Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Gonal kullandıgım için 3 adet yumurtam vardı büyük doktorum catlatmak istedi o yüzden sanırım genellikle yumurtlama zamanı bekleniyor ama benimki ilaçla erken yumurtladı ve büyüdü
Anladım ben 11.gün vurduracak gibiyim tabi büyümüşse. Gonal daha hızlı mı büyütüyor acaba klomenden? Hakkınızda hayırlısı bu arada, inşallah hamilesinizdir

Anladım ben 11.gün vurduracak gibiyim tabi büyümüşse. Gonal daha hızlı mı büyütüyor acaba klomenden? Hakkınızda hayırlısı bu arada, inşallah hamilesinizdir

Sanırım kaliteli yumurta üretiyormus doktorum öyle söyledi klomen kullandım daha önce yumurtam olmadı femara kullandım oda bi işe yaramadı gecen ay ovitrelle kullandım oda yaramadı doktorum bu ay bunu verdi.içimde hep bir karamsarlık ahh ahh umarım ikimizde hamileyizdir

Kızlar bende pko var bugün doktorum klomen verdi adetimin 5.günü baslicam günde bir tane 5 gün kullancam klomen le hamile kalan var mı ya hormonlarimnormal cikti

Sabah akşam birer tane.5 gün içtim.adetin 4.gününde başlıyodum.13.günüde iğne.bide sabah 2 paket akşam 2 paket aç karnına inofolic içtim 2 ay.pko var

Morelim bozuk kizlarrr bugün doktordan geldim ikinci klomen kullanisim ve yine 1 tane olusmus yumurtaa catlatma igneside yapmadi 16. gün bugün ve yumurta 18mm cok gelismemiss artik napicagimi bilmiyorum:KK43:

Morelim bozuk kizlarrr bugün doktordan geldim ikinci klomen kullanisim ve yine 1 tane olusmus yumurtaa catlatma igneside yapmadi 16. gün bugün ve yumurta 18mm cok gelismemiss artik napicagimi bilmiyorum:KK43:

Dr.unu degistir doz arttirmasi gerekirdi. Benim de ilk ay gunde 2 klomenle basladik cok geç cevap alinca 2.de gunde 3 tane ictim 11. Gun yumurta kocaman olmustu ve catlatma ignesi olmustu ayni sekilde 3. Denemede de yine 3 tane ictim ve 11. Gun 2 tane 20 mm yumurta vardi catlatma olmustu

Dr.unu degistir doz arttirmasi gerekirdi. Benim de ilk ay gunde 2 klomenle basladik cok geç cevap alinca 2.de gunde 3 tane ictim 11. Gun yumurta kocaman olmustu ve catlatma ignesi olmustu ayni sekilde 3. Denemede de yine 3 tane ictim ve 11. Gun 2 tane 20 mm yumurta vardi catlatma olmustu
Masallah yumurtalarin güzel büyümüsmüs canimm sonucun ne oldu?? insallah degistirmeyi düsünüyorum türkiyede olsaydim coktan degistirmistimde yurtdisindayim bir tane bu türk doktoru buldumm baskada yok ama yinede bi arastirip degistirmek istiyorum. Bu ikinci aydi klomen kullanisim günde 2tane ictim gecen ay bile birbucuk yuttugum halde 11. gün 18mm di buay iki tane ictim 16.gün 18mm olmus aslinda daha fazla olmasi gerekirken bide bir tane olmus doktor kendiside dedi ben 2-3 tane bekliyordum diye morelim bozuldu bilmiyorumm

