- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı canım..canımızı sıkmak yok yola devamm..inşallah bir gün bizimde sevimli sevimli bebişlerimiz olcakk:) hsg çekildin mi sen..onu da bi doktoruna sor istersen..aslında bu tedaviden önce hsg çelikmek daha iymiş..benim doktora söyledim aa evet keşke önce hsgyi çekseydik dedi..illa benim söylemem lazım sanki..bir dahaki ay ben klomene ara verip hsg çekilcem kist olmamışsa..kızlar ben adet oldum tam düsündüğüm gibi oldu acayip karın agrısı var su an bu ayda denıycem üçüncü gün tekrar klomene baslıycam bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Diyosun yarın kan testi yapmıyımmı.yani belli olmaz mısenin daha var o zaman
idrar testi yapsan şu 3-4 gündür bir fikrimiz olurdu belki canım..silikleşip sonra koytulaşmaya başladıysa kanda da çıkardı..bugün bi idrar testi yap..hiçbişi çıkmazsa boşa kana gitme bence..Diyosun yarın kan testi yapmıyımmı.yani belli olmaz mı
Kan testimi daha çabuk sonuç veriyo eczaneden aldığımız gebelik testimi.hangisi ise sabah onu yapayımidrar testi yapsan şu 3-4 gündür bir fikrimiz olurdu belki canım..silikleşip sonra koytulaşmaya başladıysa kanda da çıkardı..bugün bi idrar testi yap..hiçbişi çıkmazsa boşa kana gitme bence..
önce idrar testi yap hafifte olsa bişey çıkarsa kan ver bence canım..çünkü yarın 11. gün olcak..ama çıkmazsa bekle biraz daha..normalde elbette kan daha erken sonuç verir..ama biz iğne vurundupumuz için azda olsa kanda hala değer var..buda yanıltıcı olur..ama 11. gün idrarda çizgi çıkarsa iğnenin etkisi gitmiş demektir kandaki sonuçta doğru demektir..biraz karışık ama anlatabilmişimdir umarımm:)Kan testimi daha çabuk sonuç veriyo eczaneden aldığımız gebelik testimi.hangisi ise sabah onu yapayım
Bende predictor testten yaptım dün negatif çıktı yarın da adet olmam gerekiyor ama testtin üstünde adet olacağınız gün yada bir sonraki gün testi uygulayın ben iki gün öncesinden uyguladım adet belirtimde yok bilmiyorum nolcak ?????Benimde gebelik yok sanırım. Adetime 8 gün var ama ben prediktör erken gebelik testi yaptım 6 gün öncesinde gösteren. Negatif çıktı. Olsa silik fln bişey çıkardı. Yine hüsran
Silikte olsa bişey çıkardı sankiBende predictor testten yaptım dün negatif çıktı yarın da adet olmam gerekiyor ama testtin üstünde adet olacağınız gün yada bir sonraki gün testi uygulayın ben iki gün öncesinden uyguladım adet belirtimde yok bilmiyorum nolcak ?????
Çıkmadı valla çok net tek çizgiydi bilmiyorum gebe olacağımı da düşünmüyorum ama testin üzerinde yazan adet günü yada bir gün sonrasında testi uygulayın yazdığı için kafam karıştı açıkcasıSilikte o
Silikte olsa bişey çıkardı sanki
Çıkmadı valla çok net tek çizgiydi bilmiyorum gebe olacağımı da düşünmüyorum ama testin üzerinde yazan adet günü yada bir gün sonrasında testi uygulayın yazdığı için kafam karıştı açıkcası
Slm kızlar ben evde olmadığımdan çok giremiyorum..dün karın ağrısından uyuyamadim 2-3 gündür çok oluyor karına ağrısı..gul senle iğne günümüz aynıydı sen de böyle mi. .iğneden dolayı mı acaba..[/QUOTE]OTE="meltem_butterfly, post: 46390545, member: 231542"]Herkes suskun. Ne oldu bu guruba???
İnş hamilelik vardır. Benimde kasiklarim ağrı var. İns kist yoktur.Igneden sonra 12. Günüm. Adet ve ya hamilelik belirtisi yok. Ne bir ağrı ne bir sızı hic birsey. Hakkimizda hayirlisi.
İnş hamilelik vardır. Benimde kasiklarim ağrı var. İns kist yoktur.