Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Amin Allah sağlıkla versin inşallah hepimize pazar olduğu için gitmiyorum yarın gidicem inşallah çok merak ediyorum kasık ağrım var dış gebelik değildir inşallah

Ignenin 10.gunu kizlar dayanamadim yaptim of igne etkisi mi degil mi bi anlayabilsek keske :110:

Eklentiler

• 20160829_111634.jpg
    20160829_111634.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 99
Ignenin 10.gunu kizlar dayanamadim yaptim of igne etkisi mi degil mi bi anlayabilsek keske :110:
yarın da yap daha koyu çıkarsa hamilesin canım..ben 7. günden itibaren yaptım 10 gün benim seninkinden daha silikti galiba ama 11. gün daha koyu çıkınca hamile olduğumu anlamıştım..inşallah sende hamilesindir..8 ve 9. günlerde kasık ağrın oldu mu? adet görecek gibi

kızlar benim geçen iğneden sonra kasık ağrım olmuştu ama taş da düşürdüm ona yordum şimdi de iğnenin 7. günü kasıklarım yine taş gibi iki tarafada ara ara sancılar giriyor idrar yollarımı üşütmüş gibi sık sık idarara çıkıyorum

yarın da yap daha koyu çıkarsa hamilesin canım..ben 7. günden itibaren yaptım 10 gün benim seninkinden daha silikti galiba ama 11. gün daha koyu çıkınca hamile olduğumu anlamıştım..inşallah sende hamilesindir..8 ve 9. günlerde kasık ağrın oldu mu? adet görecek gibi
Canim ara ara agrim oluyo ama ciddi agrilar degil ...buarada umut oldun bana sagolasin canim yarin ilk idararla tekrarliycam ins yazarim
Adet günün geçti mi ? 2 gün bile geçse erken gebelik testi al 15 tl ve yap... Bu arada eşinden gizli yap çok yıpranıyorlar bizimle beraber. Aylinzel Aylinzel
evet canim bugun ki testi bile soylemedim netlessin insallah guzel bi surprizle soylerim :anneadayı:

kızlar benim geçen iğneden sonra kasık ağrım olmuştu ama taş da düşürdüm ona yordum şimdi de iğnenin 7. günü kasıklarım yine taş gibi iki tarafada ara ara sancılar giriyor idrar yollarımı üşütmüş gibi sık sık idarara çıkıyorum
canım iğneden hemen sonra ağrım olmamıştı galiba..ama dediğim gibi 8 ve 9. günlerde aceip kasık ağrım oldu hatta uyutmadı.adet ağrısına çok benziyor ama daha şiddetliydi..adet gününede daha olduğu için şüphelenmiştim. 2 gün sonra test yapınca çıktı inşallah sende hamişsindir.bide peş peşe ilişki pek önerilmez ama biz iğnenin ertesi günü ve 12 saat sonrasında bi daha ilişki olmuştu..eşinizde sperm sayısı sorunu yoksa iğneden sonra kaçırmamak adını ilk 2 gün sık ilişkiye girebilirsiniz.bende haşimato triodi vardı bazı doktorlara göre içime giren spermlerin kısa sürede ölme ihtimali varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama biz sık ilişkiye girip tam çatlama anına denk getirdiğimizi düşünüyorum. belki bunun da faydası olmuştur. eşlerinize keçiboynuzu özü de yedirin kızlar..ne duyduysam uyguladım ben:)

Canim ara ara agrim oluyo ama ciddi agrilar degil ...buarada umut oldun bana sagolasin canim yarin ilk idararla tekrarliycam ins yazarim
evet canim bugun ki testi bile soylemedim netlessin insallah guzel bi surprizle soylerim :anneadayı:
inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz..gece yatınca dikkat et..gece daha fazla olmuştu ağrı..bide herkesde aynı olmayabilir tabi..Rabbim nasip eder inşallah hepinize..bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..ümit olmak için yazıyorum birazda çünkü bu tedaviye başlarken acaba faydasını görcem mi görenler var mıki diye merak ediyordum ve yazanlar oldukça moral oluyordu bana..inşallah sizlerinde yakın bir zamanda yüzü güler..

image.jpeg
image.jpeg Bizde öyle ne çektik vallahi Allah BİLİYor o yüzden hala daha olmayanlara dua ediyorum gece 12 de hastanelere giderdik fakat son aylar bekledim 1 ay klomen kullandım kist oluştu üzüldüm korktum tam o an yine 3. Klomene başlamıştım Bayram'dı hadi doktora gidelim Allah işte gittik kist var dedi bu ay serbest kalıyorsun ilaç yok hep dua ettim hiç zamanlı ilişki olmadı adetimin 31. Gününde test aldım tak diye çıktı sonra o eve gelince arabayı düşüleydi sürpriz yapmıştım :) 11 ay denedik en son tüplere baktırmak için randevu aldım sonda RANDevu günü vazgeçtim her şey allahtan ben dua edicem beklicez dedim her gün evde Yasin okudum Allah onun hayrına belki gönderdi rabbim bazı kullanımın dua etmesini istermiş ben çok ettim ve kabul oldu bütün dualarım ☺️☺️

canım iğneden hemen sonra ağrım olmamıştı galiba..ama dediğim gibi 8 ve 9. günlerde aceip kasık ağrım oldu hatta uyutmadı.adet ağrısına çok benziyor ama daha şiddetliydi..adet gününede daha olduğu için şüphelenmiştim. 2 gün sonra test yapınca çıktı inşallah sende hamişsindir.bide peş peşe ilişki pek önerilmez ama biz iğnenin ertesi günü ve 12 saat sonrasında bi daha ilişki olmuştu..eşinizde sperm sayısı sorunu yoksa iğneden sonra kaçırmamak adını ilk 2 gün sık ilişkiye girebilirsiniz.bende haşimato triodi vardı bazı doktorlara göre içime giren spermlerin kısa sürede ölme ihtimali varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama biz sık ilişkiye girip tam çatlama anına denk getirdiğimizi düşünüyorum. belki bunun da faydası olmuştur. eşlerinize keçiboynuzu özü de yedirin kızlar..ne duyduysam uyguladım ben:)
bende de haşimato var canım henüz tsh yüksek değil ama gebelik olursa ilaç başlayacak doktor hemen benim doktorum da iğneyi sabah akşama ilişki ertesi güne ilişki sonra gün aşırı dedi biz üç gün ilişkiyle geçirdik :) ilk günler ağrım oldu ama bu son günler aynı enfeksiyon olunca idrara çok sık çıkılır ya o şeklideyim ama yanma yok şişkinlik var rahatsız edici derecede hayırlısı bakalım bekliyorum şimdilik iş çıkışı bi idrar tahlili veririm acilde enfeksiyon var mı bakalım

X