Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Kizlar ikisinde de hayalet cizgiyi gören var mı adetime daha var

Eklentiler

• IMG_20160610_164517.jpg
    IMG_20160610_164517.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20160610_174340.jpg
    IMG_20160610_174340.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 86
gördüm ben canım hayırlı olsun..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:anne:
Ayy canım ya insallah hamileyimdir de rabbim nasip eder rabbim seninki saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin cok heyecanlandim valla elim.ayagm titriyor :) insallah hamileyimdir simdi tekrar baktm kapagini cikarip belirgin ayy insallah vardir

Ayy canım ya insallah hamileyimdir de rabbim nasip eder rabbim seninki saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin cok heyecanlandim valla elim.ayagm titriyor :) insallah hamileyimdir simdi tekrar baktm kapagini cikarip belirgin ayy insallah vardir
Amin canım sağol:) her şeyin bir vakti var vakti geldiğinde Allah nasip ediyor..Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..kan testi yaptır iyice kesin olsun..

Güzel dilekleriniz için tşk ederim allah razı olsun .darısı tüm isteyenlerin başına.adetin 26.günü yani iğnenide 15.günü test yaptım beta 52.73 çıktı.ama ne durumdayım yarın doktora gidip öğrenicem inş.

Meraba arkadaşlar çok şükür beta değerim yükselmiş 92.51 olmuş.doktor kolay tutunup yerleşsin diye progestan verdi.haftaya keseyi görürüz inş.dedi

X