Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Allah'a şükür öyle bir sorunum yok canım eşimde sayı düşüklüğü var sadece.. vitamin filan kullanıyor bu sürede bende klomenle deniyeyim dedim geçen ay femera kullandırdı doktor bu ay kendim hayıt tohumu kaynatıp içtim o mu yaptı bilmiyorum bakalım artık hayırlısı
Merhaba canım hayıt tohumunu nasıl kullandın beni bilgilendirir misin acaba ne zaman başlanıyor

Kızlar ben adet oldum ama ilk iki gün hep parçalar geldi küçük küçük pıhtı değil ama doktora da daha gitmedim kiste falan mı dönüştü acaba iğne vurulmamıştım.

Çok şükür 18 15 ve 13 mm folikul var çarşamba tekrar kontrol ve iğne olacak

selam arkadaşlar daha önce klomen kullandım 2 kez. 2sinde de malesef olmadı.son 2 aydır akışına bıraktım. 5 6 gün var adetime şuan. 2 3 gündür kasıklarda ağrı batma aşırı durumda. kramp falan oluyor bazen. ve bugün sabah uyandığımda lavaboda akıntıyla birlikte kahverengimsi bişeyler de geldi. demin tekrar wc ye gttim. sabah peçete koymuştum belki adet falan olurum diye.peçetede yine kahverengi akıntı vardı. umarım hayırlısı olur. :110:

Merhaba canım hayıt tohumunu nasıl kullandın beni bilgilendirir misin acaba ne zaman başlanıyor
adet bitiminde yaptım ben kaynayan suyun içine bir çay kaşığı koydum hayıt tohumu biraz kaynayınca kapadım 5 dk demlendi süzdüm ılıyınca içtim

selam arkadaşlar daha önce klomen kullandım 2 kez. 2sinde de malesef olmadı.son 2 aydır akışına bıraktım. 5 6 gün var adetime şuan. 2 3 gündür kasıklarda ağrı batma aşırı durumda. kramp falan oluyor bazen. ve bugün sabah uyandığımda lavaboda akıntıyla birlikte kahverengimsi bişeyler de geldi. demin tekrar wc ye gttim. sabah peçete koymuştum belki adet falan olurum diye.peçetede yine kahverengi akıntı vardı. umarım hayırlısı olur. :110:
Bebek yerlesirken öyle kahverengi akinti olabiliyor diye okudum daha önce ben ama bilemem tabi ki. İnşallah senin öyle bir sebeptendir. Kaç aydır bebek istiyorsunuz?

Kızlar adetinin 5. Günü başladım bu ilaca doktor 12. Gün kontrole çağırdı.sorum şu ki 12. Günden once olgunlaşırsa yumurta çatlaması iğnesi için geç kalınmış olur mu ?
Sizce daha erken gitmeli miyim bugün 9. Gunum

Bebek yerlesirken öyle kahverengi akinti olabiliyor diye okudum daha önce ben ama bilemem tabi ki. İnşallah senin öyle bir sebeptendir. Kaç aydır bebek istiyorsunuz?
Bende öyle blyorum canm.valla yaklaşık 10aydır falan düşünüyorum ama gelen yok :) bende görüncebi erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bir bekleyeyim bakalm dha 4 5 gün var adete.

Kızlar adetinin 5. Günü başladım bu ilaca doktor 12. Gün kontrole çağırdı.sorum şu ki 12. Günden once olgunlaşırsa yumurta çatlaması iğnesi için geç kalınmış olur mu ?

Agri hissediyor musun ? Yumurtanin buyudugunu kasigina baski yaptigini hissediyor musun ? Ben 11. Gun gidiyorum kasiklarim patlicak gibi oluyo bakildiginda yumurtanin buyumus oldugunu goruyoruz ayni aksam catlamayi yapiyorum

Agri hissediyor musun ? Yumurtanin buyudugunu kasigina baski yaptigini hissediyor musun ? Ben 11. Gun gidiyorum kasiklarim patlicak gibi oluyo bakildiginda yumurtanin buyumus oldugunu goruyoruz ayni aksam catlamayi yapiyorum
benim dün 12. gündü yarın sabah tekrar bakılacak ve evet inanılmaz derecede kasık sancısı ve baskı var normalde ben idrar yollarımı üşüttüm kesin derim böyle olunca ama idrarda yanma veya zorlanma yok demekki yumurta baskısı bu

.
Pek gec gibi degil cnm doktorlar biliyor zaten ona göre cagiriyorlar endiselenme

benim dün 12. gündü yarın sabah tekrar bakılacak ve evet inanılmaz derecede kasık sancısı ve baskı var normalde ben idrar yollarımı üşüttüm kesin derim böyle olunca ama idrarda yanma veya zorlanma yok demekki yumurta baskısı bu

Evet bu agriyi tam olarak tanı geldiginde yumurta büyüdü demektir.

Ağrı yok malesf yani ben pek anlayamıyorum klomene ek inofolic de verdi umarım kaçırmam vaktini

ya benim adete 3 gün var idrar rengi baya bi koyulastı sankı kırmızı gibi cok saskınım su an ya
Yarın sabah ilk idratinla test yap bakalım inşallah bize de umut olursun.yalniz benimde bi defa kırmızıya yakın gelmeye başladı.idrar testi verdim baya bi enfeksiyon çıktı yani hamilelik değilse bi doktora git derim

X