Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

İşte her doktorun görüşü farklı.bizdede ilşkiler bir gün aralıklarla.çünkü sperm 2 yada 3 gün yaşayabiliyomuş zaten .üst üst üste olunca kalitesi düşüyomuş
Kalite sorunumuz yok canım. Doktor 3 gün boyunca her gece olsun dedi. Onun dışında istediğiniz kadar deneyin dedi.

Benim dr.um catlatma ignesinin yapildigi gunden itibaren ilişki diyor. Önden gonderelim 48 saat yasiyolar zaten diyo
Insanlara 36 saat dendiginde stres oluyorlar gerek yok önden gitselerde olur diyo
Evet canim 3 gün yaşıyor dedi benim doktor da. Yarından itibaren 3 gece deneyin dedi. Nasip artık. Olacağı varsa tek ilişki yeter :)

Selam arkadaşlar. Ocak ayında ilaç kullanıp ve çatlatma iğnesi yaptırıp hamile kalmıştım ama düşük yaptım ne yazık ki. Doktorum tekrar denememi önerdi ve bugün klomen tedavisine başladık. İlaç baş dönmesi ve bulantı yaptı. Sizde de bu şekilde olmuşmuydu? İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Hayır canım pazartesiyi bekliycem eğer olmazsa öyle kan vercem artık
Ben de mi öyle yapsam acaba . Su an ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var . Ama yapmam heralde ya adeti beklerim .sıfırı görünce üzülüyorum da adet olunca çok etkilemiyor

Benimde ilk ayim bilmiyorum ne olucak senin nasildi yumurta ve büyüklügü??
Doktor büyüklüğünü soylemedi bana, benim de sormak aklıma gelmedi açıkçası o zaman çünkü bu sayfayi takip etmeye sonra başladım. 2. Deneyisimde sorarım artık. Doktor ilaca çok iyi yanıt vermissiniz dedi ben de ultrasonda ekranda bi sürü yumurta gördüm zaten. Adetin 21. Günü de progesteron testi yaptirmami istedi. O da yumurta kalitesini olcuyormuş. Sonucum 60 çıktı. Sonucu alınca ben Dayanamadım bi de gebelik testi yaptım evde adete 6 gun kala. Tertemiz bir negatif çıktı.

Ben de mi öyle yapsam acaba . Su an ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var . Ama yapmam heralde ya adeti beklerim .sıfırı görünce üzülüyorum da adet olunca çok etkilemiyor
günün varsa daha bekle canım benim yarın ama bu klomeni kullandığımdan beri 1-2 gün gecike biliyor.. o yüzden pazartesiyi bekliycem

Doktor büyüklüğünü soylemedi bana, benim de sormak aklıma gelmedi açıkçası o zaman çünkü bu sayfayi takip etmeye sonra başladım. 2. Deneyisimde sorarım artık. Doktor ilaca çok iyi yanıt vermissiniz dedi ben de ultrasonda ekranda bi sürü yumurta gördüm zaten. Adetin 21. Günü de progesteron testi yaptirmami istedi. O da yumurta kalitesini olcuyormuş. Sonucum 60 çıktı. Sonucu alınca ben Dayanamadım bi de gebelik testi yaptım evde adete 6 gun kala. Tertemiz bir negatif çıktı.
2.Denemeye gerek kalmaz belki,, testi erken yapmissin cnm varsa bile cikmaz,,adet günün nezaman??

Benim klomeni 3. Deneyisim ilkinde pek cevap vermedi kiste donustu
Ikinci de 11.gun 18 mm olmis bi yumurtam vardi catladi ama olmadi
Bu ucuncu denemede ekstradan bal tarcin corek otu yedim 11. Gun 2 adet 20 mm yumurta vardi ve catladi simdi geri sayimdayim bakalim tutacak mi
Bal tarcin corek otunu oneririm ben gecen yazda onunla hamile kalmistim

2.Denemeye gerek kalmaz belki,, testi erken yapmissin cnm varsa bile cikmaz,,adet günün nezaman??
Doğru diyorsun canım. Allahtan ümit kesilmez. Ben de biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim öyle geliyor bana işte. Adet günüm 1 haziran çarşamba. Klomen bazılarında geciktiriyormus bazılarında aksatmiyormus. Bakalım nasıl olacak. Senin adet ne zaman?

Doğru diyorsun canım. Allahtan ümit kesilmez. Ben de biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim öyle geliyor bana işte. Adet günüm 1 haziran çarşamba. Klomen bazılarında geciktiriyormus bazılarında aksatmiyormus. Bakalım nasıl olacak. Senin adet ne zaman?
Benimde 4 haziran günüm...hayirlisi insallah bakalim

Arkadaslar çatlatma iğnesini olalı 36 saat oldu biraz önce. Ama ben 36 saattir ne bir ağrı ne bir sızı hiçbir şey hissetmedim. Bu normal mi yoksa yumurtam çatlamayacak mı :KK43:

Arkadaslar çatlatma iğnesini olalı 36 saat oldu biraz önce. Ama ben 36 saattir ne bir ağrı ne bir sızı hiçbir şey hissetmedim. Bu normal mi yoksa yumurtam çatlamayacak mı :KK43:
Benimde geçen 2 ay hiç ağrı hissetmemiştim normal olması gerek.. Ama bu ay ağrım oldu bayağ..

X