Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

kızlar ne güzel hamiş haberleriyle dolu yorumlar...bende bu ay ikinci kez klomen kullandım ama takvime uyamadım sadece adetin 13,günü 15,günü ve 17, günü ilişki oldu.3 gün spremlerin canlı kaldığını düşünsek 18 ve 19,günüde umutlanabilirim.ama yumurtlama zamanına denk geldimi bilmiyorum üzgünüm yani...inşallah olur hayırlısıyla adetime daha var bazen gecikme olabiliyor olmazsa eğer 20 yada 21 haziran adet olurum.sizce bu takvime göre şans varmıdır. doktor 10 gün ilişki vermişti gün aşırı ve 18,5 mm yumurta vardı

kızlar ne güzel hamiş haberleriyle dolu yorumlar...bende bu ay ikinci kez klomen kullandım ama takvime uyamadım sadece adetin 13,günü 15,günü ve 17, günü ilişki oldu.3 gün spremlerin canlı kaldığını düşünsek 18 ve 19,günüde umutlanabilirim.ama yumurtlama zamanına denk geldimi bilmiyorum üzgünüm yani...inşallah olur hayırlısıyla adetime daha var bazen gecikme olabiliyor olmazsa eğer 20 yada 21 haziran adet olurum.sizce bu takvime göre şans varmıdır. doktor 10 gün ilişki vermişti gün aşırı ve 18,5 mm yumurta vardı
Ben bu ay hiç kullanmadım
Rabbim verecekse olur ins

Hanımlar merhaba ben birbucuk yıllık evliyim dört ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu ameliyt öncesi hareket yüzde 25 di ameliyattan üç aysonra hareket yüzde 35 olmus sayımızda ikiye katlanmıs ama gene hamilelik olmadı buay kadın dogum doktoruna adet günüm gittim klomen verdi ve adetin ikinci günü baslayıp besgün sabah veya aksam iki tane içmemi söyledi iki günüm kaldı 12,günümdedekontrole cagırdı size sorum eşinde hareket problemi olup klomenle hamile kalan varmı

arkadaşlar benim de sormak istediğim bi şey var. cevap verirseniz sevinirim. ben de klomen tedavisine başlamak istiyorum ancak bulunduğum yerde uzman doktor yok ve merkeze çok uzağız üstelik çalışıyoruz hafta içi doktora gitme şansımız yok yalnız bu hafta sonu merkeze gidicez ve adetimin ikinci üçüncü günü ordayız. bu şartlar altında klomen tedavisi mümkün değil sanırım çünkü bildiğim kadarıyla düzenli doktor kontrolü gerekiyor.

X