canım olayabilir idrarda 9. gün artmaya başlıyor zaten hcg..ama kanda daha erken artıyor..onun için 9.10. gündeki negatifler üzmesin bizi..Simdi idrarda benim ya yoksa boylede cift
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım olayabilir idrarda 9. gün artmaya başlıyor zaten hcg..ama kanda daha erken artıyor..onun için 9.10. gündeki negatifler üzmesin bizi..Simdi idrarda benim ya yoksa boylede cift
canım ben internetten alıyorum..ovulasyon testi de alıyorum 50 ovulasyon 15 gebelik testini 40 tlya aldımm:)Kac tane aldin oyle:)
yap bakalım canım..azcık daha silik çıkma ihtimali var ama onu unutma senin 8. gün çünkü..belkide hemencik yerleşmişdir daha da koyu çıkabilir..haydi hayırlısı bakalımm:)Inan ne yapcagimi sasirdim ecrinny ama sana ne dicem
kuzu niye öyle dedin..bunlar iğnenin etkisi daha..senin de çıkmıştı heralde 9. gün silik..ne güzel yaaa
bugun yapıcammkuzu niye öyle dedin..bunlar iğnenin etkisi daha..senin de çıkmıştı heralde 9. gün silik..
güzel haberlerini bekliyoruz canım..olmasa da üzülme ama dünyanın sonu değil Allah sağlık ve huzur versin önce hepimize daha yolun başındayız inşallah olcak bi gün bebişlerimizz..haydi güzel bir haberle gel de bizlere de umut oll..bugun yapıcamm
inşallah canım benım sagol güzel dileklerin için inşallah rabbim hepimize nasip edergüzel haberlerini bekliyoruz canım..olmasa da üzülme ama dünyanın sonu değil Allah sağlık ve huzur versin önce hepimize daha yolun başındayız inşallah olcak bi gün bebişlerimizz..haydi güzel bir haberle gel de bizlere de umut oll..
canım bir şey sorcam 6. gün test yaptırmışsın da değerin 5.40 çıkmış ya..o zaman idrarda gebelik testi yapmış mıydın nasıl çıkmıştı?Bugun gebelik testi alcam yapcam bakcam senle ayni mi olcak
bu sabah benim de öyle çıktı canım..inşallah çatlamıştır yumurtalarımız36.7 yani pardon
Kist olmasında ins. Bi de onunla ugrasmayalimbu sabah benim de öyle çıktı canım..inşallah çatlamıştır yumurtalarımız
Karnımın o rahatsızlığı gidiyo sanki. Bugün daha rahatimbu sabah benim de öyle çıktı canım..inşallah çatlamıştır yumurtalarımız
canım şimdi sen tam olarak ne zaman vurundun iğneyi..iğnenin etkisi bitiyor zaten 9. güne doğru..test bekleyince biraz sonradan çıkabilirdi çizgi atmasaydın..ben de yarın ya da yarından sonra çıkmaz heralde çizgi..ebe doğru demiş hamileliğin idrar testinde belli olması en erken 10. günde oluyor..Ecrinny ben yaptim test idrarda hic cikmadi cizgi yalanci hcg bitmis demekki kanda baktircam ebeye sordum idrarda cikmaz dedi kanda cikar dedi ama seninki icin hala yalanci hcg hani ignenin etkisinden cizgi olusurmus aldaticiymis bakalim hayirlisi olsun yinede cok mutsuzum yalanda olsa hosuma giderdi cift cizgi