Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Ne güzel canım Allah tamamına erdirsin :KK66: peki tedaviye nasıl başladın hsg falan çekildi mi ?
çok sağol canım.. darısı sizlere inşallah..hsg çekilmeden bu tedaviye başlamıştık..hatta doktor kontrole gittiğimde biz sana hsg çekmedik mi dedi yok dedimm..aa keşke onu önce çekseydik ben çektik sanıyorum dedi..bu ay olmazsa hsgni çekelim sonra klomene devam edelim dedi..bende kızdım içten içe nasıl doktor ne yaptığını bilmiyor..ama Allah bu şekilde nasip etcekmiş demek ki..doktoruda şaşırtıp önce bu tedaviye başlattıı:) Allah ol dedikten sonra oluyor..iyi düşünün iyi olsun inşallah..ben klomen kullndığım ay hep pozitif düşündüm..aslında yumurtlamamda bir sıkıntıda yoktu doktorların dediğine göre adetim felan düzenli..ama bu tedavi vesile oldu..inşallah bu ayda sizlere vesile olur..

Tesekkür ederim cnm ne güzell insallah Saglikli birsekilde bebisini al kucagina.. Bende buay ilk defa kullandim 11.gün gittim 18mm bir tane yumurta vardi igne vermedi bakalim umudum yok ama hayirlisi..
yumurtan güzel büyümüş canım niye umudun yok kii..güzel düşün güzel olsun..bu ayda hamiş haberleri gelir inşallah bu başlıktan..

çok sağol canım.. darısı sizlere inşallah..hsg çekilmeden bu tedaviye başlamıştık..hatta doktor kontrole gittiğimde biz sana hsg çekmedik mi dedi yok dedimm..aa keşke onu önce çekseydik ben çektik sanıyorum dedi..bu ay olmazsa hsgni çekelim sonra klomene devam edelim dedi..bende kızdım içten içe nasıl doktor ne yaptığını bilmiyor..ama Allah bu şekilde nasip etcekmiş demek ki..doktoruda şaşırtıp önce bu tedaviye başlattıı:) Allah ol dedikten sonra oluyor..iyi düşünün iyi olsun inşallah..ben klomen kullndığım ay hep pozitif düşündüm..aslında yumurtlamamda bir sıkıntıda yoktu doktorların dediğine göre adetim felan düzenli..ama bu tedavi vesile oldu..inşallah bu ayda sizlere vesile olur..
Demekki bebisin beklemeye tahammülü kalmamış elinizi çabuk tutun demiş :KK66: işin esprisi tabi alınacak bir nefesin saniyesi değişmez ne mutlu sana pozitif olmuşsun güzel sonuçlar almışsın su stresi bizde bi atsak bende hsg öncesi bi kere klomen deneyeyim dedim hem eşimi de teste ikna ederim bakalım ne sonuç çıkacak darısı başımıza olsun inşallah :)

yumurtan güzel büyümüş canım niye umudun yok kii..güzel düşün güzel olsun..bu ayda hamiş haberleri gelir inşallah bu başlıktan..
Sundan dolayi cnm zaten yumurtlamada bir problem yoktu heray zaten bir yumurta olusuyordu ben ilacin etkisiyle bir kactane bekliyordum yine birtane olmus acaba catliyormu henüz onu bilmiyoruz acaba catladimi bilmiyorum bide 1yil doldu artik iyice umutsuzluk olustu bundan dolayi heralde..

Demekki bebisin beklemeye tahammülü kalmamış elinizi çabuk tutun demiş :KK66: işin esprisi tabi alınacak bir nefesin saniyesi değişmez ne mutlu sana pozitif olmuşsun güzel sonuçlar almışsın su stresi bizde bi atsak bende hsg öncesi bi kere klomen deneyeyim dedim hem eşimi de teste ikna ederim bakalım ne sonuç çıkacak darısı başımıza olsun inşallah :)
inşallah canım..umutlu olunn..bu tedaviden de hsg sonrasında da fayda gören çok fazla insan var..eşin test yaptırmadıysa mutlaka yaptırsın o önemli..keçiboynuzu soğuk pressi oluyor eşine ondan alın sabah ve akşamları birer kaşık içsin.. spermlere çok faydalı..eşimde onu kullanıyordu..

