Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Ecrnny ben cumartesi sabah kan testi yapmayı düşünüyorum.sence yapayım acaba varsa çıkar mı.11.gün oluyo iğneden sonra

Valla cok merak ediyom daha erken biliyom ama dayanamiyorum
ben de aynı sen gibiyim canım..huyum böyle sabırsızım napim:) ama senin biraz daha fazla umudun var aşılama olunca..merakla beklemektense böylesi daha iyi..ben de çalışıyorum yoksa ben de giderdim bugün ya da yarın..ama cuma boş günüm.bir aksilik olmazsa cuma da ben yaptırcamm..hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bugün canım..

Sizde gebelik belirtisi varmi bende bilmiyom artik umutsuzluk etmeden testi yaptirmak istesemde RABBIM bu mubarek gunun ve gunlerin hurmetine tipki duadaki gibi meleklerinin kanadinda yazan duanin hurmetine bizlerin duasini kabul eder armagan olarak bizlere o kucuk meleklerimizi verir..
canım belirtiler için çok çok erken daha..rahme anca yerleşip kanda değer yükselmeye başlamıştır..tek belirti rahme yerleşme ağrısı olmuştu ben de kimyasal gebelikte..değişik bir ağrı onu hissetmiş olmamız olabilir..ben de henüz öyle bişey hissetmedim bakalaım hissetcem mi..çünkü bir haftayı bulabiliyor yerleşmesi..

Ecrnny ben cumartesi sabah kan testi yapmayı düşünüyorum.sence yapayım acaba varsa çıkar mı.11.gün oluyo iğneden sonra
evet canım varsa çıkar büyük ihtimalle..ben de cuma yaptırcam..haftasnu kayınvalidemlere gitcez anneler günü olduğu için..haftasonu yaptıramam..cuma da çıkar inşallahh..

ben de aynı sen gibiyim canım..huyum böyle sabırsızım napim:) ama senin biraz daha fazla umudun var aşılama olunca..merakla beklemektense böylesi daha iyi..ben de çalışıyorum yoksa ben de giderdim bugün ya da yarın..ama cuma boş günüm.bir aksilik olmazsa cuma da ben yaptırcamm..hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bugün canım..
Saglik ocagina gitcem bugun kan oraya vercem

canım belirtiler için çok çok erken daha..rahme anca yerleşip kanda değer yükselmeye başlamıştır..tek belirti rahme yerleşme ağrısı olmuştu ben de kimyasal gebelikte..değişik bir ağrı onu hissetmiş olmamız olabilir..ben de henüz öyle bişey hissetmedim bakalaım hissetcem mi..çünkü bir haftayı bulabiliyor yerleşmesi..
O zaman yaptirmayim mi ne diyon cok mu erken

evet canım varsa çıkar büyük ihtimalle..ben de cuma yaptırcam..haftasnu kayınvalidemlere gitcez anneler günü olduğu için..haftasonu yaptıramam..cuma da çıkar inşallahh..
Ben pek belşi olacağını zannetmiyorum ama inş.belli olur.çünkü daha adetime bir hafta kalmış oluyo cumartesi

O zaman yaptirmayim mi ne diyon cok mu erken
canım bunlar kişiden kişiye değişen şeyler rahme yerleşmesi 5-7 gün arasında değişiyor..senin tam olarak 7 günün dolduysa bişiler belli olabilir..ama kesin olsun diyorsan az daha bekle..haa canım şunu unuttum iğnenin etsiylede değer yüksek çıkabilir..çünkü benim bugün test de de silik de olsa çıktı 2. çizgi..2 gün daha bekle istersen..

Ben pek belşi olacağını zannetmiyorum ama inş.belli olur.çünkü daha adetime bir hafta kalmış oluyo cumartesi
canım cuma günü iğnenin 9. günü oluyor..seninde cumartesi olcağına göre iğnenin 10. günü dolmuş oluyor..yani az çok bişiler belli olur geç döllenme olmadıysa..bende 10gün bittince yaptırmak istiyodum ama haftasonu yaptıramıcam..ama meraktan da ölürüm..20 tl verip yaptırırım hemen yakındaki tıp merkezine neden bekleyeyim ki..eğer anlaşılmazsa bide pazartesi veririmm:)

canım sen hala test yapmadın mı maşallah yaa ne kadar sabırlısın:) ben ilk gün yapmıştım bide bugün yaptım arasındaki farkı göstermek için yükleyebilirsem yükleyeyim buraya..
canım ama bu ay benım umudum kalmadı hic o yuzden yapmaya korkkuyorum negatifi gormek ıstemıyorum kırmızılar daha ıyı testte negatıfı gormektense :110::KK16:

X