Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Çok çok teşekkür ederim çok iyi geldi konuşmak dertleşmek... Kullanmıcam bişi keyfime bakcam zaten bu ay bayağı yoğun sürekli bi yerde olcaz belki iyi gelir bize:dua:

Amin canım :) sen bol bol gez eğlenmene bak kafanı rahatlat :) inşallah miniklerimiz gelirse zaten öyle gezemezsin :KK70: bunu düşünerek gez, son çıkış :KK70:

Arkadaşlar merhabalar ben işin içinden çıkamıyorum 4 aydır bebiş istiyoruz bütün testler yapıldı herşey çok şükür yolunda doktorum dün yumurtalarıma baktı (adetin 2. Günü idi) büyüklüğü normalmiş klomen verdi bugün de başlamam gerek günde 3 adet...Ben içmek istemiyorum ama merak da ediyorum yumurtam çatlıyormu...Bana yardımcı olur musunuz kimselere derdimi anlatamıyorum...Rabbim yardımcımız olsun şimdiden yıprandım ama pes etmicez inşallah...
günde 3 adet biraz fazla geldi..her ay adet görüyorsan yumurtan çatlıyordur canım..ama gebelik için sadece yumurtanın çatlaması yeterli değil..yumurtanın kaliteli de olması lazım..klomen yumurtanın kalitesini artırıyor..doktorunu dinle ama istersen vardır bi bildiği..benim 1 yıl olmayınca anca başlamışlardı bu tedaviye..sana 4 ayda iyi başlamışlar..

günde 3 adet biraz fazla geldi..her ay adet görüyorsan yumurtan çatlıyordur canım..ama gebelik için sadece yumurtanın çatlaması yeterli değil..yumurtanın kaliteli de olması lazım..klomen yumurtanın kalitesini artırıyor..doktorunu dinle ama istersen vardır bi bildiği..benim 1 yıl olmayınca anca başlamışlardı bu tedaviye..sana 4 ayda iyi başlamışlar..
İşte ben de bir iyi olur dedim düşündüm tekrar yok ya şimdi içmiyim dedim.. Böle kararsızlık işte ama zaten içmedim bugün de kız arkadaşlarımla pikniğe gittim ben artık düşünmemeye karar verdim arkadaşlar bakalım bir de böle deneyelim...

Evet haklısın ilk bebeğimi kaybedince panikliyorum kan sulandırıcı iğneye başladım ama ağrı yerimde durdurmuyor dün gece de bi leke gibi kan geldi dualarınızı bekliyorum
Nasıl gidiyor durum merak ettim inşallah iyidir ? ☺️ Birde çoğul gebelik oldu mu Allah kalbine göre versin.. Benim 9. Hafta oldu bugün gmrşdm Bebişi çokkkkk şükür ☺️ Tubist Tubist

Merhaba kızlar ben de dün aldım pozitif sonucu yarın doktora çıkıyorum dün 14.16 çıktı değer umarım güzelce katlanmistir :)))

İnşallahhhhhhh Allah kalbimizi biliyor her isteyene nasip etsinnnnn .... Kafaya takmamak gerekiyormuş gerçekten nasipten öte söz yok ben onu anladım elmol elmol

İnşallahhhhhhh Allah kalbimizi biliyor her isteyene nasip etsinnnnn .... Kafaya takmamak gerekiyormuş gerçekten nasipten öte söz yok ben onu anladım elmol elmol
Aynen öyle canım ben klomen kullandığım halde ilişkiler öyle iğne yaptım diye değil isteyerek oldu hatta olmazsa spora başlamak vardı hep aklımda çok kilo aldım diye çok şükür nasip oldu haftasonu testler neredeyse yok gibiydi dün işyerinde öylesine yaptım direk çıktı epey belirgin şok oldum eve gelip başka marka yaptım yine çıktı hemen kan verdim çok şükür var inşallah hala inanamıyorum artış olacak mı telaşı var adet olacak gibi ağrılarım var

Kaçıncı gün kaç çıktı kan testi ? Hep güzel düşün dua et Allah'ın izniyle olmayacak bir şey yok elmol elmol
Canım 14. gün 14.16 çıktı ama 4 yumurta vardı geriden gelen vardı doktor ilişkiyi bırakmayın geridekiler de olabilir dedi iki gün arayla devam ettik geç döllenme ya da geridekiler tuttu sanırım inşallah

Merhaba arkadaşlar bende bu ay srephone klomenin bi diger markasi kullandım en son gittiğimde yumurtam 16 olmuştu doktor bugünden itibaren gun aşırı ilişkiye girin dedi çünkü daha önceki ay da klomen kullanmistim kendiliginden çatlamış ti bu arada ben pko luyum folik asit glukofen ve duphaston kullanıyorum adetim 3 gün gecti evde idrar testi yaptım cikmadi doktor bugün için kan testi ver dedi ama ben ümitsizim o yüzden gitmedim klomen adet gecikmesi yaparmi

