canım çarşamba yaparım heralde..ama dayanamayıp o zamana kadar da yapabilirim ne kadar silikleşmiş çizgi göreyim diyee:) iğnenin etkisiyle poziitif çıkıyor yaa..Ne
Ne zaman test yapacaksın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çarşamba yaparım heralde..ama dayanamayıp o zamana kadar da yapabilirim ne kadar silikleşmiş çizgi göreyim diyee:) iğnenin etkisiyle poziitif çıkıyor yaa..Ne
Ne zaman test yapacaksın?
Nasil ya idrar testi pozitif mi cikar simdi yapsam acaba :)canım çarşamba yaparım heralde..ama dayanamayıp o zamana kadar da yapabilirim ne kadar silikleşmiş çizgi göreyim diyee:) iğnenin etkisiyle poziitif çıkıyor yaa..
elbette canım:) ben ilk gün yaptım gebelik testi kopkoyu çıktı..sırf merakımdan yaptımmNasil ya idrar testi pozitif mi cikar simdi yapsam acaba :)
Ay ne guzel bende heveslendimelbette canım:) ben ilk gün yaptım gebelik testi kopkoyu çıktı..sırf merakımdan yaptımm
Bide senin kacinci gunelbette canım:) ben ilk gün yaptım gebelik testi kopkoyu çıktı..sırf merakımdan yaptımm
evde test varsa yap istersen canım 6. günde ne kadar silikleşmiş görürürüz:) 10. günde tamamen negatifleşiyor galiba.. ama gebelik varsa pozitif devam da edebilir:)Benim asilamamda 5.gun catlatma ugnesinde 6..gun
benim 5. günüm bugün canım..başka yapmadım test..Bide senin kacinci gun
Tm cnmbenim 5. günüm bugün canım..başka yapmadım test..
Ben catlatma iğnesi olmadım. Sadece klomen kullandım. Ben yapsam öyle çıkmaz dimielbette canım:) ben ilk gün yaptım gebelik testi kopkoyu çıktı..sırf merakımdan yaptımm
Evt canımNeyde yaptin idrardami
canım günaydınnn ben daha test yapmadım en son cuma günü 8. günde yapmıstım cok snradan 2. çizgi cok silikti ama hemen cıkmadı ondan sonra da daha yapmadım testevet kızlar klomenin 5. günü şafak 9:) inşallah güzel haberler veririz hepimiz..haziran canım sen naptın yaptın mı test?
Kizlar korkuyom artik heyecann korku birlesti disunsenize bebegim olsun istiyorum ama beklleme surecim de ya bu seferde olmazsa diye Rabbim insaallah anneligi isteyen herkese yasatir icinde bama da amincanım günaydınnn ben daha test yapmadım en son cuma günü 8. günde yapmıstım cok snradan 2. çizgi cok silikti ama hemen cıkmadı ondan sonra da daha yapmadım test
Ay ben cesaret edip yapamıyorum cumaya kadar beklicem inş tutar hayirlisiylacanım günaydınnn ben daha test yapmadım en son cuma günü 8. günde yapmıstım cok snradan 2. çizgi cok silikti ama hemen cıkmadı ondan sonra da daha yapmadım test
Rahim filmi cektir canim. Rahim filmi cektirmeden ilac kullanipta vucuduna hormon alma. Kromozom testi yapildi o da normal. Sadece pihtilasma mthfr 677 heerozigot bu da tasiyici demekmis ve bicok kadinda boyleymis bu tek basina kayiplarin sebebi degilmis. Vucudun bebegi kabul etmemesini duydum bu durumda esinden kan alip benim vucuduma enjekte ediliyomus cunku vucut bebegi yabanci madde olarak algiliyomus ama dr bunun hicbir tıbbi boyutu gecerliligi yok. Buna gerek yok dedi. Dr un dedigi 3 defa sanssizlik yasamissiniz. Yani dr bu kayiplara şans talihsizliklik diyo tıbben hicbir bulgu yok yorum yok.birazını yaptırdım da diğerlerini de yaptırcam canım kist oluşmazsa eğer bu ay rahim filmi çektircem..bakalım hakkımızda hayırlısı..kromozom testi de yaptırdın mı..bide bazı kadınlarda vücut bebeği kabul etmiyormuş bazı antikorların etkisiyle öyle bir test yaptırdın mı adını bilmiyorum testin ama eğer öyle bir durum varsa kortizon mu neydi öyle bir tedaviyle bebek oluyormuş..bunları da sor doktoruna canım..ben de buralardan araştırdıkça öğreniyorum..yoksa çoğundan haberim bile yoktu..bide doktora söylemedikçe onlar pek bişi yapmıyor..
yok canım çıkmaz..iğneden dolayı oluyor..Ben catlatma iğnesi olmadım. Sadece klomen kullandım. Ben yapsam öyle çıkmaz dimi
hayırlısı canım doktorun dediği günü bekle bakalımm..canım günaydınnn ben daha test yapmadım en son cuma günü 8. günde yapmıstım cok snradan 2. çizgi cok silikti ama hemen cıkmadı ondan sonra da daha yapmadım test
evet canım bende hemen rahim filmi çektirmek istedim doktora dedimm..aaa evet keşke tedaviye rahim filmiyle başlasaydık diyor..bunu ben söyleyince söylüyor..bu ay klomene başlıyacağına onu çektirebilirdi ama neyse bunda da bir hayır vardırr..sperm testi yaptırdık söylenene göre bir sıkıntı yok..smear testi yaptırdım..yumurtalıkların iyi diyor doktorlar..hormonlarda tsh sıkıntım varmış onu da yeni farkettik işte ilaç kullanıyorum başka bişi yok canım bildiğimiz..Rahim filmi cektir canim. Rahim filmi cektirmeden ilac kullanipta vucuduna hormon alma. Kromozom testi yapildi o da normal. Sadece pihtilasma mthfr 677 heerozigot bu da tasiyici demekmis ve bicok kadinda boyleymis bu tek basina kayiplarin sebebi degilmis. Vucudun bebegi kabul etmemesini duydum bu durumda esinden kan alip benim vucuduma enjekte ediliyomus cunku vucut bebegi yabanci madde olarak algiliyomus ama dr bunun hicbir tıbbi boyutu gecerliligi yok. Buna gerek yok dedi. Dr un dedigi 3 defa sanssizlik yasamissiniz. Yani dr bu kayiplara şans talihsizliklik diyo tıbben hicbir bulgu yok yorum yok.
Sperm testi yaptirdinizmi siz peki?