Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Bende ilk kez klomen kullandim gunde 1tane 3gun ictim 3gun sonra cagirdi yumurta olusmus dedi 3gun sonra bidaha 3yumurta olusmus dedi igne vermedi 3gun sonra bidaha gittim yumurta catlamis takip etti hep 26sinda gebelik testi icin gidicem ama senide takip icin cagirmasi lazim
cok merak ettim sonuççç ne oldu umarım iyi haber aldın

İlk defa duydum yumurta çok olunca gebe kalma şansının azaldığını benimde bu ay 4 yumurtam oldu çatlama iğnemi dün vurundum. dr.um ne kadar güzel biz bir yumurta elde etmeye çalışırken 4 yumurtan olmuş bu kadar yumurta üretip te hamile kalamamak ne acı dedi :KK70: yani ne kadar çok o kadar şansmış ..
sonuç ne olduu cok merak ettim yaaa umarım iyi sonuçalmışsındır

Zaynap canım çok şükür hamileyim bugün çift çizgiyi gördüm,rabbim inşallah tüm isteyenlere versin herkes tatsin bu duyguyu içinde duamin sende varsın en kısa zamanda hayırlısiyla alırsın kucağına
cokk tebrik edeermmm .allahım tamamını versin.. nelerr nelerr yaptın detaylı yazarmısınn.

adetim gecikti ama soğan kürü gecikme yapabiliyormuş 10 gün bekliycem bakalım kısmet bu ay salladım dr ada gitmedim çünkü sıkıldım:KK43:

arkadaşlar günaydın bugun gıttım doktora altdan baktı ıkı tane yumurtam olusmus bı tanesı cok ıyı durumda dedı doktor dört gun de gun aşırı ılışkı dedı çatlama ıgnesı de vurdula r anlıcanız adetımı beklıyom allahım herkeze hayırlı sağlıklı evlat versın

merhaba emıly 98 bısey sormak ıstıyorum takıp edıyorum tebrık ederım hamılesın allah sag sağlım kucağına almayı nasıp etsın bende klomen kullandım bugun doktora gıttım ıkı tane yumurtam olusmus bıtanesı çatlamaya ramak kalmış dedı doktor ıkıncısı de ıgne yoluyla catlar dedı acaba ıkı yumurta yeterlımı cok korkuyorum sımdıden senın belırtılerın ne oldu gun aşırı adet e kadar mı bırlıktelık dedı bana dört gun dedı ayy kafam coook karıştı

merhaba emıly 98 bısey sormak ıstıyorum takıp edıyorum tebrık ederım hamılesın allah sag sağlım kucağına almayı nasıp etsın bende klomen kullandım bugun doktora gıttım ıkı tane yumurtam olusmus bıtanesı çatlamaya ramak kalmış dedı doktor ıkıncısı de ıgne yoluyla catlar dedı acaba ıkı yumurta yeterlımı cok korkuyorum sımdıden senın belırtılerın ne oldu gun aşırı adet e kadar mı bırlıktelık dedı bana dört gun dedı ayy kafam coook karıştı
İki yumurta yeter sakın olmaz etmez diye kafanı takma ben ikinci klomeni kendim aldım,kendim kullandım hiç yumurta takibinede gitmedim ilkinde ilkinde gitmiştim.adetim bitti tâbi klomende bitti evde idrarla yapılan ovulasyon testinden aldım birde canım akıntı oluyor yumurtlama döneminde onu takip et ben onuda takip ettim .adetime bir hafta kalana kadar gün aşırı ilişkiye girdim çünkü sperm uzun yaşıyor bence dört günle kalma ve ilişkiden sonra hemen kalkma spermin döl yatağında kalıp ilerlemesi lazımmis inşallah hamile kalirsin,kalırsınız kızlar hemde bi kere değil istediğiniz kadar çok istiyorum burdan güzel haberler duymak hergün hatta bi kaç kere sayfayı kontrol ediyorum güzel haber alabilmek için inşallah,inşallah,inşallah hamile kalirsiniz

Zaten bir yumurta biliyorsun dolleniyor ne güzel iki tane olmuş Allahin izniyle tutar,ben adetim dört gün kala Pirediktor diye bi marka var gebelik testi 15 lira civarında ben onunla yaptım ikinci çizgi çok hafif çıkmışti sonra bi daha aldım iki gün bekledim adetime bir gün kala bi daha yaptım çok net ikinci çizgiyi gördüm bunca zaman gebelik testi yaptım bu kadar erken sonuç veren görmedim tavsiye ederim kızlar

Zaten bir yumurta biliyorsun dolleniyor ne güzel iki tane olmuş Allahin izniyle tutar,ben adetim dört gün kala Pirediktor diye bi marka var gebelik testi 15 lira civarında ben onunla yaptım ikinci çizgi çok hafif çıkmışti sonra bi daha aldım iki gün bekledim adetime bir gün kala bi daha yaptım çok net ikinci çizgiyi gördüm bunca zaman gebelik testi yaptım bu kadar erken sonuç veren görmedim tavsiye ederim kızlar

ınsallah emıly allahım dan başka bısey ıstemıyorum sag sağlım bı yavrum olsun allah işteyen herkeze versınn tamam ben onumuz ayın on altısında hasta olacağım ama once kı aylar cok duzensızdı on gun bıle gecıkıyodu en son hasta oldum tarıh on altısı o zaman kadar calısmala devam dıyosun hadıı allahım ınsallah

X