Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

valla ben de tereddüt ediyordum..doktor iğneyi gösterdi bundan mı korkuyorsun dedi :) göbekten vuruyor ama ben hiç anlamadım sinek ısırığı gibi..korkulacak bir şey yok yani işlemi hızlandırmak için gerekiyor. ilaç bittikten 2 gün sonra gittim doktora zaten kendisi söylüyor ne yapman gerektiğini, harifyen uymak gerekiyor sadece

ben de bugün ilk klomen serüvenimi tamamladım. günde 3 tane ile başladım. bakalım yumurta oluşacak mı?

Bugün doktora gittim yumurta 16mm olmuş cuma tekrar gideceğim boşuna oruç tutmadim ve yine izin almak zorundayım inşallah değer mübarek ayda Allah yüzümuze güler

Benimde klomen bitti biri 12mm diğeri 20mm çapında iki yumurtam oluşmuş..çatlatma iğnesi vuruldumm..şimdi beklemedeyiz..

26Haziran cuma bugün çatlatma iğnesi oldum geri sayım başladı takdir Allahtan iki hafta sonra inşallah bu sitede müjde alırız hepimiz

meraba canm uzun bi aradan sonra:) köye gitmiştim baya bigün yazamadım buaksam geldim neyse 2-3 güne kadar adet olucam.ozaman randevu alıcam hast neye gidip.insallah hayır lı bi haberle dönerim.
Inşallah Hayırlısı ile olur

hayır çatlatma iğnesi olmadım yumurta takibide yaptırmadım hiç

Kadının 21 günden kısa veya 35 günden uzun adet döngüsü olması genellikle yumurtlama olmadığını gösterir eğer adetiniz düzenliyse yumurtlama oluyordur zaten yumurta akı gibi bir sıvı geldiğinde genelde yumurtlama oluyor deniliyor

benim 6a y içinde iki kere düzensizlik oldu sonra düzenliydi incir havç kürüde yapmıştım bir ay ama doktor polistik over olduğumu her zaman düzenli olmayabiliceğimi söyledi ama bekle daha yaşın genç olur dedi bu ayda kalmasaydım artık tüplerime baktırıcaktım çok şükür hamile kaldım umarım seninde hayırlısıyla güzel haberini alırız

meraba arkadaşlar yeni üye oldum bende bu ay ilk defa serophene kullandım bu aralar da yumurtlama günlerim ama işin tuhafı hap kullanmadan önce yaşadığın o meşhur yumurtlama akıntısını bu ay yaşamıyorum anlamadım böyle akıntısız yumurtlayan oldumu aranızda kızlar

Merhaba kızlar. Ben yeni üyeyim ve burdaki her bayan gibi benim de derdim var sizlerin yazdıklarını takip ettim buraya kadar geldim.3 yıllık evliyim. 1yıldır korunmuyoruz ve 2 düşük 1 boş gebelik yaşadım. Ben de 1 dosya tahlil var, Hsgden tutun da hormon testleri, 21. Gün, 3. Gün testleri, immunoloji eliza, eşimin spermiyogramı. Genetik de yaptırdık ama sonucu daha çıkmadı bekliyoruz. Bugün adetimin 3. Günü cumartesi hayırlısıyla klomene başlıyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Birbirimizden haberdar olalım inşallah.

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah gelişmeleri yazarsın burdan

Tamam inşallah yazarım arkadaşım. Yalnız anlamadığım şey klomen kullanan arkadaşlar inofolic diye bi ilaç daha kullanmışlar bana doktor yazmadı öyle bi ilaç sadece coraspin 100mg kullanmam gerektiğini söyledi.

söyle doktoruna canım folik asit o hem yumurta gelişimine de yardımcı..hamilelikten 3 ay öncesinden başlanması gerekiyor folik asit rezervlerinin dolması açıısından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…