- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
Daha ilk denememCanim kaçıncı denemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ilk denememCanim kaçıncı denemen
3. Klomen denemesiydi ne yazik kiTatlım sıkma canını kaçıncı denemendi
Bence geç çağırmış o zamana yumurtan çok büyür.ben 2 ay klommen kullandım 2 günde 5 mm falan büyüyodu.11.gün 15di 13.gün 20mm oldu iğne yaptıkYok cnm yanlis hesaplamadim 5haziran basladi adetim 20haziranda gidicem doktora 16.gün oluyo doktorda telefonda kendisi taten böyle hesaplayarak 16.gün 20haziranda gelin dedi.. Gecen ay11.gün 18mm olan yumurta 16.gün coktan catlar yada bilmiyorum
Banada biraz öyle geldi cnm,, esimle bir konusayimda belki tekrar ararizz doktoruu sizlerden fikir almak istedimmBence geç çağırmış o zamana yumurtan çok büyür.ben 2 ay klommen kullandım 2 günde 5 mm falan büyüyodu.11.gün 15di 13.gün 20mm oldu iğne yaptık
Insallah cnmm,, Rabbim gönlünüze göre insallah hayirlisiyla nasip eder.Kızlar yarın akşam çatlama iğnesinin 15.günü.doktor testi o zaman yapın dedi.yarın akşam kan testi yapıcam hayırlısıyla.bu ay hepimiz olumlu sonuç alırız inş.
Canim o zaman doktora tekrar söyle özele gidiyorsan ara yanlış mı verdiniz tarihi dersinYok cnm yanlis hesaplamadim 5haziran basladi adetim 20haziranda gidicem doktora 16.gün oluyo doktorda telefonda kendisi taten böyle hesaplayarak 16.gün 20haziranda gelin dedi.. Gecen ay11.gün 18mm olan yumurta 16.gün coktan catlar yada bilmiyorum
Bende de bi kere unutmus lar tedavi olduğunu yumurtlama dan sonra ki günlerde vermişlerdi ben aradım pardon dedler düzeltiler tam 14. Gün gittimCanim o zaman doktora tekrar söyle özele gidiyorsan ara yanlış mı verdiniz tarihi dersin
Bende bugün arayip söyleyim bakalim ne diyecekler..Bende de bi kere unutmus lar tedavi olduğunu yumurtlama dan sonra ki günlerde vermişlerdi ben aradım pardon dedler düzeltiler tam 14. Gün gittim
Canım naptin tekrar kan verdinmideğer kaç olmuşBende de bi kere unutmus lar tedavi olduğunu yumurtlama dan sonra ki günlerde vermişlerdi ben aradım pardon dedler düzeltiler tam 14. Gün gittim
Evet hamilesin hayirli olsun. Kasiklarinda batmalar vardi dimi en ayirt edici belirti o bence. 2 gunde bir yenile kan testini artisa bakarsinArkadaşlar sonucu aldım.52.3 sizce hamilemiyim.adetimin 26.günü
Kizlar Merhaba ben çok Üzgünüm beta hcg ilk baSta 33 tu iki gün sonra 73 oldu üç gün sonra yani dün akşam dayanamadım tekrar beta hcg yaptirdik ve değerim yukselmemis 83 olmuş sadece çok kötüyüm inşallah bebegime bişey olmaz
Hayırlı olsun canm hamilesin düzenli baktir 2 günde bir 2 kat artış olması lazımArkadaşlar sonucu aldım.52.3 sizce hamilemiyim.adetimin 26.günü
Lekelenme falan olmadı canım şu saate kadar doktor salı günü gel demişti o yüzden kanama falan olmadan aramiyim dedim kasimlarimda hep oluyordu batma falan şu an çok az arada sırada her zaman ki gibi oluyorDr.a gitmis miydin ? Bu durumda uzgunum ama mutlaka gitmelisin. Ben de benzer bisey yasadim gecen yaz dr. Hep takip yaptirdi sonunda bos gebelik oldugu anlasildi ve kurtaj oldum.
Kasik agrin lekelenmen fln var mi ?
Saliya kadar yine yaptirirsin kan testi. Hakkinda hayirli olan neyse o olsun insallah. Hayirda şerde Allahtan canim canini sikma bekle sadeceLekelenme falan olmadı canım şu saate kadar doktor salı günü gel demişti o yüzden kanama falan olmadan aramiyim dedim kasimlarimda hep oluyordu batma falan şu an çok az arada sırada her zaman ki gibi oluyor
Gözün aydın.Arkadaşlar sonucu aldım.52.3 sizce hamilemiyim.adetimin 26.günü