- Konu Sahibi AdaisyLove
- #17.541
yönlendirmen için teşekkür ederim mavix. puregonu iki gün üstüste 75 mg kullandım. bugün kontrole gittiğimde yumurtam 18mm olmuş. doktor bugün saat 21 de çatlatma iğnemi yapmamı söyledi. cumartesi günü de aşılama yapılacak. ilk kez klomen kullanmıştım. sonra 2 tane puregon sonra aşılama. sizce doktorum işi sağlama mı alıyor. bi de pcos um ama fsh ve lh m çok yükseklerde çıkmadı. lh 8,27 fsh 5,49.sizce nasıl yorumlarsanız çok sevinirim.herkese merhaba bende bu ay klomen kullanmaya başlayanlardanım. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. ikinci çocuk için uğraşıyorum. bende p.over var. ilk çocuğumada klomenle hamile kaldım. klomen kullanışımın 2. ayında hamile kalmıştım. şimdi birkaç ay normal olarak denedim olmayınca vakit kaybetmeden doktora gideyim dedim. bu ay klomene başladık bugün klomenin 4.günü yarın ilaç bitiyor pazartesi takip var. 2 ay deneyeceğim. eğer olmazsa rahim filmi çekilecek. çok istiyorum bende. oğlumda sürekli kardeş istiyorum deyip duruyor. tekrar aynı süreci yaşamak beni psikolojik olarak biraz yıpratacak sanırım. çok takıyorum kafaya.