cok merak ettim sonuççç ne oldu umarım iyi haber aldınBende ilk kez klomen kullandim gunde 1tane 3gun ictim 3gun sonra cagirdi yumurta olusmus dedi 3gun sonra bidaha 3yumurta olusmus dedi igne vermedi 3gun sonra bidaha gittim yumurta catlamis takip etti hep 26sinda gebelik testi icin gidicem ama senide takip icin cagirmasi lazim
merhaba sonuç ne umarım iyi haber almışsındırben de klomen kullandım. 1 tane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi yaptırdım 8 gün önce...ayın 25inde kan testi yapacak inşaallah olumlu olur
kızlarrrr sonuçlarrr nsl çok merak ettim bende aynı yoldan geçtim ve bu gece olumsuz sonucu aldımhayırslı olsun canım.
sonuç ne olduu cok merak ettim yaaa umarım iyi sonuçalmışsındırİlk defa duydum yumurta çok olunca gebe kalma şansının azaldığını benimde bu ay 4 yumurtam oldu çatlama iğnemi dün vurundum. dr.um ne kadar güzel biz bir yumurta elde etmeye çalışırken 4 yumurtan olmuş bu kadar yumurta üretip te hamile kalamamak ne acı dediyani ne kadar çok o kadar şansmış ..
cokk tebrik edeermmm .allahım tamamını versin.. nelerr nelerr yaptın detaylı yazarmısınn.Zaynap canım çok şükür hamileyim bugün çift çizgiyi gördüm,rabbim inşallah tüm isteyenlere versin herkes tatsin bu duyguyu içinde duamin sende varsın en kısa zamanda hayırlısiyla alırsın kucağına
canım 2 ay kullandım sonuç yokmerhaba klomen işe yaradımı.sonuç nsl
kızlarrrr sonuçlarrr nsl çok merak ettim bende aynı yoldan geçtim ve bu gece olumsuz sonucu aldımumarım sizin yüzünüz güler
Malesef cnm bugun yeniden dr gidicemcok merak ettim sonuççç ne oldu umarım iyi haber aldın
Benimde kasıklarimda ağrı oldu halende var bu normalmis rahime belkide yerleşmiş olabilir ayyy hadi inşallah iyi haberler alırız kan testimi yaptırdin idrar biraz geç verebiliyor
İki yumurta yeter sakın olmaz etmez diye kafanı takma ben ikinci klomeni kendim aldım,kendim kullandım hiç yumurta takibinede gitmedim ilkinde ilkinde gitmiştim.adetim bitti tâbi klomende bitti evde idrarla yapılan ovulasyon testinden aldım birde canım akıntı oluyor yumurtlama döneminde onu takip et ben onuda takip ettim .adetime bir hafta kalana kadar gün aşırı ilişkiye girdim çünkü sperm uzun yaşıyor bence dört günle kalma ve ilişkiden sonra hemen kalkma spermin döl yatağında kalıp ilerlemesi lazımmis inşallah hamile kalirsin,kalırsınız kızlar hemde bi kere değil istediğiniz kadar çok istiyorum burdan güzel haberler duymak hergün hatta bi kaç kere sayfayı kontrol ediyorum güzel haber alabilmek için inşallah,inşallah,inşallah hamile kalirsinizmerhaba emıly 98 bısey sormak ıstıyorum takıp edıyorum tebrık ederım hamılesın allah sag sağlım kucağına almayı nasıp etsın bende klomen kullandım bugun doktora gıttım ıkı tane yumurtam olusmus bıtanesı çatlamaya ramak kalmış dedı doktor ıkıncısı de ıgne yoluyla catlar dedı acaba ıkı yumurta yeterlımı cok korkuyorum sımdıden senın belırtılerın ne oldu gun aşırı adet e kadar mı bırlıktelık dedı bana dört gun dedı ayy kafam coook karıştı
Zaten bir yumurta biliyorsun dolleniyor ne güzel iki tane olmuş Allahin izniyle tutar,ben adetim dört gün kala Pirediktor diye bi marka var gebelik testi 15 lira civarında ben onunla yaptım ikinci çizgi çok hafif çıkmışti sonra bi daha aldım iki gün bekledim adetime bir gün kala bi daha yaptım çok net ikinci çizgiyi gördüm bunca zaman gebelik testi yaptım bu kadar erken sonuç veren görmedim tavsiye ederim kızlarmerhaba emıly 98 bısey sormak ıstıyorum takıp edıyorum tebrık ederım hamılesın allah sag sağlım kucağına almayı nasıp etsın bende klomen kullandım bugun doktora gıttım ıkı tane yumurtam olusmus bıtanesı çatlamaya ramak kalmış dedı doktor ıkıncısı de ıgne yoluyla catlar dedı acaba ıkı yumurta yeterlımı cok korkuyorum sımdıden senın belırtılerın ne oldu gun aşırı adet e kadar mı bırlıktelık dedı bana dört gun dedı ayy kafam coook karıştı
Zaten bir yumurta biliyorsun dolleniyor ne güzel iki tane olmuş Allahin izniyle tutar,ben adetim dört gün kala Pirediktor diye bi marka var gebelik testi 15 lira civarında ben onunla yaptım ikinci çizgi çok hafif çıkmışti sonra bi daha aldım iki gün bekledim adetime bir gün kala bi daha yaptım çok net ikinci çizgiyi gördüm bunca zaman gebelik testi yaptım bu kadar erken sonuç veren görmedim tavsiye ederim kızlar
onucu yaz cnm. inş herşey iyi olurMalesef cnm bugun yeniden dr gidicem
allah yardımcın olsun.sen dahil hepimizin. klomen kullandın mı. inş ikincisi olurbenim ilk çatlatma iğnesi olumsuz canım ikinciyi 15 gün sonra tekrar yaptırıcam bakalım
mutlaka sonucu yaz. inş hayırlısı olur. soğan kürü ne demek bu aradacanım 2 ay kullandım sonuç yokbu ay ara verip soğan kürü yaptım şu an beklemedeyim.