Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Kızlar ben şunu anlamadım cumartesi çatlatma iğnesi oldum pazar akşamı ilişki bide salı akşamı ilişki dedi yumurta 24 saat yaşıyorsa salı akşamına yumurta kalmaz kafam takıldı yardımcı olurmusunuz ?
Sperm 2-3 gün canlı kalıyo orda o yüzden doktorun öyle diyo.eğer hergün yaparsan bu defada spermin kalitesi düşüyo

ya açıkçası benim hiç yoğun kasık ve bel ağrım olmadı..ara ara gelip giden karın ve kasık ağrıları..nadir olarak da batma oldu..
Benim aşırı ağrım oldu kasıkta 5 gün boyunca.bugünde biraz karın ağrım var niyeyse bilmiyorum.bide arada bir bi şiş batıyo kasığıma çıkıyo ama yoğun değil yoğunluk bitti.benim tahminimce çarşamba iğneyi yaptım cumartesi çatlama oldu.çünkü akıntı bitince yumurtlama oluyomuş diye duydum

Benim aşırı ağrım oldu kasıkta 5 gün boyunca.bugünde biraz karın ağrım var niyeyse bilmiyorum.bide arada bir bi şiş batıyo kasığıma çıkıyo ama yoğun değil yoğunluk bitti.benim tahminimce çarşamba iğneyi yaptım cumartesi çatlama oldu.çünkü akıntı bitince yumurtlama oluyomuş diye duydum
evet canım akıntı bitince oluyor çatlama..ama ben de akıntı da olmadı..yani olmuştu ama klomen kullanırken..bir tuhaflık var ama anlamadım hadi hayırlısı:)

Bence belirtilerimiz aynı olmadığına göre ya kişiden kişiye değişiyo yada birimizde bebek var birimizde yok.

Bence belirtilerimiz aynı olmadığına göre ya kişiden kişiye değişiyo yada birimizde bebek var birimizde yok.
evet canım kişiden kişiye değişiyor böyle şeyler..ama bende olmayabilir bebek:KK43: çünkü çatlamamış olabilir yumurtam..ağrıda yoğun bir şekilde ondan olmadı muhtemelen..nasip her şey..

Benim ateşim Gündüz 36.6 ölçüm şimdi 37. Nedendir acaba
akşama doğru yükseliyor canım..benimde öyle şuan..sabah ölç bide merak ettimm..sabah 36.3 öğlen 36.6 şimdi 37..ben koltukaltından ölçüyorum normalde dil altından ölçülmeliymiş..1-2 derece daha fazlası olması lazım yani bu değerlerin..koltukaltında az çıkıyormuş çünkü..

Kizlar bugün benim 11.günüm igneden sonra sol tarafimda batma oldu çok fena duş alırken oldu bi ara büküldüm kaldım böyle devam ediyor bu kist oldu heralde yaa

akşama doğru yükseliyor canım..benimde öyle şuan..sabah ölç bide merak ettimm..sabah 36.3 öğlen 36.6 şimdi 37..ben koltukaltından ölçüyorum normalde dil altından ölçülmeliymiş..1-2 derece daha fazlası olması lazım yani bu değerlerin..koltukaltında az çıkıyormuş çünkü..
Ben oğlumun kulaktan ölçer aleti var iyi bişey onunla ölçtüm .
Sabah kalkınca bakayım bi de ne cikacak

X