inşallah canım..umutlu olunn..bu tedaviden de hsg sonrasında da fayda gören çok fazla insan var..eşin test yaptırmadıysa mutlaka yaptırsın o önemli..keçiboynuzu soğuk pressi oluyor eşine ondan alın sabah ve akşamları birer kaşık içsin.. spermlere çok faydalı..eşimde onu kullanıyordu..
Tamam canım o aklımda zaten hatta takılıyorum keçi boynuzu yiceksin diye umarım testi yaptırır o konuda anlaşamadık hala

Sundan dolayi cnm zaten yumurtlamada bir problem yoktu heray zaten bir yumurta olusuyordu ben ilacin etkisiyle bir kactane bekliyordum yine birtane olmus acaba catliyormu henüz onu bilmiyoruz acaba catladimi bilmiyorum bide 1yil doldu artik iyice umutsuzluk olustu bundan dolayi heralde..
bi dahaki ay çatlatma iğnesi iste canım doktorundan..benimde yumurtam oluşuyordu...onun için klomeni günde 1 tane kullandırttı..ama çatlamadığını düşünüyordum ben..yada çatlıyordu ama ya yumurta çok büyüdükten sonra yada tam büyüyemeden geriliyordu yumurta..yani kaliteli olmuyordu zamanında çatlamadığı için diye düşünüyorum..böyle kontrolle tam zamanında çatlattık yumurtayı..ve onun içinde faydasını gördüm diye düşünüyorum..doktorlar öyle birşey demedi ama bunlar benim düşüncelerim..her ay ovulasyon testi yapıyordum çünkü çatlamada sıkıntı var gibi geliyordu bana..belki sende de öyledir..

bi dahaki ay çatlatma iğnesi iste canım doktorundan..benimde yumurtam oluşuyordu...onun için klomeni günde 1 tane kullandırttı..ama çatlamadığını düşünüyordum ben..yada çatlıyordu ama ya yumurta çok büyüdükten sonra yada tam büyüyemeden geriliyordu yumurta..yani kaliteli olmuyordu zamanında çatlamadığı için diye düşünüyorum..böyle kontrolle tam zamanında çatlattık yumurtayı..ve onun içinde faydasını gördüm diye düşünüyorum..doktorlar öyle birşey demedi ama bunlar benim düşüncelerim..her ay ovulasyon testi yapıyordum çünkü çatlamada sıkıntı var gibi geliyordu bana..belki sende de öyledir..
Zaten buay da olmazsa esimi bekliycem o daha doktora gitmedi birdaha ilaci kullanmak istemiyorum ama bakalim her doktor farkli yöntem kullaniyor heralde benimkide ilk ilacla basladi birdahaki ay belki igneyle beraber yine ilaci tekrarlar ne biliyim cnm hayirlisi napicagimi sasirdim insallah olmustur..

İyimiş hadi bakalım hayırlısı birlikte bekleyelim sonuçları.bendede pko var ayrıyeten inofolicte kullanıyorum.geçen ay bi yumurtam 13.gün 16 mm diğeride 20mm oldu ve çatlama iğnesi yapıldı.doktor tedaviye çok güzel yanıt verdin dedi ama fakat sonuç negatif
Benim de yarın 13. Gün. Bakalım kaç mm oldu ya da kaç mm küçüldü :) hakkımızda hayırlısı olsan canım inşallah bu ay gelir bebeklerimiz

kızlar, geçen ay klomen kullanmıştım bu ay vermedi doktor. gecen ay 3 kist olmuştu 2 tanesi kaybolmuş 1 tanesi de küçülmüş. gecen ay 4 gebelik testi yaptım hepsi de çok çok silik çizft çizgi çıktı ama malesef adet oldum. sormak istediğim şu , testlerin pozitif çıkmasına klomen sebep olmuş olabilir mi? klomen sebep olduysa bu ay klomen kullanmadıgım halde hala testleri etkiler mi? yani bu ay ki gebelik testlerine güvenebilecek miyim. şimdi testte pozitifi görsem klomen yüzünden demek istemiyorum bilmek istiyorum