Masallah yumurtalarin güzel büyümüsmüs canimm sonucun ne oldu?? insallah degistirmeyi düsünüyorum türkiyede olsaydim coktan degistirmistimde yurtdisindayim bir tane bu türk doktoru buldumm baskada yok ama yinede bi arastirip degistirmek istiyorum. Bu ikinci aydi klomen kullanisim günde 2tane ictim gecen ay bile birbucuk yuttugum halde 11. gün 18mm di buay iki tane ictim 16.gün 18mm olmus aslinda daha fazla olmasi gerekirken bide bir tane olmus doktor kendiside dedi ben 2-3 tane bekliyordum diye morelim bozuldu bilmiyorumm
Sonuc negatif ne yazik ki bu ay rahim filmi cekildi temiz çıktı önümüzdeki ay yine klomenle devam edicem.
Aslinda ilk ay yumurta büyümüş bu ay sorun var demek. oruç tutuyosan yetersiz beslenmeden ve susuzluktan kaynakli bisey olabilir mi acaba ? Yumurtlama donemi bol su icmek cok onemliymis

Sonuc negatif ne yazik ki bu ay rahim filmi cekildi temiz çıktı önümüzdeki ay yine klomenle devam edicem.
Aslinda ilk ay yumurta büyümüş bu ay sorun var demek. oruç tutuyosan yetersiz beslenmeden ve susuzluktan kaynakli bisey olabilir mi acaba ? Yumurtlama donemi bol su icmek cok onemliymis
Iyi ne güzel rahim filmin temiz cikmiss Rabbim insallah en yakin zamanda nasip eder,,oruc tutuyorum evet suyu az iciyorum dedigin belki dogrudur ozaman bilmiyordum yeni senden ögrendim yumurtlama zamani cok su icilmesi gerektigini,,dedim acaba birkactane olusduda catladimi 16.günden önce doktorda dedi o belli olurdu ultrasonda iste bi umut soruyorsunn..

Merhaba kızlar bu ay bende ilk defa klomen kullandim dun 13.günümde kontrole gittim 3tane yumurtam olusmus 1 tanesi cok baskin 20mm olmus, ancak 3den fazla yumurta oldugu icin igne yapamam kist olusturur dedi.. bakalim simdilik beklemedeyiz..

Merhaba kızlar bu ay bende ilk defa klomen kullandim dun 13.günümde kontrole gittim 3tane yumurtam olusmus 1 tanesi cok baskin 20mm olmus, ancak 3den fazla yumurta oldugu icin igne yapamam kist olusturur dedi.. bakalim simdilik beklemedeyiz..
Aslinda igne yapilmasi önerilmiyormu ne güzel 3yumurta olusmus

Arkadaşlar dün adetimin 12,günü doktora gittim iki yumurtam olusmus biri olması gerekenden büyük diğeri olması gerekenden küçük oldugu için doktor çatlatma iğnesine gerek görmedi yumurta büyüdüğünde kalitesizleşiyormus adetin üçüncü günü gel bakalım çatlamısmı dedi buay ilk kez klomen kullandım adetin ikinci günü günde iki doz aldım ama bana fazla gelmiş birdahaki ay günde bir doz veririz dedi doktorum bu durumu yasayan varmı benim gibi olupta hamile kalan varmı merak ediyorum bende hiçbir sorun yok aslında yumurtam kendiliğinden olusup çatlıyor eşim dört ay önce varikosel ameliyatı oldu fakat hareketliliği düşük o yüzden klomene basladık

slm arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım bugün adetimin 17. günü beklemedeyim inşallah bu ay hayırlı haberler alırız

Günde 2 tane klomenle bile 11.günde yumurta boyutum 13.8 mm geldi, üstelik de bir tane oluşmuş. 3 gün sonraya çatlar mı bu? Çok üzgünüm :KK43:

canım hastneye gittinmi bugün hiç üzülme boşver stress yapma ummadığın anda bebişin seninle olur
Evet bugün ölçüldü bu. Tam 13.8 mm yazıyor. Doktor 3 gün sonra ilişki dedi ve ilişkinin ertesi günü tekrar gel dedi. Neden çağırdı bilmiyorum

"
Evet bugün ölçüldü bu. Tam 13.8 mm yazıyor. Doktor 3 gün sonra ilişki dedi ve ilişkinin ertesi günü tekrar gel dedi. Neden çağırdı bilmiyorum
canım bende ilk defa ilişkiden sonra çağrıldığını sende duydum inşallah bi faydasını görürsün bebeğin olur ama strees yapma çok önemli

X