Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Mrb bende klomen kullandım 6. Ay temmuz dr günde 4tane ve 14. Gün gel dedi yanliz klomenle olmasa catlatma ignesi yapcaz ama gityim bi kist 33mm bide yumurta rezervelerin cok iyi ama burda 1yumurta var 15mm 2gun sonra gene gittim 15 mm bucuk olmus igne yapmadi kist var yumurta büyümemis ama bu rezervelerle belki catlayip yolan cikan yumurtalarin vardır gebelik sansin yüksek bekle adet olursan gel menepur iğne daha yan etkisizmiş klomen astım mi tetikliyor ve cok ates bastırıyor şimdi dün adet olmadım göğüslerde az şiş belim ağrıyor ayaklarim Üşüyor ama ateş hala basiyor test yapsammi erken mi klomen yan etkileri gebelik olussada devam edermi ne zamana kadar lütfennnn biri cevap yazsin ve benim bir çocuğum var ama unuttum bildiklerimi

merhaba arkadaslar bende klomen kullanıyorum doktor adetın 21. gunu pregesteron testı yaptır dedı test sonucum 38 cıktı acaba ılacın etkısı mı hamılelık olabılır mı benımle aynı durumu yasayan oldu mu aranızda

Klomen gebeliğin bütün belirtilerini yapiyor 6 ay kullandim 6ay ayni evdeki test te ikinci cizgiyi bile net olmuyan haliyle gördüm benim bugün umutlarim söndü adet oldum neyseki çocuğum var rabbim herkese nasip etsin

Klomen gebeliğin bütün belirtilerini yapiyor 6 ay kullandim 6ay ayni evdeki test te ikinci cizgiyi bile net olmuyan haliyle gördüm benim bugün umutlarim söndü adet oldum neyseki çocuğum var rabbim herkese nasip etsin
sızındekı progesteron yuksek cıkmıstı bu ılacı kullanırken ınanınkı benım de oyle adet olunca dunya basıma yıkılıyor

Yaaa aynen evde test yaptim silik 2. Cizgi 23.24 adeim ama olmadim basim dönüyor göğüslerim şişti belim hiç ağrımazdi ama kopuyodu az daha beklim net iki izgiyi görim dedim biraz daha bekler doktora giderim diyodum ki dün adet oldum

Klomenden sonra çatlatmak iğnesi yaptirdiysaniz o boyle yapiyor benzese aynisi olmuştu doktor catlatma iğnesi bhcg hormonu salgilar vücutta demişti belki o yüzden ikinci çizgi silik cikti umutsuzluğa kapilmayalim olacak bizimde bebislerimiz allahin izniyle

Amin hayırlısı bu ay menopur iğne demisti bakalım baska dr bulursam basliycam yoksa az beklim diyorum dr a pek güvenmiyorum hayırlısı insallah

Iyi aksamlar kizlar benide bir pkolu olarak araniza kabul edermisiniz

ME118 mrb hoşgeldin senin son durumun ne yada bi başlangıç in varmi mesela ben 6 ay klomen ve sifira sifirim simdi sirada menopur iğne var bakalim

ME118 mrb hoşgeldin senin son durumun ne yada bi başlangıç in varmi mesela ben 6 ay klomen ve sifira sifirim simdi sirada menopur iğne var bakalim
Hosbuldum canim 1 yildr evliyim bir kimyasal gebelik yasadm.adetlerim duzensiz ilacla oluyorum.klomen kullandim ilk kez ve follikul kisti olusmus yani yumurtlamamisim malesef testler negatif. Temmuzun 11 inden beri adet gormuyorum. Eylulun 15 inde ozel bir dk gitcem boyle iste canimya.

Slm arkadaşlar bu ay benm içinde yalan oldu sanırsam doktora gittim bugun en son 16.7 olan yumurta ortada yok catladımmı noldu anlamadık.doktor adet tarihin gelince test yap bişey yoksa gel dedi bugun 18.gunum ya anlamadıgım bu kadın ultrasonda görmüyormu gebelik olustuysa.simdi 12 gün daha bekliyecem en az sonra hastalanıp yine tedaviye başlıyacam günde 3 klomenle

Bencede nasil goremez baska dk a bir gorunsen canim doktordan doktora fark eder

O ölçüler de benim dr da catlamis ta olabilir yok dedi günüm geçti ama gebelik yoktu ama bide su var ben ilk gebeligimi görmedi dr söktürücü verdi bebek dağıldı alındı yaani şüphen varsa günün 10gün geçsin kanda baktır idrara kesinlikle güven meee ihtimallere maal verme

Aynı şekilde benimde doktorum yumurtayı kist sandı 21mm olmustu içi su dolmus dahada buyumus adet sokturucu verdi ben kullanmadım tamamen Rabbimin büyüklüğüydü baaşka doktora gittim hamileymişim 3 haftalık kanda direk cıkmıstı simdi ikinci için ugrasıyorum

kızlar aşılama yaptırdınız mı ben yaptırmayı düşünüyorum da emin değilim bazıları şans düşük yüzde 20 diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…