Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Ben 11. Gun test yaptm sadece o da negatfti. Bnde etkisi gecmişti 11. Gun. Muhtemelen bu ay olumsz yoksa silik ciZgi vıkardı gbi geliyor
adet gelene kadar ümit kesilmez canım..bu mübarek günde Allah herkesin duasını kabul etsin..herkesin gönlüne göre versin inşallah..

Kizlar bugün de yaptım test çok çok silik çıktı..çok zor görünüyor.
günaydın tatlım iğnenin etkisi gecmıs demek kı bende 8. günde yaptıgım da cook silikti dünde hiç bişey cıkmadı ama adeti beklıyorum bana gore yarın olmam lazım iğnenin 14. günü yarın ama adet takvimi var ona göre de cumartesi olmam lazım bakalım ne zaman olacak

GünaydınTE="haziran452, post: 46341023, member: 736830"]günaydın tatlım iğnenin etkisi gecmıs demek kı bende 8. günde yaptıgım da cook silikti dünde hiç bişey cıkmadı ama adeti beklıyorum bana gore yarın olmam lazım iğnenin 14. günü yarın ama adet takvimi var ona göre de cumartesi olmam lazım bakalım ne zaman olacak[/QUOTE]
Günaydın canım hayırlısı bakalı iğnenin etkisi bende de kalmadı gibi yarın hiç çıkmaz..artık 9 ve 10. Günü beklemekte sıra. .

GünaydınTE="haziran452, post: 46341023, member: 736830"]günaydın tatlım iğnenin etkisi gecmıs demek kı bende 8. günde yaptıgım da cook silikti dünde hiç bişey cıkmadı ama adeti beklıyorum bana gore yarın olmam lazım iğnenin 14. günü yarın ama adet takvimi var ona göre de cumartesi olmam lazım bakalım ne zaman olacak
Günaydın canım hayırlısı bakalı iğnenin etkisi bende de kalmadı gibi yarın hiç çıkmaz..artık 9 ve 10. Günü beklemekte sıra. .[/QUOTE]
az kaldı tatlım bekle bakalımm hayırlısı inşallah

[QUOTGültem_butterfly, post: 46341280, member: 231542"]Ben iğne vurulmadim ne zmn çıkar acaba?[/QUOTE]
110. Günde canım

[YumurtalarimE="meltem_butterfly, post: 46342241, member: 231542"]110. Günde canım[/QUOTE]
Neyin 10. Gunu[/QUOTE]
Yumurtlamanin 10. Günü canım

Yaptım canım="DENIZSAGLAM4185, post: 46342460, member: 612953"]Ecrinny naptin testi[/QUOTE]
Yaptim canım dunkinden daha açık çıktı okuldayim resim yükleyemiyorum

X