- 14 Eylül 2010
- 465
- 39
Karnında şişlik var mı benim çok sis yaKizlar bugün benim 11.günüm igneden sonra sol tarafimda batma oldu çok fena duş alırken oldu bi ara büküldüm kaldım böyle devam ediyor bu kist oldu heralde yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnında şişlik var mı benim çok sis yaKizlar bugün benim 11.günüm igneden sonra sol tarafimda batma oldu çok fena duş alırken oldu bi ara büküldüm kaldım böyle devam ediyor bu kist oldu heralde yaa
canım sen kan testi yaptırsan kesin çıkar..bu kadar stres olcağına yaptır bence..Kizlar bugün benim 11.günüm igneden sonra sol tarafimda batma oldu çok fena duş alırken oldu bi ara büküldüm kaldım böyle devam ediyor bu kist oldu heralde yaa
ölç bakalım canım ben de sabah bi daha ölçerim..senin yaş kaç benim ilk hamileliğim olcak nasipse..senin oğlun da varmış ne güzel Allah bağışlasın..Ben oğlumun kulaktan ölçer aleti var iyi bişey onunla ölçtüm .
Sabah kalkınca bakayım bi de ne cikacak
inşallah hakkında hayırlısı olur pozitif sonuç alırsın canım..Merak ediyom bana dua edin
klomenin bitti mi canım..bizler iğneleri vurulduk beklemedeyiz..inşallah senin de güzel güzel yumurtaların olurr:)Kızlat bende ilk defa klomen tedavisine başladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin cnm 31 yaşındayım. Oğlum 5 yaşındaölç bakalım canım ben de sabah bi daha ölçerim..senin yaş kaç benim ilk hamileliğim olcak nasipse..senin oğlun da varmış ne güzel Allah bağışlasın..
İnş artık başlasak birilerinden pozitif sonuç almayaHayır daha bu akşam başladım inşallah sizinkiler tutar da bana umut olursunuz.
inşallah canımm ilk başladığımda bende araştırdım baya..klomenle hamile kalanları gördükçe benimde içime bir ümit doğdu..ama kalan kadar da kalamayan var..nasip artık elimizden geleni yaptık bekliyoruz..inşallah bizler güzel haberlerimizi paylaşırız ardında senin bebiş haberin gelir..Allah isteyen herkese nasip etsin..Hayır daha bu akşam başladım inşallah sizinkiler tutar da bana umut olursunuz.
Ben 27 yaşındayım 17aydır korunmuyoruz hiç çocuğum yok eşimin normal benim de sonuçlarım da sorun yok ama olmadı bu ay ilk defa klomene başladım bakalım ptesi günü gidicem tekrarAmin cnm 31 yaşındayım. Oğlum 5 yaşında
Sen?
Hadi hayırlısı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Annelik başka bir duyguBen 27 yaşındayım 17aydır korunmuyoruz hiç çocuğum yok eşimin normal benim de sonuçlarım da sorun yok ama olmadı bu ay ilk defa klomene başladım bakalım ptesi günü gidicem tekrar
27 yaşındayım canım evleneli 4 yıl olcak ama biz bir yıldır düşünüyoruz..isteyince hemen olcak zannediyorduk..öyle olmuyormuşşAmin cnm 31 yaşındayım. Oğlum 5 yaşında
Sen?
ben inanıyorum bu başlıktan hamiş haberleri gelicekk..ilk haberi hazirandan bekliyoruz bakalım..sonra da deniz test yaptırcak yarın..sırayla devam ederiz bende cuma yaptırcam kan testii:)İnş artık başlasak birilerinden pozitif sonuç almaya
Valla cok merak ediyom daha erken biliyom ama dayanamiyorumben inanıyorum bu başlıktan hamiş haberleri gelicekk..ilk haberi hazirandan bekliyoruz bakalım..sonra da deniz test yaptırcak yarın..sırayla devam ederiz bende cuma yaptırcam kan testii:)