalım yumurtalar ne durumda :) inşallah oluşmuştur diye ümit ediyorm bende. baya agrı yaptı kasıklarımda hatta dün gece uyutmadı bilmem iyiye mi işaret yoksa acaba kıst falan mı olustu? hepimiz aynı durumu yasıyoruz Rabbim hepimize hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inş. sen kaç senedir istiyosun bebek?[/QUOTE]

Bende ılk defa kullanıcam yarn baslıycam , pekı herhangı bır yan etkısı oldumu sonucta hormon ılacı .
BIz aslında 8-9 aydır ıstıyoruz bebıs. 4 yıllık evlıyım ama 9 ay oncesıne kadar hep korunduk ıstememıstık .Kist var dı bende 5 ay felan olnların temızlenmesı ıcın tedavı oldum , 3 aydır kıstım yok cok sukur temızlendı . Bakalım bu ay klomen de ınsallah sonuc alırız .

Evet bende 6. Ayda tuttu ama ben hic dikkat edememistim basi sebeplerden dolayi bide bana 6. Olmassa gel dedi dr her ay günüm geçti mi tahlil yapardim yokmu farlutal yada 7 gün yasmin kullanirdim adet olurdm 5.gun klomene baslardm oyle komtrol e çağırmadi dr ben normal yolla bi gebelik yaşamıştım senin cocugun olur diyodu ben kist vardi alindi ve verilen hormon ilaçlaridan adetlerim bozuldu idi doğum sonrası hersey yolunda oldu şükür klomen 6 ay kullanila bilir

Klomen şiş lik yapiyor kist yapar kasiklarda agri bunlar hafiftir gecer de klomen dozu yükseldikçe ateş basmalari ayni menepoz gibi bi üşürsün bi sicak basar nefes alamazsın ama geçer geçer de sabır etcem dr a güvenceksin öyle gitcen bide menopur ogne varmış bana bu ay dr önerdi kıbrıs ta yokmuş yanetkileri yok daha kesin tedavi imiş 3 ay klomen olmadi zorlamaya gerek yok iğne en iyisi bencede iste buranin sartlari zor

inş olur canm. beklemesi cok zor
bende dün klomeni bitirdim bugün kontrole gittim 1tane yumurta oda 12mm dedi doktor. sizce nasıl? bence cok iyi bi sonuc degil :KK43:

inş olur canm. beklemesi cok zor
bende dün klomeni bitirdim bugün kontrole gittim 1tane yumurta oda 12mm dedi doktor. sizce nasıl? bence cok iyi bi sonuc degil :KK43:
kaç gün kullandın kaç adet kullandın onu yazda ona göre yorum yapalım canım...

canım adetin 5.günü başladım günde 2tane kullNdım 5gün boyunca. 18-20mm diye okuyorum burda gelde. benimkisi 12mm henüz acaba dahada büyür mü?
Valla benim bu ay 2 yumoş oluşmuştu. Adetin 5. Günü başladım.5 gün kullandım.13.günde 18 mm olmuştu.senin adetinin kaçıncı günü canım.eğer daha yeniyse yumoşların büyür merak etme..

Kızlar ilk ay 5. Gün başlayıp günde 2tane içtim 1 Yumoş oluştu ama tutmadi 2.ayda baska doktora gittim o da adetin 2.günü günde 1 tane verdi normal mi ya bilen var mı artırması gerekmiyormuydu

Benim 15. ti dr 2gun sonrada bakti 15.5 olumsuz dedi idi son on gun kala gününe catlatma iğnesi yapamam boşa olur rahim adet e hazırlanıyor Muş ama gene calismaya devam hersey allah tan olmaz diye yok belki ve olmadi gunumde geçti amma yok tu adet oldum bu ay femara kullanıyorum sol tarafımda bi agri var gibi ama klomendeki gibi değil hayırlı siii

Valla benim bu ay 2 yumoş oluşmuştu. Adetin 5. Günü başladım.5 gün kullandım.13.günde 18 mm olmuştu.senin adetinin kaçıncı günü canım.eğer daha yeniyse yumoşların büyür merak etme..
benim tam 10.günüm bugün. pazartesi tekrar bakılacak ama 12mm duyunca baya üzüldüm ama ilk oldugu içinde emin olamadım, kafam cok karısık yaa :KK43:
seninki cok iyi 18mm catlatma igneside verdi mi? inş benimkide büyürrrr Rabbim hayırlısını versin

benim tam 10.günüm bugün. pazartesi tekrar bakılacak ama 12mm duyunca baya üzüldüm ama ilk oldugu içinde emin olamadım, kafam cok karısık yaa :KK43:
seninki cok iyi 18mm catlatma igneside verdi mi? inş benimkide büyürrrr Rabbim hayırlısını versin
Evet canım 13 gün yani aynı gün çatlatma iğnesi yaptı... Yarın sabah idrar testi yapacam.İnşallah çift çizgi çıkar. Aslında 9 u nu beklemek lazım.. Şansımı deneyecem..inş seninkide büyür canım...iyi şanslar...

Evet canım 13 gün yani aynı gün çatlatma iğnesi yaptı... Yarın sabah idrar testi yapacam.İnşallah çift çizgi çıkar. Aslında 9 u nu beklemek lazım.. Şansımı deneyecem..inş seninkide büyür canım...iyi şanslar...
hadi inşallah görürsün artk 2cizgiyi. bizimlede paylas olur mu?

Ayfer cim şu ismi nasıl etiketliyorsunuz.. Banada öğret tatlım

X