Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

canım günaydınnn ben daha test yapmadım en son cuma günü 8. günde yapmıstım cok snradan 2. çizgi cok silikti ama hemen cıkmadı ondan sonra da daha yapmadım test
Kizlar korkuyom artik heyecann korku birlesti disunsenize bebegim olsun istiyorum ama beklleme surecim de ya bu seferde olmazsa diye Rabbim insaallah anneligi isteyen herkese yasatir icinde bama da amin

birazını yaptırdım da diğerlerini de yaptırcam canım kist oluşmazsa eğer bu ay rahim filmi çektircem..bakalım hakkımızda hayırlısı..kromozom testi de yaptırdın mı..bide bazı kadınlarda vücut bebeği kabul etmiyormuş bazı antikorların etkisiyle öyle bir test yaptırdın mı adını bilmiyorum testin ama eğer öyle bir durum varsa kortizon mu neydi öyle bir tedaviyle bebek oluyormuş..bunları da sor doktoruna canım..ben de buralardan araştırdıkça öğreniyorum..yoksa çoğundan haberim bile yoktu..bide doktora söylemedikçe onlar pek bişi yapmıyor..
Rahim filmi cektir canim. Rahim filmi cektirmeden ilac kullanipta vucuduna hormon alma. Kromozom testi yapildi o da normal. Sadece pihtilasma mthfr 677 heerozigot bu da tasiyici demekmis ve bicok kadinda boyleymis bu tek basina kayiplarin sebebi degilmis. Vucudun bebegi kabul etmemesini duydum bu durumda esinden kan alip benim vucuduma enjekte ediliyomus cunku vucut bebegi yabanci madde olarak algiliyomus ama dr bunun hicbir tıbbi boyutu gecerliligi yok. Buna gerek yok dedi. Dr un dedigi 3 defa sanssizlik yasamissiniz. Yani dr bu kayiplara şans talihsizliklik diyo tıbben hicbir bulgu yok yorum yok.

Sperm testi yaptirdinizmi siz peki?

Rahim filmi cektir canim. Rahim filmi cektirmeden ilac kullanipta vucuduna hormon alma. Kromozom testi yapildi o da normal. Sadece pihtilasma mthfr 677 heerozigot bu da tasiyici demekmis ve bicok kadinda boyleymis bu tek basina kayiplarin sebebi degilmis. Vucudun bebegi kabul etmemesini duydum bu durumda esinden kan alip benim vucuduma enjekte ediliyomus cunku vucut bebegi yabanci madde olarak algiliyomus ama dr bunun hicbir tıbbi boyutu gecerliligi yok. Buna gerek yok dedi. Dr un dedigi 3 defa sanssizlik yasamissiniz. Yani dr bu kayiplara şans talihsizliklik diyo tıbben hicbir bulgu yok yorum yok.

Sperm testi yaptirdinizmi siz peki?
evet canım bende hemen rahim filmi çektirmek istedim doktora dedimm..aaa evet keşke tedaviye rahim filmiyle başlasaydık diyor..bunu ben söyleyince söylüyor..bu ay klomene başlıyacağına onu çektirebilirdi ama neyse bunda da bir hayır vardırr..sperm testi yaptırdık söylenene göre bir sıkıntı yok..smear testi yaptırdım..yumurtalıkların iyi diyor doktorlar..hormonlarda tsh sıkıntım varmış onu da yeni farkettik işte ilaç kullanıyorum başka bişi yok canım bildiğimiz..

şafak 8:) ama içime bir ümitsizlik düştü..yumurtam çatlasaydı şuan ateşimin daha yüksek olması gerekirdi ama düşük çıkıyor..kızlar sizin ateşiniz kaç?

X