- 11 Haziran 2015
- 23
- 14
6Öncelikle Allah yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı foldursun kucağını O an mı karar verdin iğneyi nereden yaptılar ben hala tedirginim dün klomen bitti salı gideceğim bir tsrsftan bu kadar katlandin iğneye de katlan diyorum bu arada doktor sana da ilaç bitince iki gün ilişki yok dedi mi sana da
meraba canm uzun bi aradan sonra:) köye gitmiştim baya bigün yazamadım buaksam geldim neyse 2-3 güne kadar adet olucam.ozaman randevu alıcam hast neye gidip.insallah hayır lı bi haberle dönerim.Ne oldu çektirdin mi hsg
Inşallah Hayırlısı ile olurmeraba canm uzun bi aradan sonra:) köye gitmiştim baya bigün yazamadım buaksam geldim neyse 2-3 güne kadar adet olucam.ozaman randevu alıcam hast neye gidip.insallah hayır lı bi haberle dönerim.
merhaba kızlar klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım 5 aydır olmuyordu
hayır çatlatma iğnesi olmadım yumurta takibide yaptırmadım hiçbende kullandım ama olmadı çatlama iğneside kullandınız mı
hayır çatlatma iğnesi olmadım yumurta takibide yaptırmadım hiç
benim 6a y içinde iki kere düzensizlik oldu sonra düzenliydi incir havç kürüde yapmıştım bir ay ama doktor polistik over olduğumu her zaman düzenli olmayabiliceğimi söyledi ama bekle daha yaşın genç olur dedi bu ayda kalmasaydım artık tüplerime baktırıcaktım çok şükür hamile kaldım umarım seninde hayırlısıyla güzel haberini alırızKadının 21 günden kısa veya 35 günden uzun adet döngüsü olması genellikle yumurtlama olmadığını gösterir eğer adetiniz düzenliyse yumurtlama oluyordur zaten yumurta akı gibi bir sıvı geldiğinde genelde yumurtlama oluyor deniliyor
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah gelişmeleri yazarsın burdanMerhaba kızlar. Ben yeni üyeyim ve burdaki her bayan gibi benim de derdim var sizlerin yazdıklarını takip ettim buraya kadar geldim.3 yıllık evliyim. 1yıldır korunmuyoruz ve 2 düşük 1 boş gebelik yaşadım. Ben de 1 dosya tahlil var, Hsgden tutun da hormon testleri, 21. Gün, 3. Gün testleri, immunoloji eliza, eşimin spermiyogramı. Genetik de yaptırdık ama sonucu daha çıkmadı bekliyoruz. Bugün adetimin 3. Günü cumartesi hayırlısıyla klomene başlıyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Birbirimizden haberdar olalım inşallah.
ondandır canımmm ama infolic daha iyi diyorlarrBen yaklaşık 6 aydır folbiol kullanıyorum tatlım. Heralde ona eşdeğer bi ilaç. Gerek görmemiş olabilir doktorum:)