Igne olmadiysan test yapsan çıkar bence yarın. Ama sen yine de bekle git direk kan ver daha kesin olsun :) hadi bir hamilemiz de sen olursun insallah :)
yani çatlatma iğnesi yapılmadıysa klomen alındıysa bile teste güvenilebilir mi ? gecen ay ben 4 test yaptım 4 de de silik çizgi çıktı ve klomen kullanmıştım. çatlatma iğnesi de yapılmamıştı üstelik

napim canım iyi gidiyor Allaha şükür..bir hafta sonra kalp atışı için gidicez..sen naptın duydun mu kalp atışını? mide bulantın felan var mı? inşallah bu başlıktan bu ayda hamişler çıkar..klomenden fayda görmeyenler kesinlikle rahim filmi çektirsin bence o şekilde hamile kalan çok fazla insan var..haziran,gül,meltem sizler naptınız..bu ayda inşallah sizlerden güzel haberler bekliyorumm:KK200:
cannımm merhaba nasılsın nasıl gidiyor ? ben gecen persembe catlatma ignesi oldum beklemedeyım bakalım bu kez 4 yumurta vardı 3 ü solda 1 sagdaydı hayırlısı inşallah tutar :KK49:

Inşalla canimhaziran452, post: 46649348, member: 736830"]cannımm merhaba nasılsın nasıl gidiyor ? ben gecen persembe catlatma ignesi oldum beklemedeyım bakalım bu kez 4 yumurta vardı 3 ü solda 1 sagdaydı hayırlısı inşallah tutar :KK49:[/QUOTE]
Insallah canim..bu ayda senden guzel haber alalim..bende hayirlisiyla bebisin kalp atisini duymayi bekliyorum..hem cok guzel hem de stresli bir süreç..Allah inşallah tamamina erdirir..

Inşalla canimhaziran452, post: 46649348, member: 736830"]cannımm merhaba nasılsın nasıl gidiyor ? ben gecen persembe catlatma ignesi oldum beklemedeyım bakalım bu kez 4 yumurta vardı 3 ü solda 1 sagdaydı hayırlısı inşallah tutar :KK49:
Insallah canim..bu ayda senden guzel haber alalim..bende hayirlisiyla bebisin kalp atisini duymayi bekliyorum..hem cok guzel hem de stresli bir süreç..Allah inşallah tamamina erdirir..[/QUOTE]
amin tatlım inşallah bizlere bol bol dua et hamişsin sen hamilelerin duası kabul olurmus :KK54:

yani çatlatma iğnesi yapılmadıysa klomen alındıysa bile teste güvenilebilir mi ? gecen ay ben 4 test yaptım 4 de de silik çizgi çıktı ve klomen kullanmıştım. çatlatma iğnesi de yapılmamıştı üstelik
Canım testin son kullanma tarihi geçmediyse olmayan bir gebeliği var gibi göstermez. Ayrica klomen tek başına beta hcg yi yükseltmez. Ben ne zaman silik çizgi görsem hamileydim. Tabi gebeliklerimin sonu gelmedi ama yine de test doğruydu yani.

• Beğen
Reactions: iiz
Canım testin son kullanma tarihi geçmediyse olmayan bir gebeliği var gibi göstermez. Ayrica klomen tek başına beta hcg yi yükseltmez. Ben ne zaman silik çizgi görsem hamileydim. Tabi gebeliklerimin sonu gelmedi ama yine de test doğruydu yani.

ama kan verdim hemen ertesi gün kanda 0.5 ti canım. ben de anlam veremedim. klomen yükseltmiyorsa eger testler yanlıştı demekki. hepsi aynı markaydı. tarıhı de geçmemişti ama demek ki bozuktu.

o zaman bu ay rahat rahat test yapabilecegim zaten bu ay klomende kullanmadım gecen ay kullandım etkili olsa bile 1 ay gecmış diyebilirim

ama kan verdim hemen ertesi gün kanda 0.5 ti canım. ben de anlam veremedim. klomen yükseltmiyorsa eger testler yanlıştı demekki. hepsi aynı markaydı. tarıhı de geçmemişti ama demek ki bozuktu.

o zaman bu ay rahat rahat test yapabilecegim zaten bu ay klomende kullanmadım gecen ay kullandım etkili olsa bile 1 ay gecmış diyebilirim
Aslında idrar testi yerine direk kan versek daha iyi ama dayanamıyoruz :)

• Beğen
Reactions: iiz
X