- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.513
Inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun. :)Aynen bigün inşallah testlerimizde pozitifi görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun. :)Aynen bigün inşallah testlerimizde pozitifi görürüz
Ben 6. Gundeyim klomen yarın bitiyor kontrolüm pazartesi 12. Gün çağırdı geç mi acaba ?Bugün adetimin 11.günü klomeni bitireli 3 gün oldu soldaki yumurtam 15 mm.sağda yok.bekliyoruz hayırlısıyla.perşembede gitcem çatlamamışsa iğne verecek.aynı tarihlerde olan var mı
Canim seninle ayniydik yumurta büyüklügü felan,,iyi az kalmis benim daha var.. Insallah olmusturrKızlar benimde adetime iki gün kaldı çok heyecanlıyım
Ben varım canım bugün benim de 11. Gün. Dün 10. Günümde 12 mm di yumurta. Beni de perşembe çağırdı. Inşallah büyür ya. Bende pko var bazen 15 mm falan oluyor çatlamadan küçülüyor. Çok korkuyorum öyle olur diye.Bugün adetimin 11.günü klomeni bitireli 3 gün oldu soldaki yumurtam 15 mm.sağda yok.bekliyoruz hayırlısıyla.perşembede gitcem çatlamamışsa iğne verecek.aynı tarihlerde olan var mı
Ayy inşallah olmuştur ama ben iğne falan olmadığım için umutsuzum gerçi yumurtlamam da sorun yok amaCanim seninle ayniydik yumurta büyüklügü felan,,iyi az kalmis benim daha var.. Insallah olmusturr
Bende igne olmamistim yumurtlamada sorun yoktu ama bende pek umutlu degilim insallah sasirtir bizi sonucunu muhakkak haber ver cnm merak ediyorum seniAyy inşallah olmuştur ama ben iğne falan olmadığım için umutsuzum gerçi yumurtlamam da sorun yok ama
Tamam canımBende igne olmamistim yumurtlamada sorun yoktu ama bende pek umutlu degilim insallah sasirtir bizi sonucunu muhakkak haber ver cnm merak ediyorum seni
Merhaba. Klomen kullanarak mi hamile kaldiniz ve kaçıncı klomen ayıydı acaba?Yok canım daha kalp atışını duymadık bizde haftaya duyucaz inş 5+6 şuan doktor ben görüyorum küçük küçük kalp atışı ama sen 10 güne duyarsın dedi
Merhaba. Klomen kullanarak mi hamile kaldiniz ve kaçıncı klomen ayıydı acaba?inşallah canım sağolasın Allah razı olsun..darısı sizlere hep dua ediyorum..
Yo geç değil zaten tekrar çağırıyo 13.yada 14.günBen 6. Gundeyim klomen yarın bitiyor kontrolüm pazartesi 12. Gün çağırdı geç mi acaba ?
İyimiş hadi bakalım hayırlısı birlikte bekleyelim sonuçları.bendede pko var ayrıyeten inofolicte kullanıyorum.geçen ay bi yumurtam 13.gün 16 mm diğeride 20mm oldu ve çatlama iğnesi yapıldı.doktor tedaviye çok güzel yanıt verdin dedi ama fakat sonuç negatifBen varım canım bugün benim de 11. Gün. Dün 10. Günümde 12 mm di yumurta. Beni de perşembe çağırdı. Inşallah büyür ya. Bende pko var bazen 15 mm falan oluyor çatlamadan küçülüyor. Çok korkuyorum öyle olur diye.
Zaten haftasonu ilişki dedi pazartesi gel bakalım biz catlatiriz duruma göre dedi bugün klomen bitti soldaydi sancım şuan iki taraftan senkronize sancı giriyor umarım buyuyolardirYo geç değil zaten tekrar çağırıyo 13.yada 14.gün
mrb canım..evet klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım..ilk klomen kullanışımdı..benden tavsiye..klomen kullanıyorsanız çatlatma iğnesi de kullanmanız..çünkü ben klomen az kullandım günde bir tane..çatlatma iğnesinin daha çok etkisi olduğunu düşünüyorum..Merhaba. Klomen kullanarak mi hamile kaldiniz ve kaçıncı klomen ayıydı acaba?
Canim sen klomen ilaci bittikten sonra kacinci gün gittin kontrole ve kac yumurta olmustu boyutu ne kadardi??mrb canım..evet klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım..ilk klomen kullanışımdı..benden tavsiye..klomen kullanıyorsanız çatlatma iğnesi de kullanmanız..çünkü ben klomen az kullandım günde bir tane..çatlatma iğnesinin daha çok etkisi olduğunu düşünüyorum..
Ne güzel canım Allah tamamına erdirsin peki tedaviye nasıl başladın hsg falan çekildi mi ?mrb canım..evet klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım..ilk klomen kullanışımdı..benden tavsiye..klomen kullanıyorsanız çatlatma iğnesi de kullanmanız..çünkü ben klomen az kullandım günde bir tane..çatlatma iğnesinin daha çok etkisi olduğunu düşünüyorum..
canım 5. gün başladım 5 gün kullandım 2 gün ara verdim 12.gün doktora gittim..12. gün gittiğimde biri 14 diğeri 15 olan 2 yumurta vardı..2 gün sonra bir daha gel dedi..o zaman biri 17 diğeri 19 mmdi..o gün akşam iğnemi vurundum..iğneden bir gün önce iğnenin ertesi günü ilişki oldu..Canim sen klomen ilaci bittikten sonra kacinci gün gittin kontrole ve kac yumurta olmustu boyutu ne kadardi??
Pko veya yumurtlama problemin var miydi ?canım 5. gün başladım 5 gün kullandım 2 gün ara verdim 12.gün doktora gittim..12. gün gittiğimde biri 14 diğeri 15 olan 2 yumurta vardı..2 gün sonra bir daha gel dedi..o zaman biri 17 diğeri 19 mmdi..o gün akşam iğnemi vurundum..iğneden bir gün önce iğnenin ertesi günü ilişki oldu..
Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.canım 5. gün başladım 5 gün kullandım 2 gün ara verdim 12.gün doktora gittim..12. gün gittiğimde biri 14 diğeri 15 olan 2 yumurta vardı..2 gün sonra bir daha gel dedi..o zaman biri 17 diğeri 19 mmdi..o gün akşam iğnemi vurundum..iğneden bir gün önce iğnenin ertesi günü ilişki oldu..
Tesekkür ederim cnm ne güzell insallah Saglikli birsekilde bebisini al kucagina.. Bende buay ilk defa kullandim 11.gün gittim 18mm bir tane yumurta vardi igne vermedi bakalim umudum yok ama hayirlisi..canım 5. gün başladım 5 gün kullandım 2 gün ara verdim 12.gün doktora gittim..12. gün gittiğimde biri 14 diğeri 15 olan 2 yumurta vardı..2 gün sonra bir daha gel dedi..o zaman biri 17 diğeri 19 mmdi..o gün akşam iğnemi vurundum..iğneden bir gün önce iğnenin ertesi günü ilişki oldu..