allah yardımcın olsun.sen dahil hepimizin. klomen kullandın mı. inş ikincisi olur
bende bugüne kadarki testlerde hiç bir şey çıkmadı eşimin sayıları biraz düşüktü ama sorun olcak gibi değildi kısmet artık.amin canım hepimizin inşallah Rabbim yardımcısı olsun.Ben klomen kullanmadım hiç sadece iğne oldum yumurtam gelişiyor benim ama çatlamıyor.Bide pko var bende.sende sorun varmı
Canim hic uzulme bende inofolic klomen kullandim ama dr sorun derim igne var yumurtayi buyutmek icin,kadin dogumcum vermemisti asilama icin gittigim dr vermisti ve 12 den 22 ye cikti boyutu bi haftada sag yumurtaligim catlatma ignesi yaptik fln yarin insallah sonuc olumlu cikar ☺Mrb. Arkadaşlar bizde 22 aydır uğraşıyoruz 1 kez kimyasal gebelik geçirdim şimdilerde de klomen + inofolic kullandım 4 yumurtam gelişti 3 ü çatladı bakalım hayırlısı şimdi adeti bekliyoruz ama o kadar kötü habere alışmışım ki hamile kalacağımı düşünmek bile hayal gibi geliyor
İnşallah hayırlı haberleri alırızmutlaka sonucu yaz. inş hayırlısı olur. soğan kürü ne demek bu arada
Kistler icin sogan suyu diyolar die duymustumİnşallah hayırlı haberleri alırız
İnşallah sendende pozitif işareti,çift çizgiyi aşermeleri duyarız kızlar,yumurtalariniz sağlıklı spermleriniz kuvvetli olsun inşallahCanim hic uzulme bende inofolic klomen kullandim ama dr sorun derim igne var yumurtayi buyutmek icin,kadin dogumcum vermemisti asilama icin gittigim dr vermisti ve 12 den 22 ye cikti boyutu bi haftada sag yumurtaligim catlatma ignesi yaptik fln yarin insallah sonuc olumlu cikar ☺
Ben dayanamayip erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti ama yine de kandan buyuk bi beklentim var ☺ insallah tup bebege ihtiyacimiz kalmadan olur ☺İnşallah sendende pozitif işareti,çift çizgiyi aşermeleri duyarız kızlar,yumurtalariniz sağlıklı spermleriniz kuvvetli olsun inşallah
Inşallah tatlim senin ne alemdes
onucu yaz cnm. inş herşey iyi olur
ben maalesef iğneden sonra olumsuz sonuç hemen geldi. bugün doktor hnm ulaştım .klomen i ben söyledim. yarın gel dedi. cok sinir oldum ben bir şey demesem ağzını açmıyorInşallah tatlim senin ne alemde
inşallahhhh bebekkkkk olacak... bolbol dua etttyazarım durucum bakalım 2 gün geçti 10 gün geçsin öyle kırmızı mı bebek mi şuan hiçbir yorum yapamıyom korkuyorum
kızlar inofolic ne demekCanim hic uzulme bende inofolic klomen kullandim ama dr sorun derim igne var yumurtayi buyutmek icin,kadin dogumcum vermemisti asilama icin gittigim dr vermisti ve 12 den 22 ye cikti boyutu bi haftada sag yumurtaligim catlatma ignesi yaptik fln yarin insallah sonuc olumlu cikar ☺
Bende dr degistirdim ben senin hormonlarina bakmadan esinin sprem testine bakmadan klomen kullandittirmam tedaviye baslamam dedi.sabah kan verdim eşiminde sprem testi subat 18de yrn gostermeye gidicem sonuclri bakalim ne tedavi uygulacak dr iyi aciklayici sabirli degistir cnm dr bana 3ay bosuna klomen kullandin belki dedi test yapmadan klomen olmaz dediben maalesef iğneden sonra olumsuz sonuç hemen geldi. bugün doktor hnm ulaştım .klomen i ben söyledim. yarın gel dedi. cok sinir oldum ben bir şey demesem ağzını açmıyor
Cnm dr degistir gercekden klomene ihtiyacin yok belki bosuna hormonlarinla oynamis oluyorsun iyi bi dr bul adetinin 3.gunu git bana 3.gunu vajinal muayne yapti daha hic bi dr yapmadi direk klomen verip gonderdiler hormon testi istedi kafana gore kullanma cnm yumurta takibi onemli 4gune bi yumurta takibi icin cagirmasi gerekior ve arada kan testi yapio proklatin progesteron filankızlarrrr kafammm çok karıştı doktorumdan daha çok size güvendiğimin ve aynı sorunları yaşadığımız için rahat rahat konuştuğumuz bi ortam olduğu için hepinize bi sorum var. fikrinize ihtiyacım var.
bu ayki çatlatma iğnesi denememden sonra olumsuz oldu biliyorsunuz bu steden klomeni öğrendim acaba bu ay hiç beklemeden klomen ve çatlatma iğnesi ile yeniden denesem mi.
yardımlarınızı rica ediyorum
inş
inşallahhhh bebekkkkk olacak... bolbol dua ettt
Folicasitin oncesi vitamin gibi bisi besliyo suya dokuluyokızlar inofolic ne demek
Canim maalesef sabah kalktigimda regli olmusummİnşallah sendende pozitif işareti,çift çizgiyi aşermeleri duyarız kızlar,yumurtalariniz sağlıklı spermleriniz kuvvetli olsun inşallah
Canim maalesef sabah kalktigimda regli olmusumm