Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Emili98 umarım hamilesindir yaaaa ne olur allahım ne olurrr böyle haberler almak istiyoruz çünkü umudumuz o zaman katlanıyo
Zaynap canım çok şükür hamileyim bugün çift çizgiyi gördüm,rabbim inşallah tüm isteyenlere versin herkes tatsin bu duyguyu içinde duamin sende varsın en kısa zamanda hayırlısiyla alırsın kucağına

gözünüz aydın..
sağ salim kucağınıza alın inş..
darısı bizlere de olsun inş :)

gözünüz aydın..
sağ salim kucağınıza alın inş..
darısı bizlere de olsun inş :)
Z-ipek hiç moralinizi bozmayın kızlar ilk ay dr vermişti klomeni yumurta takibi için çağırdığında kendi dr bakmadı asistan gibi biri baktı ağzından cımbızla çektim lâflari yumurtanin boyunu tabi o ay adet gördüm eczaneye gidip dr gitmeden klomeni kendim aldım kullandım ilaç bitince kendi yumurtlamami takip ettim.akıntimi takip ettim gün aşıri ilişkiye girdim yok yumurta oldumu,çatladımi bunlar stresten başka bişey değil yani adetiniz bitsin gün aşırı ilişki on oniki gün devam edin,önce rabbimin izniyle tabii umarım sizde kalırsiniz burdan takip etcem sizi kızlar sizdende haber almak istiyorum

Ağlıyorum ya şu an inan çok ama çok sevindim rabbim çok büyük tutamıyorum kendimi şuan yaaa rabbim işallah hepimize hayırlısıyla meleklerimizi gönderir ayyy çok sevindim ya ne olur bizede bol bol dua et emili98 ağlamaktan helak oldum

Ağlıyorum ya şu an inan çok ama çok sevindim rabbim çok büyük tutamıyorum kendimi şuan yaaa rabbim işallah hepimize hayırlısıyla meleklerimizi gönderir ayyy çok sevindim ya ne olur bizede bol bol dua et emili98 ağlamaktan helak oldum
Canım lütfen ağlama rabbimin hazinesinde bol muhakkak vakti ve zamanı var birde vücutun dengesi böyle üzülünce hormonlar çok değişiyor.dua etmezmiyim hiç yigenim 4 şubatta umreye gidecek özellikle dua etmesini isticem ordan Allahin izniyle olacak ben inanıyorum sende inan

Canımsın ya allah razı olsun işallah rabbim önce olmayanlara sonra banada nasip etsin bu arada 4 şubat benim de doğum günüm umarım hayırlısıyla gidip gelir yiğeninde umraye inan senin adına o kadar çok sevindimki sevinç gözyaşlarıydı döktüğüm gözyaşlarım

Emili98 adet gecikmesinden başka ne gibi belirtilerin vardı

Kızlar bugün dr gittim ve 2 yumurtam sağdan 11mm acaba kaçgunde nekadar buyur bilen varmı ve 26 günde bir oluyom enson 9ocak adet tarihim....çok şaşırdım nezaman buyur yada buyurmu

herkese merhabalar..
uzun zamandır takip ediyordum üye olmak bugüne kısmetmiş:)
bu ay matofin ile birlikte klomen kullandım. 10. gün 3 tane yumurtam vardı.dr 13. günden itibaren gün aşırı çalışma verdi çatlatma iğnesi yapmadı.elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık artık gerisi kısmet..
rabbim aratmadan göndersin inş hayırlı sağlıklı evlatlar
canım kaç mm

Yumurtalara takılma gorunduyse adetine bir hafta kalana kadar gün aşırı ilişkiye gir çünkü sperm 12 saat canlı kalıyor ilişkiden sonra hemen kalkma hatta yat uyu inşallah sendende hayırlı haberleri aliri

Emili98 adet gecikmesinden başka ne gibi belirtilerin vardı
Göğüs uçları hassaslasti ve âdetime yaklaşırken göğüslerimde dolgunlasma olur buda son iki senedir oluyor önceden böyle bişey bilmem benim bu ilk hamileligim değil önceki böyle olmadı hiç bir belirti olmadı mide bulantısı olmadı,istahsizlik oldu birde uykuya daha bi düştüm bıraksalar akşama kadar uyurum,sakın bende belirti yok diye aldanmayın göğüslerim bile şişmemisti benim iki oğlum var bunu çok istedik

