- 14 Eylül 2010
- 465
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ecrinny adetin 26. Gunu test 142 ciktitetlerini aynı hastanede mi yaptırdın canım..hastneden hastaneye değişir değerler..
gayet güzel çıkmış canım..2 gün sonra bir daha yaptır istersen 2 katına çıkmışsa bir sorun yoktur..Ecrinny adetin 26. Gunu test 142 cikti
Yarın randevum var ztn. Artmışmi bakacagizgayet güzel çıkmış canım..2 gün sonra bir daha yaptır istersen 2 katına çıkmışsa bir sorun yoktur..
AminRABBIM HERKEE ANNELIGI NASIP ETSIN
Bir günde artış çok iyi ikiz mi acepKızlar dün 142 olan bhcg bgn 240 olmuş.
Geçen ay 17 sinde adet olmuştum.
Nasıl sizce
Ama hergün iki katına yakın artmış olması gerekmiyor mu?Bir günde artış çok iyi ikiz mi acep
İki günde bir iki katı olması gerekiyor diye biliyorum canım yanlış bilmiyorsamAma hergün iki katına yakın artmış olması gerekmiyor mu?
Kahverengi akıntım vardı korktum değer azalır diyeİki günde bir iki katı olması gerekiyor diye biliyorum canım yanlış bilmiyorsam
Kırmızı değilse korkma canım yerleşme kanamasidir .sağlıkla al inşallah kucağınaKahverengi akıntım vardı korktum değer azalır diye
İnş cnm yaaKırmızı değilse korkma canım yerleşme kanamasidir .sağlıkla al inşallah kucağına
Ben bu ay hiç kullanmadımkızlar ne güzel hamiş haberleriyle dolu yorumlar...bende bu ay ikinci kez klomen kullandım ama takvime uyamadım sadece adetin 13,günü 15,günü ve 17, günü ilişki oldu.3 gün spremlerin canlı kaldığını düşünsek 18 ve 19,günüde umutlanabilirim.ama yumurtlama zamanına denk geldimi bilmiyorum üzgünüm yani...inşallah olur hayırlısıyla adetime daha var bazen gecikme olabiliyor olmazsa eğer 20 yada 21 haziran adet olurum.sizce bu takvime göre şans varmıdır. doktor 10 gün ilişki vermişti gün aşırı ve 18,5 mm yumurta vardı
kullandım ama takvime uyamadım boşa gitti dediğin gibi rabbim verecekse olur inşallahBen bu ay hiç kullanmadım
Rabbim verecekse olur ins