- 9 Şubat 2016
- 348
- 328
- 32
evde yapmayı dusunuyorum bakalım bugun o da cesaret edıp yapabılırsem tabısen bilirsin canım hakkında hayırlısı..ama stresli olarak beklemektense ben hep yaptırıp kurtulmayı seçiyorum:)
evet canım yaptım çift çizgi ama baya silik..ama 5 dk içinde çıktı hemen..yüklicem şimdi burayaEcrinnyy sen idrarda bugun yaptinmi hala cift cizgi mi
haydi hakkında hayırlısı olsun gönlün nasıl isterse öyle yap canım..inşallah hepimizin yüzü güler..belki günler yaklaştıkça bende stres yapcam bilmiyorum bakalımm:)evde yapmayı dusunuyorum bakalım bugun o da cesaret edıp yapabılırsem tabı
Ecrinyy bence hamilesin bi dk kacinci gun bugun seninEki Görüntüle 1825281
bu ilk gün yaptığım test kızlarEki Görüntüle 1825282
bu da bugün yaptığım..iğnenin etkisi 9. güne hiç kalmaz bence:)
canım daha benim erken 7. gün..tam olarak dolan gün sayısı ise 6..çünkü çarşamba akşam iğne vurundum..bu iğnenin etkisi yani..9-10. gün geçiyormuş iğnenin etkisi..ama çok sağolasın öyle düşündüğün için..bunu duymak bile çok mutlu ediyor insanı..inşallah hepimiz hamileyizdirr:)Ecrinyy bence hamilesin bi dk kacinci gun bugun senin
canım çarşamba akşam 8de vurundum iğneyi..Catlatma ignesinde kacinci gun
yok canım aldanma onlara..aynı normal gebelik testi gibi sonuç veriyor..burda ikisini deneyenlerden de çok duydum bunu..daha erken gösterdiği yok yani..Ben pazar sabahı erken gebelik testi yapmak istiyorum. Prediktör varmış. 6 gün erken sonuç veren.
Aynen aramizda bir gun var desene:)benim catlatma ignesinde 8.gunum ama asilama carsamba oldum 12 de gunduz yani bugun 7.gunun cok erken ama iste gonulum erken oldugunu bilsede merakliyok canım aldanma onlara..aynı normal gebelik testi gibi sonuç veriyor..burda ikisini deneyenlerden de çok duydum bunu..daha erken gösterdiği yok yani..
Yaa ciddi miyok canım aldanma onlara..aynı normal gebelik testi gibi sonuç veriyor..burda ikisini deneyenlerden de çok duydum bunu..daha erken gösterdiği yok yani..
önceden bende çok aldım erken gebelik ama artık almıyorum internette ucuz oluyor internetten alıyorum ben..olsun o test sana uğurlu gelir belkii:)Yaa ciddi mi
Aldım bi de maalesef dayanamadim
ne güzel yaaaEki Görüntüle 1825281
bu ilk gün yaptığım test kızlarEki Görüntüle 1825282
bu da bugün yaptığım..iğnenin etkisi 9. güne hiç kalmaz bence:)
bu fotoğrafı ilk 5 dkda çektim şimdi azcık daha koyuu..canım evde varsa testin sen de yapsana..7 ve 8.gün arasındaki farkı görürüz en azındann:) hiçbiriniz test yapmıyonuz sadece ben yapıyorum yaa:) benim test bol biraz da ondannSimdi idrarda benim ya yoksa boylede cift