- 30 Haziran 2008
- 3.652
- 82
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #17.581
hayırlı olsun. hayırlısıyla kucağına alırsın inş.Kızlar dün kan testi yaptık bhcg 204 . Biz 4 haftalık olmuşuz. Darısı tüm isteyenlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun. hayırlısıyla kucağına alırsın inş.Kızlar dün kan testi yaptık bhcg 204 . Biz 4 haftalık olmuşuz. Darısı tüm isteyenlere
Kızlar dün kan testi yaptık bhcg 204 . Biz 4 haftalık olmuşuz. Darısı tüm isteyenlere
hayırlısı olsun canım inş. seninde tutar.tebrik ederim cnm. gözün aydın..maşallah ilk denemede tuttu..sağlıkla kucagına almayı nasip etsim rabbim..
bugun bnde aşılama yaptırdım.hayırlısı bakalm
merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
ALLAH RAZI OLSUN CANIMHayırlısı olsun cnm.dualarimiz isteyen herkeze
merhaba benimde yumurtalarım çatlamıyor ama ben sebebi ne olur diye merak ediyorum, önceden çatlıyordu folik asit kullanıyordum bıraktım ve bıraktığım ay mantar ilacı da kullanmıştım, şimdi ben bu ikisinden şüpheleniyorum, acaba sen yumurtanın çatlamadığı ilk zamanlar dikkatini çeken bir değişim yaşadın mı? birde sanki ilişki olması kisti yok etmeye yarıyor gibi ,Rabbim öyle dilemiş öyle olmuş demekki :)sağ salim kavuşursunuz inşallah. ben de son adetin 15. günündeyim.klomen biteli 13 gün oluyor. yumurtalarım kendiliğinden çatlamıyor ama dün ilişkiden sonra kasıklarıma batmalar oldu bugün de öyle bir kıpırtı hissediyorum ara ara,kendimi çok dinlemeye başladım ondan mıdır?sizin kaç mm iken çatlatma iğnesi oldunuz?
Anelya canım nasılsın benimde beta hcg 252 çıktı sonunda inşallah hamile olacağım sana haber vermek istedimtebrik ederim cnm. gözün aydın..maşallah ilk denemede tuttu..sağlıkla kucagına almayı nasip etsim rabbim..
bugun bnde aşılama yaptırdım.hayırlısı bakalm
gebe kaldınızmı ?ALLAH RAZI OLSUN UMUT ETSEM Mİ ETMESEM Mİ BİLEMEDİM HENÜZ
gebe kaldınızz mı ?bu ay ilk kez klomen kullandım 20 mm 16 mm 15 mm üç tane yumurtam oluşmuş bakalım hamile kalabilecek miyim RABBİM NASİP EDECEK Mİ BAKALIM HERKESİN YANINDA BANA DA İNŞAALLAH YARABBİM
hayır kalamadım canım bu ay klomen kullanmadım da bakalımgebe kaldınızz mı ?
amıııımmmmmmmmminşalllah tez zamnda olur ben 4 ay kullanacagım bır ayı gıttı bıle bakalım bu ay nasıpte varsa rabbım ol deyıp olursa ınsallah.rabbım kımseyı bu yolda evlat hasretıyle sınamasın..