Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Aslında idrar testi yerine direk kan versek daha iyi ama dayanamıyoruz :)

sürekli kan vermekte gerçekten sinir bozucu oluyor. daha stresli bu defa kocalarıda strese sokuyoruz. evde kendimizi oyalıyoruz bir anlamda da en azından süre dolana kadar

Son düzenleme:
sürekli kan vermekte gerçekten sinir bozucu oluyor. daha stresli bu defa kocalarıda strese sokuyoruz. evde kendimizi oyalıyoruz bir anlamda da en azından süre dolana kadar
Kan testinin de en güzel yani kesin olmasi işte canım diğer türlü meraktan ölüyoruz :)

ama kan verdim hemen ertesi gün kanda 0.5 ti canım. ben de anlam veremedim. klomen yükseltmiyorsa eger testler yanlıştı demekki. hepsi aynı markaydı. tarıhı de geçmemişti ama demek ki bozuktu.

o zaman bu ay rahat rahat test yapabilecegim zaten bu ay klomende kullanmadım gecen ay kullandım etkili olsa bile 1 ay gecmış diyebilirim
Canım benim farklı testlerde bile çizgi görüldü artık silik çizgiye fazla güvenmiyorum en azından biraz net görmek iyidir :KK66:

Inşallah büyümüştür canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah pazartesi :)
Inşallah canım yaa corekotunu yoğurda katıp yiyorum direk cignedim bütün gün midem fena döndü mide sorunu olunca kür yapamıyorsun malesef :KK43: bi destek yapmak istiyorum aslında
Bide benim regl bittiğinden beri akintim var klomen kullanırken sende de oluyor mu ?

Inşallah canım yaa corekotunu yoğurda katıp yiyorum direk cignedim bütün gün midem fena döndü mide sorunu olunca kür yapamıyorsun malesef :KK43: bi destek yapmak istiyorum aslında
Bide benim regl bittiğinden beri akintim var klomen kullanırken sende de oluyor mu ?
Bende olmadı ama klomen kullananlarda akıntı oluyormuş canım onu takma kafana :)

Selamün aleyküm kızlar..
16. gün önce adetin 11.günü 5 yumoş vardı ve hepsi 18-20 mldi o gün hemen çatlama iğnemi oldum.. 3 aydır klomen kullanıyorum ama ilk kez bu ay ağrım oldu.. ve bata 3 gün var ağrım hafiften var yine 2 gün öncede mide bulantım oldu istifra ettim ilk kez.. dün test yaptım negatif.. umutlanmakta istemiyorum yarın kan versem mi acaba diyorum..
5 yumurta da kist olacak diye de korkuyorum..o_O

Selamün aleyküm kızlar..
16. gün önce adetin 11.günü 5 yumoş vardı ve hepsi 18-20 mldi o gün hemen çatlama iğnemi oldum.. 3 aydır klomen kullanıyorum ama ilk kez bu ay ağrım oldu.. ve bata 3 gün var ağrım hafiften var yine 2 gün öncede mide bulantım oldu istifra ettim ilk kez.. dün test yaptım negatif.. umutlanmakta istemiyorum yarın kan versem mi acaba diyorum..
Merhabalar canım . Yumurtalar çok güzel gelişmiş ve çok da güzel boyutlara ulaşmış şansın cok yüksek inşallah hayırli sonuçlanır ..ayın 10 unda mi çat igneni yaptın ? Kan testi yaptirsan cikar belki olup olmadığı. Ben de 12 sinde yaptırdım iğneyi ama benim umudum yok.cunku yumurta 27 ve 15 mm olmk üzere iki taneydi .biri çık büyük biri de çık küçük. İğnenin 11. Günü test yaptım negatifti :KK12:

Selamün aleyküm kızlar..
Maşallah ne güzel olmuş yumurtalar inşallah güzel sonuç alırsın pko ya da başka bişey var mıydı sadece klomen mi kullandın ?

X