Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Adet tarihime son 5 gün.
Bakalım beklemedeyiz. Sen ne zmn tahlil yaptıracaksin?

Bugün benim adet günüm iki gün önce predictor Express testi yaptım negatifti dün gece olmam gerekiyordu olmadım aslında bu ay yumurtamda geç çatladı tutmuş olabilir mi yada test yanılmış olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum ama tutmamıştır şans faktörü çok düşüktür bende hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hayırlısı herşeyin inş bi mucize olur benim için

Canim bende klomenle gebe kaldim yumurtam 1 hafta gec catlamisti ben predictor early le test yaptim 15 dk sonra cikan sonuç doğru

Canim bende klomenle gebe kaldim yumurtam 1 hafta gec catlamisti ben predictor early le test yaptim 15 dk sonra cikan sonuç doğru
Ya bende predictor early testini bulamadım mecburen predictor express i almak zorunda kaldım. Akşama kadar regl olmasam predictor early i aldırtırım inş. İnş bi mucize olmuştur inş yine de umutlanmak istemiyorum tabi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Adet tarihime son 5 gün.
Bakalım beklemedeyiz. Sen ne zmn tahlil yaptıracaksin?

Haftaya cumartesi yaparim o zaman kadar adet olmazsam diye düşünüyorum. Varsa erken ogrenmekte iyi degil bence gebelik yoksa da hayal kirikligina ugruyor insan. Ben gecen yaz hamilelik gecirdim adetten 5 gun once ogrenmistim zaman gecmek bilmedi icim icimi yemisti aklima kötü kötü seyler geliyordu sonucu da kötü olmustu zaten strese sokmak istemiyorum kendimi bu ay kafam rahat

En erken belirten test o benim 3 haftalikken çıkmıştı diğerleri daha ileri gebelikleri gösteriyor. Insallah gebesindir cnm testi yaptiktan sonra güzel haberlerle donersin herşeyin hayirlisi

Hayırlısı cnm benim gelcekleri zamanı o kadar iyi biliyorlarki tam umudunu kaybettiğiniz sırada ışığınız oluveriyorlar
Bilmiyorum artık ya olmuyor olmuyor olmuyor hiç umudum kalmadı her yolu deniyorum ama olmuyor en olmaz dediğimin bile oluyor bende güya hiç problem yok yine de olmuyor sıkıldım yoruldum bunaldım depresyona girdim ya uyuyup iki ay üç ay uyanmak istemiyorum of of

1-1.5 seneye yakın denedim artık tamam dedim olmicak doktor dedi 3 ay klomen kullancaz tutmazsa tüp bebek artık dedi ben dedim yok tutmicak eminim. gün aşırı doktordaydik, yumurtalari takip etti hep ve az 2 yumurtam oluştu artık umudumun ve sabrimin tükendiği sırada tuttu. Sen ne kadardır kullanıyorsun klomeni doktor ne diyo sende problem yoksa esinde olabilir mi

Yok eşiminde sperm testi yapıldı sayı ve hareketlilik normal çıktı benimde hormon testim Hsg yumurtalarım herşeyim normal klomen ve ovitrellee kullandım yumurta büyüyor çatlıyor ama çocuk oluşmuyor yani sperm ve yumurta birleşemiyor anladığım kadarıyla rahim tüplerim de açık aslında

Canim belkide vakti gelmedi o zaman. Hayırlısı olsun tatlım tez zamanda sağlıklı hayırlı nasipli evlat nasip etsin

Canim belkide vakti gelmedi o zaman. Hayırlısı olsun tatlım tez zamanda sağlıklı hayırlı nasipli evlat nasip etsin
Teşekkürler Can'ım Allah herkese nasip etsin bu güzel duygu ( gerçi bu duygunun Nasıl bi duygu olduğunu bilmiyorum ama içgüdüsel olarak güzel olduğunu düşünüyorum )

Bu arada dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugünde daha olmadım çok hafif bi karın Ağrı'm var belim sırtım kemiklerim agrıyor baş Ağrı'm var bide sürekli ıslak hissediyorum lavaboya gidiyorum yok birşey. 3 tane gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı normalde 28 günde bir adet olurdum bu gün 30. Gün yumurtam geç çatladı 24'ünde yum çatlaması gerekirken 28'in de yumurtam 20 mldi ve hala çatlamamıştı hiç umudum yok ama yine de bi umut işte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…