Canımsın ya allah razı olsun işallah rabbim önce olmayanlara sonra banada nasip etsin bu arada 4 şubat benim de doğum günüm umarım hayırlısıyla gidip gelir yiğeninde umraye inan senin adına o kadar çok sevindimki sevinç gözyaşlarıydı döktüğüm gözyaşlarım
Seni o kadar iyi anlıyorumki ben bi senedir istiyordum olmuyordu ve benim çocuğum olmasına rağmen işte o zama

n dedim ne zor bişey her ay bekle bu ayda k deyip gelecek ayı beklemek er. A.

Benimde birtene oğlum var çokkkk şükür zaten oğlum anne benim ne zaman kardeşim olacak diye sorunca dünyam başıma yıkılıyo çok istiyor çünkü hatta herkese annem hamile falan diyo işte en çok o zaman üzülüyorum

Yumurtalara takılma gorunduyse adetine bir hafta kalana kadar gün aşırı ilişkiye gir çünkü sperm 12 saat canlı kalıyor ilişkiden sonra hemen kalkma hatta yat uyu inşallah sendende hayırlı haberleri aliri
İnşallah canım dua ediyorum yarın tekrar gidecembakalım nekadar buyumuş merektan oluuom

Emili98 sen adetin geçmeden öncemi yaptın testi ya ne olur görürgörmez cvp ver çünkü günler geçmiyo ya c.tesiye çok vsr daha bende bi test yapsammiki çatlıcm valla

kızlar geçen ay serephone ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi yaptırdım ama tutmadı . 11 ocakta regl oldum . dün doktorum kontrol için tekrar çağırdı . ben y,ine iğne ilaç verir diye düşünürken doktorum dedi ki bu ilaç ve iğnenin 2 ay etksii var o yzüden 2 ay hiç bir şey yapamayacağız ve normal akışına göre bekleyeceğiz . size de böyle oldu mu kafam karıştı . 26 günde bir regl olurum ve tam günğnde oldu . ayrıca kistlerim yüzünden olmuyor . 5 aylık evliyim daha önce uzun süre d. kontrol hapı kullnadım ve kistimin patlması yüzünden ameliyat oldum .

Emili98 sen adetin geçmeden öncemi yaptın testi ya ne olur görürgörmez cvp ver çünkü günler geçmiyo ya c.tesiye çok vsr daha bende bi test yapsammiki çatlıcm valla
Pirediktor diye bu marka var eczaneme sipariş verdirdim ertesi gün aldım genelde şu üçbuçuk,dört liralıktan alıyordum bu daha net hatta bi kaç gün önceden bilebilirsiniz dediler gerçekten daha net 14 lira kan testinde çıktı günümede daha birgün var dört gün önceden yaptım ilki silik çıktı testi atmayın bi saat sonra silik bi çizgi oluştu onu görünce iyice şüphelendim dünkü testimde çok net iki çizgiyi gördüm zaten şu testleri alınca birden fazla alıyorum

IMAG6158_1.jpg
IMAG6158_1.jpg

merhaba hanımlar ben bir şey soracağım size , bu klomeni kullandım sonrasında adet oldum ultrasonda ksit filan yoktu sonra hiç bir ilaç kullanmadım ve adette olmadım ama hamile de değilim klomen bir sonraki ayada bu şekilde etki edermi ? ( klomen kist yapar dedikleri için soruyorum ) :)

merhaba hanımlar ben bir şey soracağım size , bu klomeni kullandım sonrasında adet oldum ultrasonda ksit filan yoktu sonra hiç bir ilaç kullanmadım ve adette olmadım ama hamile de değilim klomen bir sonraki ayada bu şekilde etki edermi ? ( klomen kist yapar dedikleri için soruyorum ) :)
Klomen genelde adetin üçüncü günü veriliyor siz böyle kullanmadınizmi ben adetin üçüncü günü başlayıp günde iki tane beş gün kullandım herhangi bi adet gecikmesi yaşamadim

X