Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Yarın sabah ilk idratinla test yap bakalım inşallah bize de umut olursun.yalniz benimde bi defa kırmızıya yakın gelmeye başladı.idrar testi verdim baya bi enfeksiyon çıktı yani hamilelik değilse bi doktora git derim
enfeksiyon olsa bilirim kız cunku cok yasadım bunu yanma olur mutlaka ama sımdı hıc agrı da yok baska bıseyde ama cok koyu ıste

Günaydın herkese :halay:
Bugün kontrole gitttim ve 3 tane yumurta oluştuğunu söyledi doktorum :spor:
klomen çok işe yaramış sanırım üçü de çatlar mı acaba bilen var mı ???

kızlar sağda 22 solda 20 mmde ignemi oldum sabah bu akşam yarın ve gunasiri ilişki devam dedi :)

Günaydın herkese :halay:
Bugün kontrole gitttim ve 3 tane yumurta oluştuğunu söyledi doktorum :spor:
klomen çok işe yaramış sanırım üçü de çatlar mı acaba bilen var mı ???
12. Günde benim de 3 taneydi 18 15 13 mm bugün 14. Gün sağda 22 solda 20 iki tane güzel yumurtayla ignemi oldum klomene güzel cevap vermiş olmak çok mutlu ediyor yaa sonucu da güzel olur inşallah :)

12. Günde benim de 3 taneydi 18 15 13 mm bugün 14. Gün sağda 22 solda 20 iki tane güzel yumurtayla ignemi oldum klomene güzel cevap vermiş olmak çok mutlu ediyor yaa sonucu da güzel olur inşallah :)
evet canım aynen en azından boşa kullanmış olmuyoruz
bana da solda 3 tane dedi 14.12.11 mm bakalım artık cumartesi kontrole gidicem yine bakalım nolcak

evet canım aynen en azından boşa kullanmış olmuyoruz
bana da solda 3 tane dedi 14.12.11 mm bakalım artık cumartesi kontrole gidicem yine bakalım nolcak
kaçıncı gündü canım ? inşallah güzel gelişir benim 18 mm 22 olmuş 15 mm 20 olmuş iki günde senin de haftasonuna kadar gelişir sanırım üç gün var ben bu arada inofolik şase içtim

kaçıncı gündü canım ? inşallah güzel gelişir benim 18 mm 22 olmuş 15 mm 20 olmuş iki günde senin de haftasonuna kadar gelişir sanırım üç gün var ben bu arada inofolik şase içtim
Bugün 11.gün canım gelişir inşallah normalde geçen ay bir taneydi klomen kullanınca en az 3 olur hep
inofolik bnde içtim bi ara ama dr um içme boşver dedi bıraktım dekort kullanıyorum bi de bu ay 10 gün kullan demişti 8.günüm bugün

Bugün 11.gün canım gelişir inşallah normalde geçen ay bir taneydi klomen kullanınca en az 3 olur hep
inofolik bnde içtim bi ara ama dr um içme boşver dedi bıraktım dekort kullanıyorum bi de bu ay 10 gün kullan demişti 8.günüm bugün
dekortu bilmiyorum canım ama inofolicin güzel işe yaradığını düşünüyorum folik asit olarak ne alıyosun dekort onun için mi yoksa ?

Dr um folic asit alma dedi 1 ay falan kullandım
dekort içerik olarak kortikosteroid bi ilaç alerji durumunda fln kullanılır genelde ama iltihap için de kullanım alanı var sanırım onun içi verdi bende kullandım gece uyumadan iç demişti içiyorum

Dr um folic asit alma dedi 1 ay falan kullandım
dekort içerik olarak kortikosteroid bi ilaç alerji durumunda fln kullanılır genelde ama iltihap için de kullanım alanı var sanırım onun içi verdi bende kullandım gece uyumadan iç demişti içiyorum
aaa evet şimdi hatırladım bana da kortizol testi yapılmıştı akşamdan iki tane içmiştim dekort sabah yapılmıştı 0,3 çıkmıştı sonuç

aaa evet şimdi hatırladım bana da kortizol testi yapılmıştı akşamdan iki tane içmiştim dekort sabah yapılmıştı 0,3 çıkmıştı sonuç
Sende kullanmışsın o zaman canım :)
şimdi bi jel buldum internetten preseed diye alsam mı diye düşünüyorum da karar veremedim
kullanan duydun mu hiç?

Sende kullanmışsın o zaman canım :)
şimdi bi jel buldum internetten preseed diye alsam mı diye düşünüyorum da karar veremedim
kullanan duydun mu hiç?
ama öyle test için bi akşam verdi bana doktor o ilacı sanırım düşük çıktı kortizolüm 0,3 nedir ki :)
o jeli duymam mı spermlerin rahat ilerlemesini sağlıyomuş kullanan çok var hatta burada da topik var onunla ilgili ama ben kullanmadım

X