Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

güzel haberlerini bekliyoruz canım..olmasa da üzülme ama dünyanın sonu değil Allah sağlık ve huzur versin önce hepimize daha yolun başındayız inşallah olcak bi gün bebişlerimizz..haydi güzel bir haberle gel de bizlere de umut oll..
inşallah canım benım sagol güzel dileklerin için inşallah rabbim hepimize nasip eder

Kizlaarrrrrrr hepinize hayırlı kandiller bu mübarek günde Allah dualarımızı kabul eder inşallah benimde 12.gün bugün iğneden sonraki haziran gibi bende cesaret edemiyorum test yapmaya adet gününü beklicem cuma gününe kadar

Ecrinny ben yaptim test idrarda hic cikmadi cizgi yalanci hcg bitmis demekki kanda baktircam ebeye sordum idrarda cikmaz dedi kanda cikar dedi ama seninki icin hala yalanci hcg hani ignenin etkisinden cizgi olusurmus aldaticiymis bakalim hayirlisi olsun yinede cok mutsuzum yalanda olsa hosuma giderdi cift cizgi

Ecrinny ben yaptim test idrarda hic cikmadi cizgi yalanci hcg bitmis demekki kanda baktircam ebeye sordum idrarda cikmaz dedi kanda cikar dedi ama seninki icin hala yalanci hcg hani ignenin etkisinden cizgi olusurmus aldaticiymis bakalim hayirlisi olsun yinede cok mutsuzum yalanda olsa hosuma giderdi cift cizgi
canım şimdi sen tam olarak ne zaman vurundun iğneyi..iğnenin etkisi bitiyor zaten 9. güne doğru..test bekleyince biraz sonradan çıkabilirdi çizgi atmasaydın..ben de yarın ya da yarından sonra çıkmaz heralde çizgi..ebe doğru demiş hamileliğin idrar testinde belli olması en erken 10. günde oluyor..

X