canım üzülme yerleşme kanamasıdır muhtemelen..adet günün geçti mii.Çok uzgunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım üzülme yerleşme kanamasıdır muhtemelen..adet günün geçti mii.Çok uzgunum
Hayır. Geçmedi dahacanım üzülme yerleşme kanamasıdır muhtemelen..adet günün geçti mii.
Kasiklarim çok agriyoducanım üzülme yerleşme kanamasıdır muhtemelen..adet günün geçti mii.
canım benimde adete daha varken çok az kahve leke gelmişti..iç çamaşırım siyahtı ne kadar geldi bilmiyorum ama tuvalete gidip silince farketmiştim..sonra bi daha olmadı sendekide yerleşme kanaması muhtemelen..ama doktora gitmediysen her ihtimale karşı git..progestan verir kullanırsın...düşüğü önlüyor..Bu sekilde
Belkide gitti bile çoktan. Yada hiç yokmuydu dicem ama resme baktın micanım benimde adete daha varken çok az kahve leke gelmişti..iç çamaşırım siyahtı ne kadar geldi bilmiyorum ama tuvalete gidip silince farketmiştim..sonra bi daha olmadı sendekide yerleşme kanaması muhtemelen..ama doktora gitmediysen her ihtimale karşı git..progestan verir kullanırsın...düşüğü önlüyor..
baktım canım kesinlikle var olmaz mı..ben ilk öğrendiğimde bundan çok silikti kanda değerim 16 çıktı..senin 100lere yakındır belki daha fazla..kanaman devam ederse kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir..ama bence hemen sıkma canını..Belkide gitti bile çoktan. Yada hiç yokmuydu dicem ama resme baktın mi
Bir kez klomen kullandım. İğne bile olmamıştım.baktım canım kesinlikle var olmaz mı..ben ilk öğrendiğimde bundan çok silikti kanda değerim 16 çıktı..senin 100lere yakındır belki daha fazla..kanaman devam ederse kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir..ama bence hemen sıkma canını..
Canim salı günü muayene var o gün tekrar yap dedi doktor acil de yaptırip öyle gidecem doktorumun yanına insallaH yukselmistir yaaaHaziran tekrar kan verdinmideğer kaç olmuş
sağlıksız gebelikse tutunamayıp düşermiş ona kimyasal denir..hayırlısını iste Allahtan canım..ben kötü bişey olduğunu düşünmüyorum hamilelikleri boyunca kanaması olanlarda olabiliyor..yani doktora gitmeden ne olduğunu anlayamayız..Bir kez klomen kullandım. İğne bile olmamıştım.
Bu ay hicbisey yapmadım.
Kimyasal neden olur ki
tetlerini aynı hastanede mi yaptırdın canım..hastneden hastaneye değişir değerler..Canim salı günü muayene var o gün tekrar yap dedi doktor acil de yaptırip öyle gidecem doktorumun yanına insallaH yukselmistir yaaa
Canim aynı yerde yaptirdim acil serviste yaptiriyoruz korkuyorum bişey olacak diyetetlerini aynı hastanede mi yaptırdın canım..hastneden hastaneye değişir değerler..
Sevindim tatlimm bana da verdi progestan fitil şeklinde onu kullanıyorum bi kaç gündürMeraba arkadaşlar çok şükür beta değerim yükselmiş 92.51 olmuş.doktor kolay tutunup yerleşsin diye progestan verdi.haftaya keseyi görürüz inş.dedi
olmaz inşallah canım..sıkma canını..Rabbim en doğrusunu bilir..testlerinde koyulaşma var mı öncekine göre..evde test yapsaydın hastaneye gideceğin zamna kadar...Canim aynı yerde yaptirdim acil serviste yaptiriyoruz korkuyorum bişey olacak diye
Yaptım tatlım ilk yaptığım teste bakış daha koyu çıktı geçen cumartesi yapmistim bugün yaptım idrar da o zaman kine bakış daha nettiolmaz inşallah canım..sıkma canını..Rabbim en doğrusunu bilir..testlerinde koyulaşma var mı öncekine göre..evde test yapsaydın hastaneye gideceğin zamna kadar...
o zaman korkma ve stres yapma canım..inşalah bişey yokturYaptım tatlım ilk yaptığım teste bakış daha koyu çıktı geçen cumartesi yapmistim bugün yaptım idrar da o zaman kine bakış daha netti
İnşallah canimm dua eto zaman korkma ve stres yapma canım..inşalah bişey yoktur