Canım iğne vurulmadan olmuyormu acaba bana iğne vermediler,bu ikinci klomen kullanışım dr vuruyor bu iğneyi yoksa eczaneden alıp sizmi vurduruyorsunuzMutay Allah senden razi olsun ay biraz rahatladim vallahi kafayi yicem bende simdi igneyi vuruldum bugun insallah hepimize nasip olur bebisler.
Canim normalde catlama sorunun yoksa pek vermiyor doktor bana da vermediCanım iğne vurulmadan olmuyormu acaba bana iğne vermediler,bu ikinci klomen kullanışım dr vuruyor bu iğneyi yoksa eczaneden alıp sizmi vurduruyorsunuz
Umarim hamilesindirarkadaşlar merhaba. bende durumu sizlerle paylaşmak istedim beklemek çok can sıkıcı. ben de bu ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi kullanmadım. doktorum 1 yumurtamın olgunlaştığını ve gayet iyi olduğunu söyledi. kendiliğinden çatlamış. normalde 26 güne bir adet olurum geçen ay 4 gün gecikti bir çok belirti yaşadım hatta testte çok silik 2. çizgi vardı ama 4. gün adet oldum (kimyasal gebelik- sessiz düşük olabilirmiş) bu ay da pazar günü olmam lazım 2-3 gündür göğsüm fena sızlıyor ve ağrıyor. çok akıntım var ama üşütmeye bağlı da olabilir malum havalar çok soğuk ama göğüslerim ilk defa böyle oldu. klomenin böyle yan etkileri var mı? kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Umarim hamilesindir
Hadii inşallah hayırlı haberlerini alırız canımteşekkür ederim zaynap.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş..
Bu belirtiler umarm hamilesinnArkadaşlar bugün ignemin 11. Günü ara ara bel ve kasık ağrıları oluyr özellikle sol kasığım ağrıyr göğüslerim de hassas bu sekilde olan var mi yardımmmmm
Geçmiş adet dönemlerin yaklaştığında bu belirtilerin oluyormuydu,bende aynı durumdayım çünkü âdetim yaklaştığı için ayırt edemiyorum ama inşallah hamileyizdirBu belirtiler umarm hamilesinn
Adet tarihin ne zaman canım benim tam bir haftam var bakalım perşembe günü test yapacağım dayanamadım bugün yaptım çıkmadi inşallah erken test yaptığım içindirBu belirtiler umarm hamilesinn
Bencede bekle derim pazartesi bi test daha yap derim Pirediktor diye markanin testini al .adetin duzenlimi oluyor senin ikigün sakin kafaya takmadan geçir özel hastaneye git zaten hemen alttan ultrasonla bakarlar en emin yöntem bu olur.inşallah bu gecikmeler hamilelik belirtileridir canımİnternetten araştırsana belki geç döllenmedir bence p.tesiye kadar bkle çok zor ama bekle işallah meleğindir seni adetten kesen...
Emili98 umarım hamilesindir yaaaa ne olur allahım ne olurrr böyle haberler almak istiyoruz çünkü umudumuz o zaman katlanıyo
Canım ya inşallah hayırlısiyla hepimiz güzel haberler alırız dün dayanamadım test aldım ikinci çizgi hafif ortaya çıktı pazartesi bi daha yapacam olmadı adetin gününü perşembeyi bekliyecem şu son hafta geçmek bilmiyorEmili98 umarım hamilesindir yaaaa ne olur allahım ne olurrr böyle haberler almak istiyoruz çünkü umudumuz o zaman katlanıyo