- 14 Eylül 2010
- 465
- 39
Adet tarihime son 5 gün.Insallah. Senin kacinci günün ? Bundan onceki iki denemede tum hamilelik belirtileri vardi diyebilirim kesin hamileyim dedim ama sonuc kırmızı idi :) tamamen psikolojikmis meger. Bu ay kafama takmadim ondan psikolojik belirtiler kendini gostermedi heralde diye dusunuyorum
Bugün benim adet günüm iki gün önce predictor Express testi yaptım negatifti dün gece olmam gerekiyordu olmadım aslında bu ay yumurtamda geç çatladı tutmuş olabilir mi yada test yanılmış olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum ama tutmamıştır şans faktörü çok düşüktür bende hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hayırlısı herşeyin inş bi mucize olur benim için
Ya bende predictor early testini bulamadım mecburen predictor express i almak zorunda kaldım. Akşama kadar regl olmasam predictor early i aldırtırım inş. İnş bi mucize olmuştur inşCanim bende klomenle gebe kaldim yumurtam 1 hafta gec catlamisti ben predictor early le test yaptim 15 dk sonra cikan sonuç doğru
Adet tarihime son 5 gün.
Bakalım beklemedeyiz. Sen ne zmn tahlil yaptıracaksin?
Kasiklarda ağrı oldu mu senin? Bnm adete 5 gün var kasiklarim da ağrı var surekliCanim bende klomenle gebe kaldim yumurtam 1 hafta gec catlamisti ben predictor early le test yaptim 15 dk sonra cikan sonuç doğru
Ya bende predictor early testini bulamadım mecburen predictor express i almak zorunda kaldım. Akşama kadar regl olmasam predictor early i aldırtırım inş. İnş bi mucize olmuştur inşyine de umutlanmak istemiyorum tabi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Kasiklarda ağrı oldu mu senin? Bnm adete 5 gün var kasiklarim da ağrı var surekli
Yok cnm negatif yineEn erken belirten test o benim 3 haftalikken çıkmıştı diğerleri daha ileri gebelikleri gösteriyor. Insallah gebesindir cnm testi yaptiktan sonra güzel haberlerle donersin herşeyin hayirlisi
Yok cnm negatif yine
Bilmiyorum artık ya olmuyor olmuyor olmuyor hiç umudum kalmadı her yolu deniyorum ama olmuyor en olmaz dediğimin bile oluyor bende güya hiç problem yok yine de olmuyor sıkıldım yoruldum bunaldım depresyona girdim ya uyuyup iki ay üç ay uyanmak istemiyorum of ofHayırlısı cnm benim gelcekleri zamanı o kadar iyi biliyorlarki tam umudunu kaybettiğiniz sırada ışığınız oluveriyorlar
Bilmiyorum artık ya olmuyor olmuyor olmuyor hiç umudum kalmadı her yolu deniyorum ama olmuyor en olmaz dediğimin bile oluyor bende güya hiç problem yok yine de olmuyor sıkıldım yoruldum bunaldım depresyona girdim ya uyuyup iki ay üç ay uyanmak istemiyorum of of
Yok eşiminde sperm testi yapıldı sayı ve hareketlilik normal çıktı benimde hormon testim Hsg yumurtalarım herşeyim normal klomen ve ovitrellee kullandım yumurta büyüyor çatlıyor ama çocuk oluşmuyor yani sperm ve yumurta birleşemiyoranladığım kadarıyla rahim tüplerim de açık aslında
Teşekkürler Can'ım Allah herkese nasip etsin bu güzel duygu ( gerçi bu duygunun Nasıl bi duygu olduğunu bilmiyorum ama içgüdüsel olarak güzel olduğunu düşünüyorum )Canim belkide vakti gelmedi o zaman. Hayırlısı olsun tatlım tez zamanda sağlıklı hayırlı nasipli evlat nasip etsin