Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Klomen genelde adetin üçüncü günü veriliyor siz böyle kullanmadınizmi ben adetin üçüncü günü başlayıp günde iki tane beş gün kullandım herhangi bi adet gecikmesi yaşamadim
Doktorunuz ne diyor peki,belkide geç döllenme olabilir canım genede bekle derim

Klomen genelde adetin üçüncü günü veriliyor siz böyle kullanmadınizmi ben adetin üçüncü günü başlayıp günde iki tane beş gün kullandım herhangi bi adet gecikmesi yaşamadim
5.gün başladım 4 gün kullandım kasım ayıydı aralıkta regl oldum doktora gittim güzel kist yapmamış her şey normal bu ay ilaca gerek yok doğal yolla kalmaman için sebep yok dedi ocak ayında regl olmadım test yaptırdım 2 kere gebelik yok bu hafta gideceğim doktora doktor araştırdım farklı bir doktor buldum bakalım
ama kasıklarıma sağlı sollu batmalar oluyor kistmi oldu diye düşünüyorum 1 ay sonrasında yaparmı kisti klomen

Birde sedimantasyon ve crp değerlerim yüksek çıktı sedimantasyon hamilelikte artarmış acabamı dedim ama hiç sanmıyorum çünkü hamilelik testini 2 ve 15 gün gecikmelerde yaptırdım geç döllenmede olsa çıkardı heralde

Benimde kasıklarimda ağrı oldu halende var bu normalmis rahime belkide yerleşmiş olabilir ayyy hadi inşallah iyi haberler alırız kan testimi yaptırdin idrar biraz geç verebiliyor

Benimde kasıklarimda ağrı oldu halende var bu normalmis rahime belkide yerleşmiş olabilir ayyy hadi inşallah iyi haberler alırız kan testimi yaptırdin idrar biraz geç verebiliyor
Adetin ocağın kaçı yani günün kacgun geçti

Kızlar adetim 13.gunu gittim 11mm den 12mm olmuş yani çatlatmayacak

Arkadaslar ilk klomeni ictm savah bur aksam bir icecem ama kasiklarimda cik agri yapti varmi bole olan????

Ayy cnm ne guzel ya ins banada nasip eder rabbim bi sorunun varmiydi bende cikolata kisti var birde bwnde bayagi agri var normal mi yani
Kist yoktu bende benim iki oğlum var üçüncüyu istedik bir senedir olmadı dr klomen verdi yumurta takip filan dedi fakat hiç ilgilenmedi ikinci ay klomeni kendim kullandım aynı şekilde yumurta takibine filanda gitmedim adet bittikten sonra kendi akıntımi kontrol ettim gün aşırı ilişkiye girdim Pirediktor diye markanin gebelik testini aldım adet günüme dört gün vardı yaptım çıktı adet günümude geçtim şuan rabbime çok şükür aynı adet ağrılari gibi belim,kasıklarim ve göğüsum ağrıdı halende hafif hafif var inşallah sendende hayırlı haberleri alırız senin ilkmi,çocuğun varmı

Yok cnm olursa insallah ilk olacak cok istiyorum 1,5 yil oldu bi kimyasal gebelik oldu kistte 4,5 ay once cikti bende klomenden sonra catlatma ignesi olacm dua et anneligi bende tadayim.

arkadaşlar merhaba bende yenı uyeyım bır yılık evlıyız sadece uc ay doğal yollarla korunduk hap falan bır ılac kullanmadım bebek ıstıyoruz 8 aydır falan doktora gıttım sut hormonları fazla cıktı ılac kullandım sonra kloman e baslıcaz dedı adetımın ucuncu gunu gıttım ve ılacı kullanmaya başladım günde ıkı kez 5 gun sonra bıttı on ıkı gun sora ıgne yapacak catlam ıgnesı ama bana bu on ıkı gun ıcınde yumurta kontrolü falan yapılmadı ya catlamıs sa bıde hapı ıcmeye başladıktan sora mı gun aşırı ılıskı onerıyor yardımcı olursanız cok sevınırım

İlacın bittikten 2 gun sonra yumurta ne boyutta diye bakıyorlar zaten yumurta görünce boyutu ne olursa olsun gün aşırı ilişki veriyorlar inşallah tutar canım birde yumurtlama testi var evde idrarinla yapılıyor en uygun günde iki çizgi çıkıyor isterseniz deneyebilirsin

Yok cnm olursa insallah ilk olacak cok istiyorum 1,5 yil oldu bi kimyasal gebelik oldu kistte 4,5 ay once cikti bende klomenden sonra catlatma ignesi olacm dua et anneligi bende tadayim.
İnşallah canım yer gök dua üstüne Rabbim ol derse olur biz sadece çabalıyoruz rabbimin hazinesinde bol inşallah sizlerede bu duyguyu tattirir sakın ümitsizlige girme kendim için ettiğimdede sizleri unutmuyorum

Insallah canim yarin gitcem doktora catlama ignesi vurulcak gelismeleri haber veririm saol

allahımmmmmm yardımcın olsun. inan hepimiz cok kötüyüz ama senin işin çok daha kötü şimdi nasılsın

merhaba klomen işe yaradımı.sonuç nsl

merhaba gelişmelerin ne durumda. bende Anadolu yakasında oturuyorum ve bıktım doktordan. catlatma ignesi yaptım bugün adet oldum moralim cok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…