Merhaba arkadaşlar bende bu ay srephone klomenin bi diger markasi kullandım en son gittiğimde yumurtam 16 olmuştu doktor bugünden itibaren gun aşırı ilişkiye girin dedi çünkü daha önceki ay da klomen kullanmistim kendiliginden çatlamış ti bu arada ben pko luyum folik asit glukofen ve duphaston kullanıyorum adetim 3 gün gecti evde idrar testi yaptım cikmadi doktor bugün için kan testi ver dedi ama ben ümitsizim o yüzden gitmedim klomen adet gecikmesi yaparmi
Çatlasa bile döllenemeyebiliyor. İdrar testinde çıkmadıysa pek ümitlenmemek gerek ben çok yaşadım o ümitleri sonunda anladım ki test göstermiyorsa adet gecikmesinden sonra bebiş yok demek oluyor ama geç döllenme ihtimali de var 3 gün daha olmazsa yeniden idrardan test yap bence. Ben de seninle aynı durumdaydım ilk klomen başarısız sonrasında doktorum 1 ay ara dedi. Ben adetten önce yürüyüşe başladım soğan kürü yaptım bol incir yedim şimdi tam mevsimi size de tavsiye ederim klomenden sonra kendiliğinden hamile kalan çok arkadaş var burda

Nasıl gidiyor durum merak ettim inşallah iyidir ? ☺️ Birde çoğul gebelik oldu mu Allah kalbine göre versin.. Benim 9. Hafta oldu bugün gmrşdm Bebişi çokkkkk şükür ☺️ Tubist Tubist
İyiyim çok şükür bebeğin gelişimi de iyi ama 5 +5te vajinal ultrasonla kalp atışlarını göremedik cumartesi 6+2 de tekrar çağırdı ona üzülüyorum biraz sen ne zaman gördün kalp atışlarını

Çatlasa bile döllenemeyebiliyor. İdrar testinde çıkmadıysa pek ümitlenmemek gerek ben çok yaşadım o ümitleri sonunda anladım ki test göstermiyorsa adet gecikmesinden sonra bebiş yok demek oluyor ama geç döllenme ihtimali de var 3 gün daha olmazsa yeniden idrardan test yap bence. Ben de seninle aynı durumdaydım ilk klomen başarısız sonrasında doktorum 1 ay ara dedi. Ben adetten önce yürüyüşe başladım soğan kürü yaptım bol incir yedim şimdi tam mevsimi size de tavsiye ederim klomenden sonra kendiliğinden hamile kalan çok arkadaş var burda
Sogan kuru yaptım ama adetim düzelmedi incir aldım kuru incir günde en az bir tane yemeye çalışıyorum hala adet olmadim arada kasiklarim cekiliyo gibi oluyo ama hala gelmedi

Hamile misin şuan çok sevindim tedaviyle mi hamile kaldin

Hamile misin şuan çok sevindim tedaviyle mi hamile kaldin
Klomenden bir sonraki ay hiç bişey kullanmadım kendiliğinden oldu canım çok şükür. Ama adetin 5. Gününden 15.gününe kadar soğan kürü yaptım ve hergün 5 6 tane taze incir yedim kuru değil.çok çok dua ettim. Pkos var bende de adetim hep düzensiz yürüyüş de yaptım hergün 15. Güne kadar 1 saat. Rabbim nasib etti çok şükür sağlıkla doğar inşallah. Rabbim bu sevinci hepinize yaşatsın yavrularınızı kucağınıza alın sağlıkla inşallah.

Klomenden bir sonraki ay hiç bişey kullanmadım kendiliğinden oldu canım çok şükür. Ama adetin 5. Gününden 15.gününe kadar soğan kürü yaptım ve hergün 5 6 tane taze incir yedim kuru değil.çok çok dua ettim. Pkos var bende de adetim hep düzensiz yürüyüş de yaptım hergün 15. Güne kadar 1 saat. Rabbim nasib etti çok şükür sağlıkla doğar inşallah. Rabbim bu sevinci hepinize yaşatsın yavrularınızı kucağınıza alın sağlıkla inşallah.
Amin cnm ben hala daha olmadım idrarda cikmiyo soğan kurunu ben yaptım hiç ise yaramadı kilom vqr birazcik

Amin cnm ben hala daha olmadım idrarda cikmiyo soğan kurunu ben yaptım hiç ise yaramadı kilom vqr birazcik
Yürüyüşe başla bence şimdi adetin de gelir o zaman klomen geciktiriyo biraz adetinden sonra dediğim gibi dene bir de soğan kürünü ve inciri ama yürüyüşü hiç bırakma 15 gün devam et inşallah ilaçsız olur. Ne kadar zamandır deniyorsunuz pkos lularda 1 yıl korunmadığın halde bebek olmazsa klomen e başlanıyormuş normalde kendiliğinden kalma ihtimali çok yüksekmiş

Yürüyüşe başla bence şimdi adetin de gelir o zaman klomen geciktiriyo biraz adetinden sonra dediğim gibi dene bir de soğan kürünü ve inciri ama yürüyüşü hiç bırakma 15 gün devam et inşallah ilaçsız olur. Ne kadar zamandır deniyorsunuz pkos lularda 1 yıl korunmadığın halde bebek olmazsa klomen e başlanıyormuş normalde kendiliğinden kalma ihtimali çok yüksekmiş
2 yıldır evliyim 1 yıl istemedik bir yıldırda olmuyo soğan kurunu kabuklariylami yapiyon bu arada ben glukofen ve duphaston kullanıyorum sen kullandın mi

X